Wkeno

Hvordan fange flere fniser og gå

Latter er ingen kostnader, ingen innsats, super enkel, fabelaktig morsom, overnatting løsning lykkeligere, sunnere, bedre å leve. Europeiske vitenskapelige og medisinske tidsskrifter har sitert den medisinske og psykologiske fordeler av latter.

Trinn

Hvordan fange flere fniser og gå. Få en morsom kompis.
Hvordan fange flere fniser og gå. Få en morsom kompis.
 1. 1
  Få en morsom kompis. Koble til med en leende partner, venn, kompis eller ledsager som du alltid vet du kan slå til for en latter. Gjør en leende avtale og riste på den. Omgi deg med flere morsomme mennesker. Gjør en innsats for å være rundt light-hearted folk hver sjanse du får.
 2. 2
  Miste vettet. Være super dum i 10 sekunder og la strålende, tåpelig ungen ut for å leke.
 3. 3
  Være en "dum tilskuer." Stå tilbake og omfang ut outlandish, opprørende og sprø hilarity av mennesker. Du vil føle deg bedre neste gang du prøver å avverge frustrasjon og kjedsomhet i DMV linje, med shopping eller på venterommet på legekontoret. Ta det opp et hakk og ta med underholdning med deg hjem og imitere de quirks, kvaliteter eller særegenheter som gjorde deg snicker tidligere på dagen.
 4. 4
  Gjør over det vanlige. Tell dine hverdagslige opplevelser på en morsom måte og gjenoppleve dem! Folk ler av ting de kan forholde seg til. Det er de vanlige, hverdagslige, run-of-the-mill ting vi synes er morsomt. Noen av de beste sitcoms og morsomste komikere (Seinfeld er et perfekt eksempel) lage materialet ut av de hverdagslige farer av livet. Det er deres lidenskap og sterke synspunkt som slår en følelsesmessig akkord i oss og gjør oss sprenge ut med latter. Gå for det og friske opp dine historier med holdninger, meninger, stemmer og dialekter. Vær spontan og la den fly!
 5. 5
  Gi dine historier en payoff! De beste historiene har en punchy punkt, en dyp leksjon eller en stor stor finish. Begynne med slutten i tankene. Gi vennene dine en payoff for deres oppmerksomhet. Når du nærmer deg slutten, stoppe, ta et dypt pust og gi historien et øyeblikks stillhet. Let 'em dingle i påvente før du avslutter med et stort smell! Legge mer energi, effekt og volum vil gi din historie mening, nedleggelse og gi deg gevinsten av latter.
 6. 6
  Gjøre det stort! Beskrive noe gigantisk. På morgenen pendle til arbeid (selvfølgelig, mens du navigerer bilen med det ypperste innen omtanke og forsiktighet), beskrive noe humongous. Kanskje det er den største mobiltelefon, kaffetrakter eller fjerde juli sparkler noensinne å bli sett på verdensutstillingen.
 7. 7
  Lei din favoritt klassiske komedie vipper eller et par av de nye du har vært meningen å komme seg rundt til. Hva noen kan vurdere bortfallet av Europa, kan være den komiske kur. Du er i for noen alvorlige førsteklasses levende når du tenker på filmene, ler og livet underholdning som vil bli venter på deg på stua TV.
 8. 8
  Spill scarlett o'hara eller bare skinke det opp for dagen og gå gjennom livet med et bestemt synspunkt, sterk mening, smart persona, morsom aksent eller problem du må løse. Juice den opp og ha et middagsselskap der alle har for å opprettholde et tegn for natten.
 9. 9
  La ut litt dum damp. Før ting blir altfor varmet opp, tenke på noe quirky, kjølig, komisk eller vittig. Har noen morsomme hendelser stilt opp i hodet ditt som du kan blinke til før du er uenig, krangler eller klage. Selv den minste vil lette vonde følelser og spre goodwill i hele landet. Den absolutt verste situasjoner har fortsatt en silver lining - får du noen virkelig stor komisk materiale for senere. Fokuser på de morsomme eller bare ren rare øyeblikkene du ønsker å gjenerobre med dine venner og le om senere.
 10. 10
  Jakte ned funnies. Se etter humor overalt. Stengel det, forfølge det og jage den ned til du faller over med latter. Tenk på hva som gjør deg til å le, ironi i livet som underholde deg, komikere du elsker, de bøker som gjør deg til å le høyt og hvilke morsomt viser du nekter å gå glipp av. Lese, se eller gjøre alle de ovennevnte så ofte du kan.

Tips

 • Så bare gå ut der, har noen ler, fniser litt og forlenge livet ditt!
 • Med voksne ler i gjennomsnitt 15 ganger om dagen og barn ler ca 450, har vi fått noen alvorlig arbeid å gjøre. Spore ler den morsomme og funky måte. Den frie "Laughin 'Log" er ditt på. Hvem visste på slutten av dagen du kunne legge opp 100 ler (tilsvarer 15 minutter på ergometersykkel) og passe inn i dine skinny jeans?
 • Latter kan helbrede din smerte, redusere stress, hjelpe deg å sove som en baby, uskadeliggjøre spente eller vanskelige situasjoner, øke immunitet, fremmer kreativitet, multiplisere din produktivitet, forlenge livet ditt, utvide ditt synspunkt, obligasjons deg til andre, øke din sjarm og karisma, gjør deg gladere og hjelpe deg å leve i øyeblikket.

Advarsler

 • Selvfølgelig aldri lage vitser på bekostning av andre. Hvis det er skade noen, det er ikke morsomt.
 • Ler er smittsom og snikende fornøyd. Så se opp, kan du selv infisere gretten, irritabel og gretne folk i livet ditt som alltid synes å ha noe å klage på.