Wkeno

Hvordan fiske etter makrell i new england

Pier fiske kan være hyggelig og avslappende hvorvidt du fange en fisk. La oss ikke lure oss selv om - det er mye mer moro å i den linjen hvis det er en fisk som venter i den andre enden. Denne guiden vil peke deg i riktig retning mot opprulling i bøtter med fisk.

Trinn

Hvordan fiske etter makrell i new england. Velg din stang og snelle.
Hvordan fiske etter makrell i new england. Velg din stang og snelle.
 1. 1
  Velg din stang og snelle. Den gjennomsnittlige makrell veier litt mindre enn en halvkilo, så du trenger ikke en tung stang og snelle kombinasjon. Et lys spinnende hjul på en fem fots stang og £ 6. eller £ 8. prøvefiske linjen vil gi rom for god casting og vil være solid nok til å dra inn fangsten din.
 2. 2
  Kjøp din lokker. Min hemmelige å fange masse makrell er Sabiki. Sabiki er et japansk ord som betyr agn rigg. Den typiske sabiki har en midtlinje og flere grener med dekorerte kroker knyttet til slutten av hver gren. Den ene enden av midtlinjen har en smekk på som du vil legge til et lite vekt, diamant pilk eller andre vektet lokke. Den andre enden har enten en sløyfe eller en svivel, og på dem du vil binde linje fra din stang. Du vil sannsynligvis miste minst én eller to rigger i løpet av dagen, så det er best å ha tre sabiki rigger og tre diamant pilker (for vekt) hvis du har tenkt å fiske i mer enn noen få timer.
 3. 3
  Plukk din dag og tid. Makrell er lettest å fange fra slutten av våren til midten av sommeren, før den større fisken vandrer nordover og begynne å jage dem ut av havnen.
 4. 4
  Plukk din plass. New England har mange havner og rikelig med kystlinje, og fisken kan være nesten hvor som helst. Selv om du vil være fiske innenfor et par meter over overflaten, vil du fortsatt ønsker dypt vann, så dokker og pirene fungere bedre enn surf-casting på stranden.
 5. 5
  Knytte sabiki riggen til linjen, og vekten den motsatte enden av sabiki med en liten diamant pilk lokke.
 6. 6
  Kaste din linje så langt du kan inn i havnen, og deretter hjul linje i sakte. Jerk stang oppover når hver tjue sekunder eller så. Dette kalles "pilking" og vil gjøre sabiki riggen virke som en skremt skole av småfisk - middag for makrell din!
 7. 7
  Når du får en matbit, stopp pilking og slett hjul i linjen din på en enda, jevnt tempo. Hvis du trekker for fort, kan det hende at fisken bryte fri. Makrell liker å svømme side til side for å prøve å unnslippe, så nyte turen mens du trekker ham i.
 8. 8
  Ikke bli overrasket hvis du kobler en annen fisk eller to på sabiki mens bringe inn den første fisken. Andre makrell i skolen kanskje feil fisken kamp for hopper av glede over den deilige maten han spiser, og ønsker å prøve noen også! Jeg har tatt i opptil fire fisk på en enkelt støpt, og oftere enn ikke, får jeg minst to om gangen.
 9. 9
  Hvis du ikke fange en fisk på første kastet, ikke fortvil! Du kan være jigging for en time eller to før det første bitt. Vær tålmodig, skolen vil svømme forbi og se din rigg til slutt.

Tips

 • Spør ekspeditøren på den lokale agn og takle butikk hvor folk har hatt mest flaks det siste.
 • Sørg for å knytte linjen din sikkert slik at du ikke mister utstyret ditt (og fisk) første gang du få en matbit.
 • Når pilking på linjen din, snelle i rask nok til at linjen ikke synke til bunnen, men ikke så fort at det rir overflaten. Makrellen er vanligvis ca fire til seks meter under overflaten.
 • Juster "drag" på hjul, slik at det vil frigjøre noen linje hvis du slite hardt. Dette vil forhindre at linje fra knipser hvis du kobler en stor fisk.
 • Makrell reise i skolen og følger tidevannet, slik at du vil ha din beste lykke i løpet av de to eller tre timer før og etter høyvann.

Advarsler

 • Bruk solkrem og insektmiddel, men unngå å få det på hendene, eller rengjør hendene før du håndterer din linje eller sluk. Den sterke kjemiske lukt vil skremme bort fisken.
 • Alltid være forsiktig håndtering kroker og sluk, og være forsiktig med å hekte folk nær deg når du kaster.
 • Ikke faller inn!

Ting du trenger

 • Stang med spinner hjul
 • Sabiki agn rigg
 • "Diamond" jig lokke
 • Tålmodighet