Wkeno

Hvordan få mer gjort på dager når du ikke er fokusert

Vi har alle dager da vi er mer fokusert og mindre fokusert. På de dagene da vi er mindre fokusert, kan det likevel være mulig å oppnå noe. Her er noen måter å hjelpe redde noen av de mindre fokusert øyeblikk.

Trinn

Hvordan få mer gjort på dager når du ikke er fokusert. Fjern eksterne distraksjoner.
Hvordan få mer gjort på dager når du ikke er fokusert. Fjern eksterne distraksjoner.
 1. 1
  Fjern eksterne distraksjoner. Slå av TV-en. Lukk eller sette bort datamaskiner, telefoner, eller en hvilken som helst nettleser eller chat-vinduer du ikke bruker. Slå av all musikk som hindrer deg fra å konsentrere. Hvis støy fra et annet rom eller utenfor forårsaker tankene å vandre, lukket døren eller vinduet for å blokkere det ut.
 2. 2
  Definer oppgaven eller problemet tydelig. Hvis du ikke vet hva du jobber med, er det svært vanskelig å oppnå det. Hvis du sitter fast, prøv å artikulere nøyaktig hvor du står fast. Ofte sier klart problemet vil føre til mulige handlingsalternativer:
  • Se på hva du legger ut. Hva er den delen der du står fast? Hva en, bestemt ting du kan gjøre for å gjøre noen fremgang? Kanskje det ringer noen som vet hva de skal gjøre. Kanskje det er bare å komme i gang.
 3. 3
  Identifisere én bestemt skritt du kan ta, og ta det, eller begynne med. En spesifikk trinnet er ikke "få alle dine kontoer i orden ", men noe sånt som" sjekke saldoen på kontoen "for en konto som du velger.
  • Bryte ned større prosjekter i mindre, mer håndterbare oppgaver.
 4. 4
  Velg enkle eller tankeløse oppgaver. Trekke noen ugress, gjør, gjøre grunnleggende papirarbeid, eller rent ut en skrivebordsskuff. Hvis alt du gjør er å ta vare på noen få enkle oppgaver, i hvert fall de vil være ute av veien en annen dag når du har mer energi eller fokus. Noen ganger kan enkle oppgaver bidra til å bygge momentum som får deg i gang på andre, mer vanskelige oppgaver. Lavthengende frukt er fortsatt frukt.
  • Velg oppgaver du liker å gjøre, eller som er viktige for deg. Ofte motivasjonen til å gjøre noe morsomt eller givende vil øke din energi og entusiasme, og dermed fokus.
 5. 5
  Satt på. Hvis det er riktig å gjøre det, kan fengende musikk komme i gang, å drukne ut distraherende bakgrunnsstøy, og gi deg litt mer energi.
  • Selvfølgelig ikke bruke musikk om det vil distrahere deg fra oppgaven din eller forstyrre den. Hvis din oppgave er å ringe eller å fullføre et språk leksjon, la musikken til senere.
 6. 6
  Komme i gang med noe, selv om det ikke er det viktigste. Så lenge du kan stole på deg selv for å oppnå dine mer viktige oppgaver på dager når du er mer fokusert, gå videre og velge en mindre viktig, mindre taxing oppgave.
  • Kall det en grov skisse eller et første forsøk. Prøver å produsere noe, selv om det ikke er riktig ennå, kan få deg i gang, hjelpe deg å oppdage hvor du virkelig står fast, og hjelp med.
 7. 7
  Tren høyt. Snakke gjennom dine planer med en venn, kollega eller rådgiver. Eller, skriver i et tidsskrift eller separat dokument. Noen ganger kan denne prosessen med å forklare til en annen person eller til dagboken din hjelpe deg med å identifisere riktig løpet av handlingen. Det kan være bedre enn å la dårlig dannet tanker jage rundt hodet ditt!
 8. 8
  Hold en to-do liste. Sortere det av sammenhengen. Hvis du er på jobb eller skole og tenker på ting som egentlig bør gjøres når du er hjemme eller kjører ærend (eller vice versa), døyt dem ned på en notisblokk, eller i en oppgave ledelse program for telefonen eller datamaskinen. Deretter forplikte seg til å komme tilbake til dem når du har mulighet.
  • unødvendige oppgaver fra to-do lister. Hvis du har en rekke oppgaver som "ville være hyggelig, en dag", men er ikke en prioritet, holde en egen liste (eller tag og filtrere dem hvis du spore dine oppgaver elektronisk).
 9. 9
  Hold fleksibel, men strukturert. Prøv å holde vanlige timer. Hvis du arbeider eller delta i klassene utenfor hjemmet, vil en del av planen bli avgjort for deg. Hvis ikke, lage noen "kontortid" (eller på annen måte sette oppgave tid) for deg selv, selv om det betyr å stå opp tidligere, eller holde opp senere.
  • Bygge små tidsfrister inn i din tid ledelse ordningen.
  • La tid i tidsplanen for å ha en og annen dag med mindre fokus. Dette kan bety å jobbe videre litt på dager da du er bedre fokusert, eller rett og slett planlegge tid til deg selv i helgene for å slappe av og hvile.
 10. 10
  Lag som satte grunnleggende ting på autopilot. Ellers disse tingene blir distrahert. Hvis du trenger nøklene og vesken eller lommeboken hver dag, gjør at de lander på samme sted hver kveld når du kommer hjem.
  • Falle tilbake på og rutiner. Minst vil holde tritt med det grunnleggende, og hvis behovet være, holde på formen.
 11. 11
  Prøv å jobbe raskere eller langsommere enn ditt vanlige tempo. For noen oppgaver (spesielt de enkle, repeterende seg), prøv racing mot deg selv, så lenge du kan gjøre det trygt og vedlikeholde kvaliteten. For mer komplekse oppgaver, kan det være lurt å bremse ned og ta ting steg for steg.
  • Noen ganger kan vi overbevise oss selv at vi mangler den nødvendige fordi vi føler at den eneste måten å få til noe for å kaste en masse fart og energi på det. Ta det motsatte syn og arbeid i oppgaven sakte og bevisst. Dette frigjør deg fra å bruke en mangel på energi som en unnskyldning, noe oppnådd sakte er noe oppnådd.
 12. 12
  Belønn deg selv. Når du gjør en telefonsamtale eller fokus til en viss grad i 15 minutter, ta en rask pause eller gjøre noe gøy.

Tips

 • Få nok søvn. Ingenting hindrer produktivitet eller fokus som å bli sliten. Hvis du kan ta en kjapp lur, ta en. Hvis ikke, gjør et poeng å få til sengs litt tidligere neste gang.
 • Ikke vær for hard mot deg selv. Vi har alle dager som er bedre eller verre enn andre. Noen ganger er det beste du kan gjøre for å hvile og starte friskt litt senere.
 • Systemet trenger ikke å være fornuftig for andre enn deg selv. Ikke bekymre deg for mye om hvordan du "bør" gjøre ting. I stedet prøver ulike tilnærminger og finne ut hva som fungerer for deg.
 • Noen ganger kan en mangel på fokus fremstå som kreativitet. Hvis du tror dette kan være tilfelle, kan det være lurt å sette av dine vanlige aktiviteter midlertidig, og tillate deg selv å skape. Hvis du ikke kan sette til side dine vanlige aktiviteter, kan du prøve å skrive noen notater om dine ideer til deg selv for senere.

Advarsler

 • Kontrollere arbeidet. Hvis du vet at du var ufokusert i går, tar litt tid i dag til å kontrollere arbeidet for ting du kanskje har gått glipp av.

Ting du trenger

 • Journal
 • Notepad for lister
 • Friend øre for å lytte