Wkeno

Hvordan forberede for fengsel

Så du har tjent deg en tur til Clink. Ikke sikker på hva du kan forvente? Følg disse ledelinjer for å gjøre ditt opphold utholdelig. Denne "How To" er for det første timer liten forseelse fyr.

Trinn

Hvordan forberede for fengsel. Spør en cellekamerat hvordan å ringe ut.
Hvordan forberede for fengsel. Spør en cellekamerat hvordan å ringe ut.
 1. 1
  Mister holdningen. Sjansene er du er ganske opprørt over situasjonen som fikk deg hit. Går i sint kan få deg i en pickle med dine nye cellekamerater. Vanligvis det første spørsmålet du vil bli spurt som porten smeller bak deg er "hva er du inne for?". Det er her du må være forsiktig. Du kan bli iakttatt på under ditt opphold over visse lovbrudd. Det er best å holde det vage eller utgjør noen fredløs historie hvis din ikke er. Tro det eller ei, er fengsel ikke liker det du ser på TV. Bubba ikke venter på deg i dusjen som du går i. Det er alle forskjellige samfunnslag samfunnet der med deg. Alle ønsker deres opphold skal være så smertefri som mulig.
 2. 2
  Spør en cellekamerat hvordan å ringe ut. Vaktene er sannsynligvis ikke kommer til å la deg inn på denne biten av informasjon. Vanligvis kan det ta opptil en dag eller så for dem å få din PIN-kode satt opp slik at du kan ringe ut. Når det er satt opp må du begynne å ringe til vitale mennesker som kan få deg ut. Du kan ha noen gå rett til sorenskriveren dommer som skriver obligasjonene og forklare din situasjon og noen ganger kan du komme ut på bare en signatur avhengig av innholdet lovbrudd ditt.
 3. 3
  Ikke gi mat bort. Du gjør tror du er bare skal være i for et par timer før noen kommer til kausjon deg ut. Denne prosessen kan ta en stund, og hvis arrestasjonen fant sted på en helg kan det være mandag eller tirsdag før de selv skrive din obligasjon. Måltider kommer få og langt mellom, og noen minutter virke som timer i fengsel. Maten er det verste du noensinne vil spise, men nå er ikke tiden for å være kresen. Hvis du ikke kan spise all maten, ikke kaste den bort. Tilby det opp til noen, det kan bare gjøre oppholdet litt lettere.
 4. 4
  Hvis en nederste køya er grip åpne den. Lysene slår seg ikke av i det hele tatt. Den øverste køya kan gi skygge slik at du kan sove lenger. Som vil fordrive tiden mye raskere. Bunnen køyer er vanligvis forbeholdt større gutter og gutter som har vært på en stund, så sørg for å sjekke at den er åpen for å ta.
 5. 5
  Håndtere det. Sjansen er at du ikke har tid til å forberede besøket. Du kommer ikke til å bli satt i en celle med en annen fyr, og du vil bli satt i befolkningen med 20 andre gutter. Det er et hierarki som allerede er på plass. Finn ut hvor du passer inn i det og holde for deg selv er den beste politikken.

Tips

 • Det samme gjelder for langt undertøy, eller "hvite" som de er referert til i fengsel. Fengsler er kaldt, så sørg for å ha en lang ermet bomull skjorte og lange underbukser under klærne slik at du har ekstra varme når dine hverdagslige klær blir tatt.
 • Bruk to par hvite sokker i, spesielt hvis du kommer til å være der i flere dager eller lenger.
 • Hvis du har noen advarsel før fengsel bo, slitasje vanlig hvitt undertøy i fengsel, da fengsel vil ta undertøy av andre farger fra deg.