Wkeno

Hvordan finne ut hvem du er

Hvem er jeg? Forfattere og filosofer og selv vanlige folk har grublet på dette spørsmålet siden begynnelsen av gangen. Du er ikke alene med dette spørsmålet, og gjett hva? Vi er ikke en ting som er satt i stein. Vi utvikler seg, endre, vokse og tilpasse seg til ting som er rundt oss. Men, hvem du er i kjernen din er ganske mye sett i en alder av seks. Så her går det, ni skritt for å hedre deg....

Trinn

Hvordan finne ut hvem du er. Husk at hvem du er, er hva det er.
Hvordan finne ut hvem du er. Husk at hvem du er, er hva det er.
 1. 1
  Kjøp en journal. Du kan få en i butikken dollar, eller hvis du ønsker å splurge, plukke opp på et papir butikk som selger kort, osv. eller i en bokhandel.
  • Hvorfor journal? Det hjelper deg å fokusere på dine tanker og dine følelser. Hver kveld, døyt noen tilfeldige ting som kommer inn i ditt sinn, ved å ta tid for deg selv, og ikke andre, begynner pleie.
 2. 2
  Husk at hvem du er, er hva det er. Det handler ikke om dårlig / bra eller høyre / galt. Når vi får inn til å dømme oss selv, understreker det oss ut. Når vi begynner å forstå dette konseptet, begynner vi å være i orden med oss ​​selv.
  • Eks: Jeg er rotete, jeg utsette, og jeg er høyt noen ganger. Jeg er også en lojal venn, hyggelig mot folk, og morsomme, og det er alt i orden.
 3. 3
  Arbeidet med å finne identiteten din. Identitet er en vanskelig ting. mennesker som er impulsive med sin oppførsel ikke nødvendigvis ære hvem de egentlig er. De er nøysomme på mandag, shopping opp en storm på onsdag, skyldfølelse ridd på torsdag, nøysom for de neste tre ukene, og deretter videre og videre. Nøkkelen her er å ha samsvar mellom din tenkning, følelse og atferd... slik at de samsvarer. Ta hensyn til de tre sammenflettede deler av deg. Når vi er impulsive med narkotika, alkohol, sex, shopping, eller mat, vi har en vanskelig tid med hvem vi er. Se en terapeut for å løse disse problemene.
 4. 4
  Begynne å journalføre hva du er takknemlig for. Lag en liste. Holde legge til det. Igjen, dette hjelper deg å fokusere på DEG. Det holder deg jordet til hva som er viktig i livet ditt. Legg merke til at det ofte er relasjoner som bakken oss, og ikke nødvendigvis materielle ting. Legg merke til hvordan du føler deg når du betaler oppmerksomhet til hva du er takknemlig for...
 5. 5
  Spør to eller tre personer som du stoler på til å si hva de ser som dine styrker og svakheter. Husk at dette er deres oppfatning, ikke sannheten. Noen ganger er det nyttig å se hva vi projisere over på andre. Det kan ikke være hvem vi virkelig er, men det kan være spot on, skjønt.
  • Spør et par folk som hater din guts det samme spørsmålet! Du vil gå inn i det å vite at du kan bli sprengt, slik at du vil være forberedt, på en måte. Hva du lærer vil være mer nyttig, selv om du er i stand til å avvise 100% av det de fortalte deg, som du til slutt ikke vil.
  • Folk som ikke bryr seg for deg vil gi deg "usminkede" sannhet; erkjenner at de mest sannsynlig har bare sett de mindre attraktive fasetter, og hva de forteller deg ikke alt du er. Din enkel "takk" som svar på deres svar vil... ha, ha en dyp effekt, mest sannsynlig.
 6. 6
  Plukk noe du ønsker å jobbe på og / eller endring. Begynne i det små. Journal om det, forskning alternativene, lage en plan. Gi denne tingen energi. Forestill deg hvordan du vil føle når ting er løst. Deretter legge merke til hvordan du føler deg når ting er løse. Mange ganger når vi er oppmerksomme på noe, begynner vi å endre bare ved å gi det oppmerksomhet. Prøv å ikke endre for mye for tidlig. Du vil få overveldet og gi opp. Den eneste personen som kan forandre deg er deg, og du må ha det.
 7. 7
  Ære hvem du er. Snakketøyet, walk the walk. Dette uttrykket fra utvinning sirkler er passende her. Med mindre du har det vondt små dyr eller andre skumle virksomhet (som de fleste mennesker gjør ikke det), er da hvem du er unik. Husk at hvis vi var alle like og perfekt, livet ville være ganske kjedelig.
 8. 8
  En annen kul ting å gjøre er å "lage en liste over 100 ting du ønsker å gjøre. Små ting, store ting, morsomme ting, rare ting. Denne øvelsen strekker tankene dine. Det tvinger deg ut av komfortsonen. Du ser livet annerledes. Alles liste er annerledes, men igjen, fokusere på deg selv og din kjernevirksomhet framgår.
 9. 9
  Slapp av og ha en kopp te. Sist men ikke minst, en merkelig oppdrag. (Ikke slå den før du prøver det!). I kveld, før sengetid, brygge en kopp koffeinfri / urtete. Legg hendene rundt koppen. Fokus på te og ingenting annet. Breath. Fortsett å puste. Nå, hvem er du? I morgen kveld, igjen. Det fungerer... nyte reisen.

Tips

 • Ikke basere din mening på andre, gjør faktisk ikke engang sammenligne dem med deg.
 • Prøv ut forskjellige klær, høre på forskjellig musikk, og prøver på ulike holdninger. Du vil finne en for deg!
 • Hvis du liker mer enn én type klær, holde både i garderoben din! Samme med musikk. Men ikke gjør dette med holdning. Du kan ikke være en aggressiv punk, deretter en cutie pie det neste minuttet.
 • Husk det er bare en fase. Etter hvert vil montering i ikke betyr noe lenger.
 • Vær den du ønsker å være, ikke noen din ikke, være deg selv.

Advarsler

 • Ikke grøft venner fordi de ikke liker det samme som deg. Det er godt å ha en variasjon i dine vennskap sirkel.
 • Hold deg til din moral og tro! Det kan ikke understrekes nok at uansett hvordan du velger å bli bør ikke komme i veien for hva du egentlig mener og tenker.
 • Ikke bli involvert i stereotype aktivitet. For eksempel selvskading som en emo, kriminalitet som en chav, etc...