Wkeno

Hvordan finne din kampstil

Noen typer slåss komme lettere for noen mennesker enn andre. Hvis du lurer på hvordan du ville forsvare deg selv, må du lære om deg selv.

Trinn

Hvordan finne din kampstil. Spørsmålet selv - Er du passiv?
Hvordan finne din kampstil. Spørsmålet selv - Er du passiv?
 1. 1
  Spørsmålet selv - Er du passiv? Konfrontere du dine konflikter direkte? - Og i så fall, i hvilken grad?
 2. 2
  Studer din fysiske bygge - Dra nytte av hva du har, hvis du har en lang rekkevidde bruke dette til å streike på en betydelig avstand. Hvis du har en build som er kortere eller stockier, husk at du må "komme inn" motstanderen din, er denne strategien brukes av mange boksere og krever at du smette unna og motvirke en savnet streik fra aggressoren. Lange ben er nyttig også, men bruker mye forsiktighet hvis du forsøker å sparke.
 3. 3
  Hvis du er tung og tettvokst, studere judo eller grappling stiler av jiu-jitsu. Hvis ikke, må du gjerne venture i noen av de andre kampsporter. Vurdere å studere Ninjutsu og utdanne deg selv på trykkpunkter og overraskende trekk.
 4. 4
  Kvinner har en tendens til å være lettere og mer smidig enn menn, mens menn er vanligvis sterkere. Tenk på dette når analysere din egen kropp struktur.
 5. 5
  Hvis du vet at du har en fordel over motstanderen, må du klokt bruke hva det er som du får. Være effektive med slående og sørge for at han ikke glemmer ikke hvem du er når han ser deg i fremtiden

Tips

 • Husk, det er best å ikke ha for å gå inn i en fysisk konfrontasjon. Hvis du kan, snakke deg ut av situasjonen. Men hvis det ikke er mulig, stå på bakken og la magefølelsen din veilede deg.
 • Mange martial arts studioer og andre idrettsanlegg vil tilby en gratis klasse. Ta dem opp på det og gå til så mange som er praktisk. Be om å sitte i klassene også. Etter en tid vil du begynne å finne ut hva du liker og hva som ville være best for deg.
 • Vurdere å ta opp en Martial Art, som for eksempel boksing eller Jiu-Jitsu. (Avhengig av din kroppsfasong / vekt, høyde / rekkevidde,) For eksempel hvis du er rask vurdere å ta Kung Fu, hvis tettvokst vurdere å ta opp Jiu-Jitsu.
 • Hvis ideen om fysisk konfrontasjon skremmer deg i stor grad, bør du vurdere å ta en selvforsvar kurs. De vil lære deg hvordan du kan hevde deg selv og begynne å ha selvtillit i din fysiske evner.

Advarsler

 • "Kamper" kan være en seriøs bedrift. Hvis du er tilsnakket på gata kan det være et spørsmål om liv og død. Bruk sunn fornuft og vær forsiktig.
 • Det er alltid en god ide å søke etter skole med et godt omdømme. Hvis du ser en skole med en dårlig en, hva tror elevene lærer?
 • Hvis mange av studentene har skader, er det sannsynligvis ikke et studio du ønsker å bli involvert med, uansett art. Det finnes måter å praktisere noen kampsport uten å skade din partner.