Wkeno

Hvordan fjerne brystet congestion

Brystet lunger er ikke bare ubehagelig og ubehagelig, men kan føre til farlige helsemessige problemer som bronkitt eller lungebetennelse hvis ikke ryddet opp. Det er lurt å gjøre alt du kan gjøre for å lindre og rydde opp lunger før det blir verre. Denne artikkelen vil hjelpe deg å lære hvordan du fjerner brystet lunger ved hjelp av standard sunn fornuft metoder, urte-eller homeopathic rettsmidler og, om nødvendig, søker medisinsk behandling.

Trinn

Hvordan fjerne brystet congestion. Unn lunger med Vicks vaporub.
Hvordan fjerne brystet congestion. Unn lunger med Vicks vaporub.

Del 1: over-the-counter og reseptbelagte medisiner

 1. 1
  Bruk en inhalator. Spør legen din om inhalatorer eller nebulizers som du kan administrere dine egne puste behandlinger.
 2. 2
  Unn lunger med Vicks vaporub. Plasser dette over-the-counter rette på brystet før du går i dvale, og det bør åpne opp noen av passasjene.
 3. 3
  Oppsøke lege for å få reseptbelagte medisiner. Hvis symptomene ikke bedres med metoder, kan du spørre legen din om et antibiotikum skutt, nesespray, piller eller reseptbelagte vitamin terapi for å rydde opp sta eller dyp brystet lunger.

Hjem rettsmidler

 1. 1
  Bruk damp. En vaporizer, varm dusj, eller kjele med kokende vann vil produsere damp som bidrar til å berolige og tømme luftveiene, lungene og halsen.
  • Hvis du bruker en kjele med kokende vann, ta kjelen av element eller brenner, drapere et håndkle over hodet og plassere ansiktet over varmt vann. Pust sakte og dypt. Vær forsiktig så du ikke brenner ansiktet i dampen.
 2. 2
  Heve hodet. Bruk ekstra puter eller heve hodet av sengen din. Gjør du det vil hjelpe rense luftveiene for drenering eller slim og øke lufttilførselen, holde slim og påfølgende drenering klar og tynn.
 3. 3
  Prøv en varm pakke. Bruk av en varm pakke eller dampende varm klut på halsen og brystet vil bidra til å berolige lunger og varm luftveiene eksternt.
 4. 4
  Unngå problemet mat. Meieriprodukter, salter og sukker alle øker slimproduksjon. Også unngå kald mat, som vil lukke opp luftveiene.
 5. 5
  Øke inntaket av frukt og grønnsaker. Frukt som ananas og appelsiner, samt grønnsaker, inkludert blomkål og asparges har vist seg å hjelpe i å fjerne brystet lunger.
 6. 6
  Spise krydret mat. Matvarer som chili, jalapenos og sort pepper vil også løsne slim fast i luftveiene.
 7. 7
  Slutte å røyke. Hvis du ikke kan eller rett og slett ikke er interessert i å stoppe permanent, i det minste stoppe mens brystet er overbelastet. Røyking kan forverre luftveisinfeksjoner.

Urte, homeopathic og andre naturlige metoder

 1. 1
  Drikk urtete. Disse er viden kjent for å hjelpe klare lunger. Velg mellom smaker inkludert engleaktige rot, kardemomme, cayenne pepper og rosmarin. De varme urter gir en aromaterapi fordel, hjelper berolige lunger mens varmen av væsken vil hjelpe løsne slim og slim i halsen og brystet.
  • Legg sitron eller honning til te for en ekstra beroligende fordel.
 2. 2
  Ta naturlig hostesaft. Naturlige hostemiksturer inneholder ofte noe som er en hoste suppressant samt en naturlig slimløsende.
 3. 3
  Ta urter for åndedrettsproblemer. Burdock, mullein og hvit furu er alle populære urter for behandling av symptomer for åndedrettsproblemer.
 4. 4
  Bruk vaporizers. Infusjonen aromaterapi oljer som eucalyptus eller peppermynte olje i en fordamper eller aroma lamper kan være både beroligende og forfriskende til brystet.
 5. 5
  Bruk en naturlig gni. Det er kaldt lettelse produkter laget av duftende urter som hjelper oppmuntre dypere pust, noe som vil klare lunger.
 6. 6
  Ta kail. Kali noe og kail antas å være gode på behandling av slim hoste og sinus lunger. De gjør dette ved lindrende irriterte slimhinner og løsne tykk brystet slim.
 7. 7
  Tilsett ingefær til varmt vann. Koke vann og deretter legge to stykker av ingefær til det. La vannet sitte og drikk.
 8. 8
  Få refleksologi. Snakk med en massasje terapeut om refleksologi å hjelpe klare lunger, som for eksempel å holde tilbake tærne mens du trykker på ballen av foten din med tommelen, tenkte en metode for å avlaste lunger i brystet.
 9. 9
  Prøv en yogatime. Yoga lærer restorative positurer som bryst-åpning positur eller liggende bundet vinkel positur, som begge vil hjelpe klare lunger.
 10. 10
  Gå en tur. Hvis du er i stand til, kan være fysisk aktiv bidra til å rydde opp noen av de symptomer relatert til brystet lunger.

Tips

 • Hot sitron drikke virkelig hjelper.
 • Pass på å drikke rikelig med væske.
 • Unngå OTC hoste suppressant behandlinger som de er laget for å bare undertrykke symptomene. Hvis hosten produserer slim, det er behov for å få ut av systemet. Prøv en slimløsende stedet.
 • Når du hoster, hvis noen slim kommer opp (mao det er en produktiv hoste) så ikke ta noen antihistaminer som dette kan gjøre sekret tørr og vanskeligere å komme opp. Noen hoste meds har antihistaminer så pass på og lese etiketten. Det er helt normalt for drenering for å være gul eller lys grønn hvis du har en kald eller influensa. Men hvis det er noen andre farger, se en lege.
 • Vann vil hjelpe tynne slimete og bidra til å tømme den raskere. Redusere salt vil også bidra til å redusere lunger.
 • Mens i en dampende dusj, har noen trykk på ryggen rundt lungene området. En dundrende handlingen vil løsne slim. Dette vil gjøre det lettere å utvise.

Advarsler

 • Hvis spedbarn eller småbarn lider av brystet lunger, avstå fra å bruke noen metoder for å fjerne lunger som involverer inntak av noe annet enn naturlige klare væsker som vann eller juice til å konsultere med en lege.