Wkeno

Hvordan få til å sove og føler deg uthvilt om morgenen

Når du kommer hjem fra en lang dag på jobben kan du oppleve at du er utslitt og lengter etter sengen. Men sjansene er, når du kommer dit du ikke vil være i stand til å sove, det være seg på grunn av en racing sinn eller fysisk ubehag. Selv om du får nok søvn, kan du finne deg selv groggy i morgen.

Trinn

Hvordan få til å sove og føler deg uthvilt om morgenen. La dine bekymringer bak deg.
Hvordan få til å sove og føler deg uthvilt om morgenen. La dine bekymringer bak deg.
 1. 1
  La dine bekymringer bak deg. En racing sinn kan gjøre det vanskelig å få sove. Før du hodet til sengs, ta vare på alle de tingene som du er i stand til som ellers ville veie på hjertet. Det kan også hjelpe hvis du lage en liste over ting du trenger å gjøre for neste dag. Dette, forhåpentligvis, vil eliminere alle de "Å, jeg kan ikke glemme å få min olje endret!" tanker som kan bombardere deg når du ser frem til en god natts søvn. Gjøre denne delen av din sengetid rutine slik at du kan sove lett!
 2. 2
  Hjelper kroppen slappe av. En fin måte å slappe av før kursen til sengs det ta et varmt bad eller dusj. Det er mange såper og body vasker som er spesielt formulert for å hjelpe deg å slappe av. Noen av disse vil være åpenbart navnene deres, ofte inneholder ord som ro, lindrende og beroligende. Treffende navnet eller ikke, dine beste hotellene, restaurantene og beroligende dufter er lavendel, vanilje, ingefær, bergamott, sandeltre, kamille og jasmin.
 3. 3
  Milk Thistle er en urte supplement som er sagt av naturmedisinere å gi "leveren support". (Det er noen vitenskapelige bevis for dette: melk tistel har blitt vist ( http://www.sciencedaily.com/releases/2009/12/091215172325.htm.) for å hjelpe chemo pasienter unngå noen levertoksisitet) Tar melk tistel for en noen uker nå og da kan godt hjelpe deg vekke følelsen utrolig klar og frisk.
 4. 4
  Ta en drink. Før sengetid bør du også ha noe varmt å drikke alt dette preparatet er ment for deg å slappe av slik at det er lettere for deg å sovne. Drikken du har bør ikke være noe du tror alle har, kan det være noen varm te med melk (grunnen til det er ikke varm te er fordi du ikke ønsker å starte svett før du sover, fordi disse ekstra varmen kan gjøre det vanskelig å holde seg i søvn, og også du ikke ønsker å søler på deg selv og brenne!) eller bare litt varm melk eller varm sjokolade.
 5. 5
  Tømme blæren. Etter drinken din kan det være lurt å gå på toalettet fordi du ikke ønsker å ødelegge søvnen din ved å måtte stå opp i løpet av natten, så ikke glem å tømme blæren før du går til sengs!
 6. 6
  Gjøre deg komfortabel. Når du har gjort alt nøkkelen er å sørge for at du har med noe du synes er behagelig, ikke noe du tror er en seng tid antrekk. Å være komfortabel i din nattkjole eller pj er viktig, ikke bære noe som vil ha deg kaste og slå hele natten.
 7. 7
  Oppdatere deg selv. Hvis du føler at du hadde en god natts søvn, bare våkne opp og slappe av selv.
  • Når du står opp om morgenen den beste tingen å gjøre er å bare komme rett opp og har en varm dampende dusj, vekker dette virkelig deg opp ettersom du vil fortsatt være i dine søvnige etapper. Når du er ferdig går og pusser tennene. Du vil nå være følelsen helt ren og klar for dagen fremover.
  • Å ha en varm drink etter dette bør gjøre deg enda mer livlig, men ikke glem frokost: Dagens viktigste måltid på dagen. Hvis du ikke har det, vil du oppdage at du vil bli snacking etter 11:00.
  • Å ha musikk på i bakgrunnen er alltid en god idé fordi musikk bare en tendens til å gjøre folk glade, så har det å spille i morgen, mens du får kledd bør forlate deg i godt humør.
  • Gjør yoga eller meditere - Dette er nyttig før du går til sengs, og når du våkner. Prøv å gjøre det etter et bad før du går til sengs, eller før dusjen vil du ta å føle seg uthvilt om morgenen.
  • Stretch - Stretching på morgenen eller før du går til sengs hjelper deg å løsne opp strammet muskler og føler seg mer komfortabel i løpet av dagen. Ikke trening før sengetid skjønt. Dette kan føre til at du holde deg lenger, på grunn av økt blodtilførsel og en økning i hjerteslag.

Tips

 • Har et varmt bad eller dusj.
 • Kle komfortabelt.
 • Prøv å ha noe på hjertet - få alt du trenger gjort ferdig
 • Gå på do, slik at du slipper å stå opp i løpet av natten.
 • Har noe varmt å drikke.
 • Ha en varm dusj, som vil vekke deg opp og føle deg frisk klar for dagen fremover.
 • Etablere en god seng tid og en god tidlig morgen rutine.
 • Ha en varm drikke og definitivt spise noe. Ikke bare er det bra for helsen din, men det gjør at du føler deg bedre.
 • Prøv å gi deg selv en ansiktsmassasje, ved å stryke forsiktig opp og ned halsen og rundt øynene.
 • Har litt musikk å spille - det trenger ikke å være veldig høyt, men noe som gjør at du smiler og hjelper deg å konsentrere.

Advarsler

 • Slå av og stille ut eventuelle eksterne distraksjoner.
 • Ikke bort i brus, sukkerholdige drikker, kaffe, eller noen "harde drinker" av den slags. Prøv å drikke et fint høyt glass med vann.
 • Har du ikke din dusj temperaturen for høy, men også være forsiktig for ikke å ha det for lavt fordi den plutselige endringen av ekstern kroppstemperatur vil mest sannsynlig vekke deg.