Wkeno

Hvordan fjerne en hud tag fra halsen

Hvis du er en av de mange som lider av de pesky nakke hud koder, bør dette være til hjelp.

Trinn

Hvordan fjerne en hud tag fra halsen. Vask hendene og desinfisere dine verktøy og området rundt huden tag før du starter prosessen.
Hvordan fjerne en hud tag fra halsen. Vask hendene og desinfisere dine verktøy og området rundt huden tag før du starter prosessen.
 1. 1
  Vask hendene og desinfisere dine verktøy og området rundt huden tag før du starter prosessen. Dette kan gjøres med en bomullsdott eller dynket i alkohol. Vent til området og for å tørke før du fortsetter.
 2. 2
  Klemme den med en pinsett og dra stram.
 3. 3
  Grab en liten saks og klipp lite stikk av så nær huden som mulig.
 4. 4
  Påfør bomullsdott eller plaster på området. Fjerne hud tag gjør litt vondt, og forventer noe blødning.
 • Sørg for å desinfisere alt før du fjerner hud tag *

(Du ikke vil risikere å smitte)

Andre metoder

 1. 1
  Bruk en spiker Clipper (vennligst desinfisere først).

Ennå en annen metode

Skin tags kan fjernes smertefritt uten å kutte. Dette betyr ingen blødning og ingen mulighet for å få en infisert kutt. Dette er smertefri fordi kodene har ingen nerveender. Trikset er å kutte av blodtilførselen ved å binde et stykke ren linje eller streng tett rundt bunnen av koden. Jeg finner et stykke tanntråd fungerer ganske bra. Du kan også bruke en sterk tråd, fine fiskesnøre, eller selv små gummistrikk. Innen noen få dager til en uke med å kutte av blodtilførselen, vil koden og tourniquet bare frafalt. Ingen oppstyr, no muss. Størrelsen på huden tag, og hvor godt du binde den av, kan påvirke hvor raskt det faller utenfor. Huden hvor det er tilføyd blir allerede helbredet etter når koden faller av, så det er ingen blødning, uten behov for antiseptika eller bandasjer.

Den vanskeligste delen kan binde på linjen, spesielt hvis huden tag er på halsen eller et annet sted du bare kan se med et speil. Den enkleste løsningen er å verve en kompis til å hjelpe deg med å binde den av. Hvis du velger å gjøre det selv ved hjelp av et speil, kan du være i stand til å lasso koden ved forsiktig plassere løkken på en slipknot over det. Dette kan ta litt praksis og utholdenhet så loopen kan ha en tendens til å gli av huden tag som du trekker knuten stramt.

Hvis bundet av huden tag er synlig eller lett gnaget av klærne, kan du ønsker å dekke den med en liten bandasje mens du venter på det frafalt. Gnagsår kan forårsake irritasjon, rødhet eller betennelse i huden umiddelbart rundt huden tag. Ved å hindre videre gnaging og irritasjon, rødhet og betennelse vil avta relativt raskt.

Tips

 • Sørg for å avklipt raskt, er det en liten klype og da er det hele over.
 • Noen liten blødning kan oppstå. Dekke området med en bandasje.

Advarsler

 • Ikke gjør noen av disse tingene uten først å rådføre deg med lege. Det er viktig å sørge for at huden kodene er ikke andre potensielt mer farlige hudsykdommer.

Ting du trenger

 • saks
 • spiker clippers
 • pinsett
 • bomull baller eller band-hjelpemidler
 • alkohol pads eller alkohol og bomull baller / pads
 • bandasjer