Wkeno

Hvordan finne ut mer om hvem du er og være trygg

I verden som vi lever i dag, er det vanskelig for folk å finne og være greit med seg selv. Dette kan være spesielt vanskelig hvis du er en tenåring eller hvis du er mer følsomme enn de fleste. De tingene som du ble fortalt som barn og tro at du har lagt på deg på grunn av dette kan ha en dramatisk effekt på grunnen til at å finne deg selv virker så vanskelig.

Trinn

Hvordan finne ut mer om hvem du er og være trygg. Gjenkjenne de negative meldingene du har blitt fortalt.
Hvordan finne ut mer om hvem du er og være trygg. Gjenkjenne de negative meldingene du har blitt fortalt.
 1. 1
  Gjenkjenne de negative meldingene du har blitt fortalt. Eller tro du har om deg selv, og når du forteller deg selv disse meldingene mest. Er det rundt andre? Når du er alene? Skal du ut? Snakke foran folk? Når du føler deg usikker på hvordan du ser ut? Osv. Dette er viktig å vite fordi når du vet hvor dine irrasjonelle forestillinger kommer fra det vil være lettere for deg å takle dem og komme på sporet til å finne deg selv og bygge tillit.
 2. 2
  Bygge opp selvtilliten din. Når du har erkjent de meldingene du har vært tro eller fortelle deg, det da at du kan endre dem. Du kan starte ved å analysere them.It er greit hvis du ikke kan komme til roten av det med en gang. Det tar tid. Ikke gi opp! Bruk litt tid, lese historier om andre med samme kampene som deg, lytte til sanger en rekke ganger sanger vil analysere kamper og kan også tilby råd, prøv å få en terapeut / veileder, men ta hensyn til om de forstår deg eller ikke.
 3. 3
  Vær snill mot deg selv. Hvis du tar deg selv si "Jeg er så dum" eller "Jeg er en fiasko" hele tiden. Gjenkjenne det og begynne å endre det. Du trenger ikke å gå fra å si jeg er så dum å jeg er så smart. Holde seg nøytral i starten så når du er klar, gå for det positive. Prøv å si positive utsagn til deg selv, som: "Jeg er en positiv kraft i verden!"
 4. 4
  Prøv ikke å tilbringe mye tid alene eller stille. For noen mennesker sine negative tanker kommer ut det meste når de er alene. Så prøv å snakke med folk, som din mor, venner, bror, søster, søskenbarn, bestemor, bestefar. Bare for å få tankene ikke tenke på negative ting. Prøv å gjøre hobbyer, ta hunden på tur, bli med i en klubb, drive med sport.
 5. 5
  Få de tanker som alle dømmer deg ut av tankene dine. Dette påvirker noen ganger en persons selvtillit og drar dem bort fra seg selv. Vet at dommer er raske spådommer og er vanligvis galt.
 6. 6
  Lag en liste over hvem du er. Dette kan ta en stund, og det er helt greit. Inkluder hva du liker, hobbyer du liker, musikk, dine personlighetstrekk, hva du er stolt av, noe relatert til deg. Kanskje lage en collage ville være mer moro enn en liste!
 7. 7
  Vet at folk liker å se en unik positiv person. Hvis du er litt slemmere enn noen mennesker, kan de finne det morsomt. Hvis du tror du er bedre, vil folk definitivt merke dette. Du kan også inspirere andre til å være hyggelig!
 8. 8
  Begynne å si positive affirmasjoner til deg selv. Fortell deg selv hvor flott du er. Eksempler: Når jeg tror på meg selv, så gjør andre, jeg er min egen unike selv - spesiell, kreativ og fantastisk.
 9. 9
  Hold deg unna utløsende personer eller objekter. Det er viktig å se og holde seg borte fra å utløse ting. Eller snakke med en person som kan være en fare for deg.
 10. 10
  Stå opp for deg selv. Å stå opp for deg selv, trenger du ikke å være slem, kjefte eller slåss med andre. Du kan være hyggelig, men likevel ikke la folk gå over deg. Hvis du ikke stå opp for deg selv eller ikke gjør det på den riktige måten dette kan påvirke selvtilliten din.
 11. 11
  Finn inspirerende mennesker. Dette er effektivt hvis du ønsker å finne ut hvem du er. Lete på YouTube for intervjuer av kjente personer som du liker. De kan dele interessante historier. Taylor Swift er en stor en! Også finne folk som er komfortabel i sin egen hud. Young Leonardo DiCaprio er noen som er komfortabel i sin egen hud.
 12. 12
  Til slutt, vet at du ikke er alene. Mange folk legger seg ned og inn i et mørkt sted ved å tenke at de er helt alene og ingen opplever det samme de er. Sannheten er, det er milliarder av mennesker på denne jord! Du er ikke alene. Det vil hjelpe deg å vite at uansett hva du gjør eller hvor du føler du er ikke alene.

Tips

 • Erkjenner selv for selv de minste forbedringer. Gjenkjenne dem og vet at du forbedret. Ved å gjøre dette vil du oppfordre deg til å holde det gående.
 • Snakk i en gruppe. Etter noen ganger blir det lettere.
 • Du kan ikke tro deg når du sier positive ting om deg. Dette er greit. Si til deg selv at du vil og velger å føle seg lykkelig i dag.
 • Søk i artikler eller videoer på internett om tillit eller finne seg selv.

Advarsler

 • Ute av kontroll følelser
 • Hvis du befinner deg deprimert.
 • Følelsen engstelig mesteparten av tiden
 • Spiseforstyrrelser eller rusmisbruk forekommer
 • Selvskading