Wkeno

Hvordan finne en kjæreste i løpet av sommerleiren

Tilbringe en uke på sommerleiren gir deg ikke lang tid å finne en kjæreste. Når du er "guy 'sjenert er det enda vanskeligere. Det kan ta litt innsats, men det kan gjøres!

Trinn

Hvordan finne en kjæreste i løpet av sommerleiren. Se deg rundt på den første dagen og sjekk ut gutter til stede.
Hvordan finne en kjæreste i løpet av sommerleiren. Se deg rundt på den første dagen og sjekk ut gutter til stede.
 1. 1
  Se deg rundt på den første dagen og sjekk ut gutter til stede. Hvis du finner noen som ser interessant ut for deg, ikke fortell dine venner umiddelbart, da de kan ha ham for seg selv. Bare gå over til ham, smile og si "hei"... Hvis han er interessert også, vil han begynne å gjøre samtalen med deg. Snakk om skolen, eller de filmene du liker, eller bøker du liker å lese. Bare slapp av, fordi han sannsynligvis ønsker å finne en kjæreste og har bare samme tid som deg.
 2. 2
  Innse at hvis han er interessert i deg også, vil han spørre om du kan gjøre noe sammen neste dag. Hvis han ikke viser interesse, ikke kast bort tid, gå finne en annen fyr eller bare nyte leiren uten å bekymre deg om å finne en potensiell kjæreste. Vær helt sikker på at han ikke allerede har en kjæreste fra skolen eller i fjor sommer.
 3. 3
  Finn ham, møte ham, og se om han er komfortabel med deg også. Casually be om å bade med deg, eller kanskje en piknik, eller bare ta en tur for å bli kjent med hverandre. Å vite hva hytta han er i kan hjelpe deg med å finne ut hvor han kan være, eller hvem hans venner er.
 4. 4
  Snakk om hvor du både bor, og hvilke bøker eller filmer du liker, eller musikk du liker. Han kan dele de samme interessene, og det vil holde samtalen gående. Du kan også finne at han bor ikke langt fra deg.
 5. 5
  Spør ham ut (kanskje å henge ut under en spesiell hendelse på camp). Glem alle dine tvil eller "hva hvis" og bare gjøre det! Hvis han sier nei, er det en sjanse for at du aldri vil se denne gutten igjen, så bruk omsorg og vennlighet. Prøv å velge et sted hvor du er komfortabel, og prøve å plukke en god tid når du kan snakke. Han vil trolig si ja, være hyggelig og snill når du spør. Tilby ham en plass i din sosiale sirkel og han vil være evig takknemlig.
 6. 6
  Utveksle e-postadresser, instant messaging skjermen navn og telefonnummer, slik at du kan holde kontakten i løpet av skoleåret. Fortell ham at du liker hans selskap, og at du har det gøy med ham, og glad for at dere begge møtt hverandre.
 7. 7
  Husk at den dagen du forlater er avgjørende. Fortell ham at han gjorde din tid på camp mye moro, og at du var glad for å møte ham. Nevne at du vil se etter hans e-post eller telefon slik at han vet at du virkelig liker ham.

Tips

 • Ikke rush fortelle alle dine venner fra skolen om din "kjæreste" som du møtte på leir. Hvis han ikke ringe eller sende deg igjen, vil det være vanskelig å forklare for dem. Bare fortell vennene dine at du hadde en flott tid på camp og møtt noen veldig hyggelige mennesker.
 • Men husk, du trenger ikke en kjæreste. Ikke gå til leiren tenker "jeg må finne en kjæreste", gå å tenke "jeg vil prøve og ha masse gøy!". Hvis du møter en bra fyr, det er flott, men ikke bruke tid på å lete etter noen når du kan ha det kjempegøy uansett.
 • Hvis han ikke sende den neste dagen, så du sende ham e-post i løpet av få dager. Han kan ha mistet adressen din.

Advarsler

 • Komme tilbake til normal ukedag aktiviteter hjemme bryter noen ganger opp magien som finnes borte på leiren. Forstår dette slik at du ikke får følelsene dine vondt, og være glad for at du møtte flotte mennesker og hadde en flott tid mens på leiren.
 • Et forhold på sommerleiren fungerer ikke alltid ut når du kommer hjem. Ikke bli skuffet hvis du hver e-post eller snakke i telefonen en stund, men så stoppe.