Wkeno

Hvordan fallskjermhopp for første gang

Det er ingenting som rushing til jorden på 120 miles i timen etter å ha hoppet fra en perfekt god fly. Det finnes ingen perfekte fly, imidlertid. Fallskjermhopping er en spennende og intens adrenalinrush som ikke kan beskrives, har du bare nødt til å gjøre det! Her er noen råd om hvordan du skal gå om det den rette veien for din første hopp... og forhåpentligvis mange flere.

Trinn

Hvordan fallskjermhopp for første gang. Ring drop sone og spørre om deres timer og planlegger fallskjermhopp.
Hvordan fallskjermhopp for første gang. Ring drop sone og spørre om deres timer og planlegger fallskjermhopp.
 1. 1
  Gå til europa fallskjerm foreningens nettside for å finne nærmeste tilknyttede dropzone. Alternativer til andre land:
 2. 2
  Ring drop sone og spørre om deres timer og planlegger fallskjermhopp.
 3. 3
  Få alle dine spørsmål besvart før du betaler for hopp. Ikke vær redd for å spørre hva du har på hjertet, fordi de har sikkert allerede hørt spørsmålet ditt før fra noen andre.
 4. 4
  Velg den måten ditt første hopp.
  • De aller fleste mennesker velger å gjøre et tandemhopp. Dette innebærer å hoppe ut av flyet mens det er koblet via en sele til en instruktør som bærer en fallskjerm stor nok for dere begge. Det krever svært lite trening, og du kan bare "lene seg tilbake og nyte turen" mens instruktøren håndterer alle de tekniske delene av fallskjermhopp.
  • En annen type hopp kalles en AFF (Accelerated Free Fall) Level One jump tilbys på de fleste Slippsonene. Treningen for denne fallskjermhopp innebærer bakken skolen kurs tar ca 5-6 timer etterfulgt av en hoppe med din egen fallskjerm. På denne type hopp, vil du ha to erfarne instruktører holde på deg under exit din fra flyet og påfølgende fritt fall for å hjelpe deg med riktig kroppen posisjonering samt initiere kalesjen åpningen. Du vil også få hjelp av en instruktør på bakken som er i kommunikasjon med dem via radio for å bistå med din landing mønster og riktig "fakling" for landing.
  • En ekstra alternativ som kan oppstå er en "static line" hopp. Dette hoppet har samme opplæring som en AFF Nivå 1 hopp men når du avslutter flyet, er fallskjermen automatisk distribueres ved en "line" festet til flyet. Statiske linjer hopp har generelt gått ned i popularitet de siste årene, og de fleste nybegynnere ende opp med å lage enten en tandem eller AFF Level 1 hopp.
  • Resten av denne artikkelen beskriver fremgangsmåten relatert til å lage en tandem hopp som er den mest vanlig første gang hopp.
 5. 5
  På dagen av hoppet, kle for været på bakken og bruke joggesko. Ta med et ekstra lag hvis du vil, men en del av moroa er følelsen rush av luft, og selv om det er kaldere i høyden, har du sannsynligvis ikke vil merke forskjellen på grunn av alt adrenalinet.
 6. 6
  Ankomme før din avtale tid, men være forberedt på å vente på instruktører til å bli tilgjengelig, til været bryte osv. Selv om du bare være freefalling for et øyeblikk, har tenkt på å være der for hele dagen bare i tilfelle.
 7. 7
  Betale oppmerksomhet. Før hoppet ditt, vil du få en briefing og møte din instruktør, og dette vil hjelpe deg å nyte ditt fallskjermhopp mye mer. De vil passe deg inn i en sele som kan kobles til instruktøren og fallskjerm.
 8. 8
  Ombord i flyet og bare nyte det hele i. Før du kommer til å hoppe høyde (mellom 9500 meter og 17.500 meter) instruktøren vil feste selen på deres. På dette punktet er du bokstavelig talt sluttet på hip.
 9. 9
  Avslutt flyet. Lytt til instruktøren din om hvordan de ønsker å gjøre dette fordi hver planet og hver instruktør / student kombinasjonen er annerledes.
 10. 10
  Nyt det! Nyt følelsen av å falle på 120 miles i timen og føler fri som en fugl. Den følelsen er som ingen andre, føles det som om du svever men rush av luft forteller deg at du faller
 11. 11
  Nyt utsikten. Når instruktøren distribuerer fallskjermen du har en 360 graders utsikt over den vakre jorden fra ca 5000 fot. Din instruktør kan løsne selen på dette punktet for din komfort. Ikke bekymre deg, vil de ikke slippe deg!
 12. 12
  Lande trygt. Igjen, lytte til instruktøren din om hvordan du kan lande. Noen ganger vil du stå opp for landing, andre ganger vil du gli inn mykt. Det avhenger av mange faktorer.
 13. 13
  Skryt. Du nettopp gjorde noe som folk flest ikke har mot til å gjøre. Nyt bragd.
 14. 14
  Få sertifisert. Hvis du likte den første fallskjermhopp og ønsker å gjøre det igjen, snakke med instruktører og folk på slippsonen om hvordan å bli sertifisert. Det tar mye tid, penger og innsats, men du vil finne at fallskjermhoppere er blant de lykkeligste menneskene på jorden.

Tips

 • Innse at det er noe slikt som en "100% trygg skydive" og alle som sier noe annet er galt. Folk dør mens fallskjermhopping og du må akseptere det faktum før du hopper. Men tandem dødsfall er meget sjelden at en rekke grunner-folk flest sitere sjansene for døden å være en i 250.000 til 500.000 hopp for en tandem. I gjennomsnitt er det rundt 30 fallskjermhopping dødsfall hvert år ut av over 2 millioner hopp og de aller fleste av disse dødsfallene er solo fallskjermhoppere. En ordtak blant fallskjermhoppere er at "Fallskjermhopping er tryggere deretter gå over en Wal-Mart parkeringsplass."
 • Få en video av ditt første hopp. Det vil koste opp til 100 dollar mer, men det er absolutt verdt det å kunne vise frem til venner og familie. Mer enn én person har angret ikke får en video av deres første hopp. Ikke vær redd for å krus for kameraet! Du får gjenoppleve spenningen i ditt første hopp gang på gang (og vise den til alle vennene dine!)
 • Omtrent 5 i 6 fallskjermhopping dødsfall som inntreffer er med erfarne fallskjermhoppere som utfører aggressive manøvrer som de vet er farlig, men "tror" de er gode nok komme unna med det. På ditt første fallskjermhopp (enten tandem eller AFF) alle anstrengelser gjøres for å kontrollere at alt er så trygg som absolutt mulig. Fallskjermhopping er veldig trygt å oppleve, men som alt annet, er det alltid noen mennesker som vil presse grensene for sikkerhet.
 • Noen vanlig fallskjermhopping myter / student spørsmål:
  • Når du freefalling du fortsatt kan puste-du ikke absorbere oksygen fra huden din, uansett hva folk sier.
  • Hvis det viktigste fallskjerm ikke virker, det er en reserve. Dersom minstepris ikke fungerer så bare følg det hvite lyset. Ingen gjør lave pull konkurranser som i filmen Point Break, og det er ingen på denne planeten som kunne trekke av en 5-veis skydive deres første gang ut av flyet.
  • I tillegg, i motsetning til Point Break, du kan ikke snakke i fritt fall... håndsignaler kanskje, men du kan ikke høre (med mindre den andre fallskjermhopper var rett ved siden av øret, skriking) eller snakke / skrike, med mindre sluttet som en to-veis og skriker inn i den andre persons øre.
 • Alltid gjøre hva instruktøren sier - de er sjefen. Fallskjermhopping folk er morsom, awesome mennesker som elsker å undervise, men de er også opptatt av sikkerhet. De vil fortelle deg alt du trenger å vite.
 • Mens på uspa.org, sjekk ut dropzone fly. De kan hoppe alt fra små Cessnas til et stort "Otter", "Skyvan", eller "Caravan". Selv om fallskjermhopping er like trygt ut av en Cessna versus en stor Otter, de større flyene er mye mindre trangt og komme til høyde raskere.
 • Også på uspa.org er en "Lær om fallskjermhopping"-delen som kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha
 • Fallskjermhopping er veldig væravhengig - du vanligvis trenger stort sett klare og blå himmel med ingen nedbør og ikke for mye vind. Uansett hvor du hopper, bør du ha en backup date eller to i tilfelle været ikke samarbeider.

Advarsler

 • Ikke gjør reservasjoner med alle som er koblet til "Skyride" eller 1-800-SKYRIDE. Dette selskapet har blitt undersøkt for mange klager for svindel og urimelige forretningsmetoder for å ta folks penger. Bruk uspa.org og kontakte dropzone direkte-ikke gå gjennom en "bestilling service" som ikke forteller deg nøyaktig hvor du skal hoppe før de får kredittkortinformasjonen din.
 • Ikke la dine venner / familie medlemmer presse deg til å gjøre et hopp. Hvis du alltid har ønsket å skydive, flott! Ellers kostnaden og risikoen bare ikke er verdt det.
 • Fallskjermhopping har blitt gjort mye tryggere gjennom årene med bedre utstyr og sikkerhet, men hvis det svært liten sjanse for å dø oppveier det du tror du vil få ut av det, ikke gjør det.

Ting du trenger

 • Joggesko