Wkeno

Hvordan få paintball utstyr som en nybegynner

Paintball er en ekstrem sport, når du begynner å spille vil du ikke ønsker å slutte. Med nok penger kan du gjøre spillet både morsomt og trygt.

Trinn

Hvordan få paintball utstyr som en nybegynner. Bestem hva slags paintball du kommer til å spille.
Hvordan få paintball utstyr som en nybegynner. Bestem hva slags paintball du kommer til å spille.
 1. 1
  Bestem hva slags paintball du kommer til å spille. Det er hovedsakelig to former for lek, kalt "Woodsball" og "Speedball". De har ulike underkategorier og navn, men den mest grunnleggende forskjellen er denne: Woodsball spilles i skogen, er Speedball spilt med store oppblåsbare bunkere, eller menneskeskapte objekter i en liten domstol.
 2. 2
  Pass på at du har riktig utstyr for å beskytte deg selv mens du spiller. Sikkerheten kommer alltid først i paintball.
 3. 3
  En paintball maske bør være ditt første kjøp. Du kommer til å ønske å se etter noe som passer godt, og gir en nøyaktig mengde dekning. Siden masker tendens til å tåke opp over tid, vil etter en Thermal Lense hjelpe deg å sikre at ditt første spill er klart.
 4. 4
  For det første spillet, bruke vernetøy. En genser og joggebukse rådes. Går du på en profesjonell felt for første gang, noe som anbefales, vil du bli pålagt å kronograf markøren til et akseptabelt nivå, vanligvis under 300 FPS. Imidlertid kan blåmerker fremdeles resultere. Layers vil bidra til å holde skaden fra virkningen til et minimum.
 5. 5
  Også, få en tønne dekselet. Fat plugger er ikke tillatt, fordi hvis misfired, kan de bli en prosjektil.
 6. 6
  Finn en paintball markør som passer din type spill. Du vil ha en varig markør som ikke vil bryte ned på deg over tid, og driver rett og slett. Siden du er bare begynnelsen, ville jeg anbefalt å se på produktene som produseres av Tippmann pneumatikk, Spyder, eller Smart Parts, fordi de har markører som kjører i 75€ -150€ range.
  1. Velg type markør du ønsker å bruke først. Det er tre hovedtyper: elektronisk, mekanisk, og pumpe. Elektronikk bruke faktiske elektrisitet for å drive baller ut av fatet. Disse kan justeres til "ramp" eller brann mer enn en ball per avtrekk. Mekaniske markører operere på fjærer eller andre enheter for å fyre en paintball om gangen, unntatt når en Response Trigger eller E-Trigger er lagt til markøren i seg selv. Pumpe markører må "pumpes" hver gang en paintball er å bli sparket.
  • Smart Parts gir markører som er designet for "Speedball" play (Vibe, Ion), med noen få hederlige unntak (The SP8 og SP1).
  • Spyder (Kingman Europa) gjør begge deler, med en woodsball linje (MR1, MR2, MR3) og en speedball linje (VS1, VS2, VS3). Spyder også produserte Pilot-serien, som nylig ble avviklet.
  • Samtidig dekker Tippmann på "Woodsball" end med sine 98 Custom, A5 og X7. Husk at disse er ikke de eneste markører tilgjengelige, og det er mange fine produkter laget av grupper som Worrgames Paintball Guns, Airgun Designs, Dye, Proto, og diverse andre merker.
 7. 7
  Paintballs - Ofte når du spiller på et felt, vil du bare få lov til å bruke paintballs kjøpt fra feltet eieren. Men hvis du har valget mellom hva slags maling du bruker, ikke legge for mye tanke på den for første spillet. De fleste paintballs vil gjøre. Forvent å betale 40€ USA for ett tilfelle av 2000 runder. Ta hensyn til hva slags vær du spiller i, noen merker av maling gjøre det bedre i visse vilkår enn andre. Synlig Impact blir veldig skjøre og brekker lett i vinter spill, men er greit for varmere vær, mens Monster gjør det bra i kaldt, men ikke i varmen.
 8. 8
  Co2 eller HPA kommer til å drive paintball ut av markøren i seg selv. CO2 er billigere, og anbefales for nybegynnere. Men som du forhånd, kan det være lurt å vurdere å oppgradere til HPA, som den har mye bedre nøyaktighet, er lettere å regulere, og vil spare deg penger i det lange løp hvis du har tilgang til gratis trykkluft fyller.

Tips

 • Ikke får en ytre skjelett som de ikke er tillatt i de fleste parkene. Den paintballs spretter av mye så det teller ikke som en hit.
 • Alltid prøve markøren ut om du kan. Hvis dette er ditt første kjøp, hodet ned til din lokale proshop og spør om du kan se på markøren, før du kjøper den.
 • EBay og andre nettauksjoner har virkelig gode kupp på paintball utstyr. Vær forsiktig med å kjøpe online sørge for at selskapet du kjøper fra en pålitelig selskap. Prøv Special Ops eller Opsgear som begge er veldig gode selskaper.
 • Ikke bekymre deg for å kjøpe en dyr markør. En WDP Angel er en 750€ markør, og som sådan, gjenspeiler at i sine resultater. Men for første gang, vil dette være helt unødvendig som du vil være like sannsynlig å treffe et mål med en Spyder, som med en Angel.Remember, ikke pistolen ikke gjøre spilleren!
 • Du kan ha det gøy med en 25€ paintball markør. Men husk at prisen kan reflektere kvalitet, og det kan bare vare et par spill.
 • Hvis du bruker briller, holde oppmerksom på at de vil tåke opp før masken gjør. I dette tilfellet, må du ikke ta av masken under spillet. Enten la kampen og ta vare på den, eller be dommeren hva feltet reglene om dette.
 • Søke på Google for paintball felt i ditt område. Du kan også finne gode tilbud på markør.
 • Hvis du finner en PMR eller DM4 for dyrt å gå for en markør på 55€ -120 området. Spyder, WGP, og Synergy markørene er ganske bra. Tippmann og Smartparts, som anbefalt ovenfor, har også god verdi markører
 • Prøve å kjøpe paintballs i bulk.

Advarsler

 • Husk å vedlikeholde din markør rent som det vil bli helt ødelagt hvis du ikke gjør det. Produktet manual vil fortelle deg hvordan du rengjør den.
 • Bruk alltid verneutstyr, og sørge for at all huden er dekket.
 • Ikke pek markøren på noen med mindre du er klar til å skyte.
 • Ikke se ned på fat eller annen grunn, med mindre det er koblet fra pistolen.
 • Ikke ta av deg masken under spillet, uansett årsak what-so-ever.