Wkeno

Hvordan få perfekte tenner

Tennene ser nydelig hvis du tar vare på dem, og dette vil vise deg hvordan.

Trinn

Hvordan få perfekte tenner. Puss tennene minst to ganger om dagen i to minutter.
Hvordan få perfekte tenner. Puss tennene minst to ganger om dagen i to minutter.
 1. 1
  Puss tennene minst to ganger om dagen i to minutter. Når du pusser tennene, vær forsiktig. Sett en ert størrelse mengde tannkrem på tannbørsten din.
 2. 2
  Bruk munnvann å drepe bakterier. Fyll munnvann cap med en liten dose av munnvann. Vanligvis er det en linje, men hvis det ikke er det, fyll det ca 1/4 av veien full. Neste, hell den i munnen og swish den rundt, være forsiktig med å svelge det fordi dette kan føre til sykdom.
 3. 3
  Floss tennene. Det spiller ikke særlig rolle hva slags floss du har så lenge det er effektivt. Sørg for å få i mellom tennene for å bli kvitt venstre over mat.
 4. 4
  Spis sunt! Spise godteri hele dagen er skadelig for både kropp og dine tenner. Syrer og sukker fra mat kan slites bort emaljen. Som alltid pusse etter at du spiser og være oppmerksom på å spise godteri i moderate mengder.
 5. 5
  Ikke drikk for mye juice. Den syrer i appelsinjuice, eplejuice, osv. kan slite på emaljen din over tid. Når du drikker juice, er det en god idé å fylle glasset 01.04 til 01.03 av veien med juice og resten med vann, og dette er bra for både helsen og tennene.
 6. 6
  Du bør kanskje vurdere å få stopperne eller bukseseler hvis du ikke allerede har. Stopperne hjelpe deg å unngå slipe tennene på kvelden. Hvis tennene er ikke så rett som du ønsker de skal være, så kan du vurdere å få tannregulering. Selv om de kan være ganske dyrt og smertefullt til tider, hvis du har ressurser, er sluttresultatet verdt det.
 7. 7
  Smile! Hva er poenget med alt som fungerer hvis du ikke selv smil?:)
 8. 8
  Ikke børste for hardt! Pusser for hardt vil også slites emaljen ned.
 9. 9
  Pusse tannkjøttet og tungen. Lett å pusse tannkjøttet vil bidra til å forhindre gingivitt. Børsting tungen vil hjelpe å bli kvitt ekle, gule bygge opp og forebygge dårlig ånde.
 10. 10
  Gå til tannlegen. Du bør gå til tannlegen hver 6. måned. Sammen med rutinemessig rengjøring som blir kvitt og plakk og tannsten som du ikke klarer å fjerne på egen hånd, vil tannlegen også sjekke tennene for hulrom og andre defekter. Jeg vet at å gå til tannlegen er ikke det morsomste i verden, men hvis du tar skikkelig vare på tennene dine, vil hele opplevelsen være mye mer behagelig. Husk: tannlegen er din venn.
 11. 11
  Ikke alle tennene er et lekkert hvit farge selv om du tar vare på dem riktig. Hvis du fortsatt er misfornøyd med fargen på tennene dine, bør du kanskje vurdere å whitening tannkrem / munnvann, Whitening strips, eller en profesjonell whitening behandling.

Tips

 • Starter tannpleie unge har en stor fordel, så starter så snart som mulig!
 • Gå til en tannlege jevnlig for sjekk ups!
 • Fortell tannlegen din om du føler at det er noe galt, ikke vente til det å gå unna.
 • Hvis tennene er skjeve (se # 5), og deretter besøke en kjeveortoped om tannregulering. Det er mulig å få kule farger for gummistrikk og rammer.
 • Ikke våt tannkrem, og dette kan gjøre fluor mer fortynnet.

Advarsler

 • Selv sunne matvarer som epler kan slites bort emaljen. Det er en naturlig prosess. Bare husk å pusse tennene etter å ha spist, og du vil minimere skaden.
 • Ikke svelg MUNNVANN! Dette kan føre til blindhet, besvimelse, og andre farer. Hvis du gjør svelge munnvann, sørg for å ringe Poison Control and skylle munnen med vann.

Ting du trenger

 • En tannbørste
 • Tannkrem
 • Tanntråd
 • Munnvann
 • Sunn mat
 • Whitening Agent (strimler, tannkrem)
 • Et smil!