Wkeno

Hvordan forberede seg på en orkan


Orkansesongen (vanligvis varer fra 1. juni til november 30 i Europa) kan være en nervepirrende tid for alle. Orkaner er ikke bare et problem for de som har boliger er i veien for en, men for slektninger og venner som kan bekymre seg for disse menneskene. Beredskap er ikke bare avgjørende for å håndtere de fysiske utfordringene i orkansesongen, men å ha en plan vil hjelpe deg og din kjære holde fred i sinnet i løpet av denne stressende tid.

Trinn

Hvordan forberede seg på en orkan. Husk at mange orkaner er trege reisende.
Hvordan forberede seg på en orkan. Husk at mange orkaner er trege reisende.

Del én: når du hører en orkan kan komme din vei

 1. 1
  Husk at mange orkaner er trege reisende. Når du hører om det, er sjansen du har flere dager å ferdigstille planene. Vær forsiktig, men, noen orkaner kan gå opp til 80 km / t, spesielt i nærheten av Atlanterhavet provinser i Canada.
 2. 2
  Pass på å samle mat og vann, fordi en orkan kan vare en stund. Hermetikk er den eneste typen akseptabelt for en hendelse som en orkan, igjen, sørge for at maten er fersk.
  • Stek alle rått kjøtt i kjøleskapet og fryse dem. De vil bidra til å holde den andre maten kald, og du kan ta dem ut en om gangen for måltider som ikke krever matlaging.
  • Sørg for at du har en grill og masse kull eller propan, slik at du kan lage mat og varme mat for måltider. Små propanflasker kan også tjene som varme og lyskilder.
  • Legg all isen som du har i fryseren i plastposer. Fylle alle plasser i fryseren med poser med is. Fryse vannflasker, også.
 3. 3
  Pass på at du er godt utstyrt med noen reseptbelagte legemidler som du eller din familie ta på en jevnlig basis. Dette kan være en krevende oppgave som noen forsikringsselskaper ikke vil respektere påfyll til siste refill er nesten brukt opp eller har gått tom. Om nødvendig, må narkotika kjøpes uten forsikring; uker kan gå av uten evne til å få påfyll, sette din helse (eller til og med livet) i fare.
 4. 4
  Sette alle dine verdisaker i klare plastposer eller høyt opp fra gulvet. Dette bør videre sørge for at de holder seg tørt i tilfelle flom.
 5. 5
  Hold deg på toppen av nyhetene. Hvor ofte du ser Weather Channel er opp til deg, men hvis du begynner å føle seg overveldet eller panikk, slå den av. Du kan alltid slå nyhetene på igjen når du føler deg bedre.
  • Spør en betrodd nabo slik at du vet når en orkan vil trolig lede din vei, slik at du kan bli informert om når nyheten ser på er helt avgjørende. Det kan være en god idé å evakuere området på forhånd, siden trafikken vil være et problem i løpet av en obligatorisk evakuering orden.
 6. 6
  Bestemme hvorvidt du vil evakuere. Det er best å komme seg ut av byen før det blir obligatorisk, eller til og med anbefalt. Hvis du venter til siste minutt, vil en time har gått før du får ut av oppkjørselen din.
  • Informere familie og venner om din beslutning. De vil være lettere hvis de vet hva du skal gjøre og hvorfor.

Del to: dersom du bestemmer deg for å evakuere

 1. 1
  Bestemme når og hvordan du vil evakuere. Hvis du ikke har en bil, ikke være for stolt til å be andre om hjelp. Hvis du gjør det, man drar på en off-time som 2 am er den beste måten å sikre minimal trafikk.
 2. 2
  Se et kart i henhold til råd gitt på nyhetene. For eksempel, hvis du bor i Florida eller Louisiana og orkan sies å være på vei nordvest, vil du ønsker å ha en rute som leder nordøst eller nord, avhengig av hva man er tryggere og kortere.
  • Kontakt noen venner eller familie som du kanskje trenger å bo med i denne perioden. La dem vite at du kommer.
 3. 3
  Pakk bilen. Lager den ikke bare med nødvendigheter som mat (som bør være i din orkanen Beredskap Kit) klær og medisiner, men bilder og viktige papirer som fødselsattester og skutt poster forlater, pakke ting som du ikke ønsker å være uten både for din tid borte fra hjemmet, og i tilfelle alt er tapt.
  • En god tommelfingerregel er å planlegge om en uke igjen av borte-tid (ikke glem vaskeri såpe, etc. bare i tilfelle det lenger). Velge nøye. Du antagelig har en begrenset mengde plass i bilen og plass for mennesker er nødvendig også.
  • Kontroller at du har ledig olje og vurdere å ta en ekstra gass tank hvis du kan trygt bære en på eller i bilen (bensinstasjoner på rømningsveier noen ganger går tom for gass).
 4. 4
  Beskytt ditt hjem og hage, og deretter la så langt i forkant av landfall som er mulig og forsvarlig. (For trinnene på å beskytte hjemmet, se nedenfor).
 5. 5
  Har kontanter på hånden. Hvis du skal bo med venner, familie, eller på et hotell (ikke stole på det, har en back up plan selv om du har gjort reserveringer på forhånd) ta ut nok kontanter for to uker.
  • Minibanker og banker kan ikke være i drift i kjølvannet av en større orkan og noen kredittkort maskiner vil være nede.
  • Hvis du forventer å bli fortrengt, trenger en familie på fire ca 375€ til å vare en uke hvis du skal bo på hotell. Du trenger mindre enn at hvis du skal bo med venner, slektninger eller på et krisesenter.
 6. 6
  Sørg for at din mobiltelefon og ekstra mobiltelefon batterier (få dem hvis du ikke allerede har noen) er ladet før eller før strømmen kan gå ut. Du kan lade dem opp med strøm fra bilen din hvis du har en DC til AC omformer.
 7. 7
  Hold deg rolig og samlet, spesielt når du er rundt små barn som kan lett bli skremt når foreldrene er stresset ut. Rundt små barn, gjør orkanen forberedelse / evakuering i en uventet ferie eller eventyr.
 8. 8
  Dobbeltsjekk for siste minutt detaljer. Sørg for at alt er i orden, etter beste evne, før du reiser.
  • Er makt, gass og vann slått av?
  • Har du alt du trenger? Har du med deg alle dine kjæledyr sammen?
  • Er den første føreren uthvilt eller ville en annen par timer med resten gjør ham eller henne en verden av bra? Leaving 4 am i stedet for 2 am hvis du trenger å fortsatt holde deg ut av de viktigste flyt av trafikk, så det er ingen grunn til å stresse siden enhver sjåfør trenger å bo på toppen av ting, spesielt under en evakuering.

Del tre: i tilfelle du bestemmer deg for å bo

 1. 1
  Ta ansvar for din beslutning. Før du bestemmer deg for at du ikke vil evakuere, aksepterer fullt ansvar for den beslutningen. Mange ganger folk ulydig varselsskilt eller evakuering bestillinger tenker at hvis det skjer noe ille de vil bli reddet.
  • I tillegg til folk vinne Darwin Award på denne måten, er utrykningspersonell (en "knapp ressurs" under en katastrofe) satt unødvendig i fare. Mange potensielle redningsmenn har dødd eller blitt skadet i sine forsøk på å redde folk. Det er mye tryggere å forberede og følge advarsler.
  • Hvis du blir bedt om å evakuere, og bestemmer seg for ikke å gjøre det, erkjenner ditt ansvar for din beslutning, og ikke forvente å bli reddet senere.
 2. 2
  Ta alle forholdsregler for å beskytte ditt hjem og eiendom. Det er ikke bare ting du beskytter, men deg selv og din familie som har bodd bak.
  • Hvis du har avtagbare orkan skodder, prøver å sette dem opp minst to dager før landfall. Holde en 25-kilos aluminium shutter mens balansere på en stige i 74 mph vind er ikke noe gøy og kan føre til dårlige ting. Hvis du bruker kryssfiner, få tre og spiker tidlig.
  • Det er en liten risiko for mindre enn ideelle folk vandrende rundt i nabolaget muligens på jakt etter et tomt hjem å rane. Låse alle dører og vinduer, sted tunge, ugjennomsiktige gardiner foran vinduene for å hindre utenfor øyne fra å se på, og hvis du har dem, og hvis du bor i USA, laste opp på flere runder med ammunisjon for rifler, hagler, håndvåpen, og pistoler før orkanen kommer. Annonsere at det er våpen i nærheten. Ikke prøv dette i Canada om - du vil bli arrestert.
 3. 3
  Flytter inn i ditt hjem eller garasje alle potter, hagemøbler, griller og alt annet som kan blåse rundt. Ikke synke noen møbler i et svømmebasseng, er dette en gammel koner-tale og en svært dårlig idé.
 4. 4
  Lag en liste over alt du trenger hvis du er strandet, og uten strøm i to uker. Se "Du trenger" nedenfor.
 5. 5
  Utpeke en "sikker plass" i ditt tilfelle hjemme integritet er kompromittert. Den "trygge rom" bør ikke ha vinduer eller ytterdører og helst bare en innvendig dør.
 6. Bring i en madrass å lene seg oppreist mot døren og pre-lager den med en radio, batterier, lommelykt og nok mat, vann og pre-fuktet servietter til siste 12 timene. Kontroller at alle husstandsmedlemmer vet at de er å kjøre til dette rommet når vinden begynner rushing inn i hjemmet. Alle kjæledyr, hvis du har dem, må gå her også under orkanen. Skal alt utstyr være kjæledyret ditt trenger, dvs. vann eller kattesand, i dette rommet også.
Hvis orkanen er bare kategori 2 eller lavere, vil du sannsynligvis ikke trenger å gå inn i en "trygg plass" i midten av huset ditt. Men det er en klok idé å holde seg unna store vinduer eller borde dem opp akkurat det samme. Merk at for bygninger laget av stål og / eller armert betong kan overleve sterkere orkaner enn trebygninger.
6
Bo så langt borte fra vinduer og dører fra det minuttet landfall. Hvis strømmen har gått ut, lytte til vind og regn som vil stadig øke etter hvert som orkanen nærmer seg.
7
Slukk alle lys når regnet og vinden kommer tordenvær nivåer. Dette er for å sikre at de ikke tilfeldigvis igjen tent når og hvis vinden begynner å piske gjennom ditt hjem.
En sikker måte å bruke lys er å sette dem i en kjele, er dypere enn lyset høyt, med blanke sider. Lyset vil reflektere av taket og innsiden av potten, og lyset vil bli beskyttet fra å bli veltet. En tomme eller så av vann i potten er ikke en dårlig idé, heller. men hvis du lukter gass, hører gass, eller har mistanke om en gasslekkasje, ikke bruk lys. Bruk lys pinner.
8
Hold en radio på som orkan nærmer seg. Ofte vil de store radiostasjonene har spesielle dekning i de lokale programmene hvis en orkan kommer.

Del fire: i begynnelsen av orkansesongen

 1. 1
  Dobbeltsjekke for å sikre forsyningene i din orkan beredskap kit er både velfylte og frisk. Blås luft senger for å sikre at de ikke trenger patching eller erstatte. Sjekk utløpsdatoen på hermetisk mat. Bruk en batteritester slik at du vet de vil fungere når du trenger dem til (de fleste batterier har en tester allerede festet til pakken, men du kan kjøpe en separat hvis du vil).
 2. 2
  Erkjenne at din varmtvannsbereder inneholder 50 til 75 liter friskt drikkevann. Vannet i en varmtvannstank kan holde en person i live og friske i mer enn en måned.
  • Fest en hageslange til tappekranen. Løpe vann ut av tanken for å fjerne en hvilken som helst bygget opp sedimenter som har samlet seg i bunnen av tanken.
  • For å få vannet ut av tanken etter en storm må du åpne rørsystemet ved å åpne noe varmt vann tappekran i huset. Dette vil frigjøre vakuumet i tanken. Du må slå av strømbryteren til varmtvannstanken eller koble den til å hindre skade hvis strømmen kommer tilbake før vann service.
 3. 3
  Kjøp en generator. Generelt bør en generator være stor nok til å drive kjøleskap, en lampe eller to, noen fans, og noen spesiell holdbar medisinsk utstyr som trengs av et medlem av familien din. Hvis familien ikke har særlige helsemessige eller medisinske behov, eller du absolutt må ha klimaanlegg, være forberedt på å betale vakkert for en generator som kan håndtere det. Det beste alternativet i dette siste tilfellet er å ha generatoren kablet inn i ditt hjem makt slik at generatoren vil starte når strømmen går ut. Ta denne forholdsregelen er enda viktigere hvis bare én person i hjemmet vet hvordan, eller er sterk nok til å starte generatoren. Søk på nettet etter generator wattstyrke kalkulatorer for å sikre at du ikke kjøper mer generator enn du trenger - lommeboken vil takke deg på gassen pumpen.
  • Kjøpe flere 5-gallon gass bokser. Fuel er vanligvis mangelvare etter en orkan, og mange stasjoner selv begrense mengden av gass du kan kjøpe etter å ha ventet i kø. Å ha flere bokser vil tillate deg å hamstre. Kjøp en flaske drivstoff stabilisator for når strømmen er tilbake. Bland dette med gass slik at den vil holde til du er i stand til å bruke den. Også, fyll og kjøre generator med blandingen i ca 10 minutter slik at drivstoffsystemet ikke tyggis opp under lagring. Skift olje og / eller filter før du lagrer den, på den måten det er hyggelig og frisk neste sesong.
  • Hvis du allerede har en generator, sørg for at den er i orden før orkansesongen. Det er ingenting verre enn å finne ut at din generator investeringsbehov reparasjoner etter at du trenger å bruke den.
  • Hvis du ikke klarer å kjøpe en generator, kjøpe en DC til AC omformer for bilen din. Med det vil du bruke bilen som et bærbart elektrisk generator. De koster 20€ til 75€, og er tilgjengelig i bil delen av varehus. Hvis du skulle miste strøm til huset ditt, vil du kunne kjøre en radio, TV, lys, kjøleskap eller andre lave wattstyrke apparater fra bilen din. Du trenger en heavy duty skjøteledning til å kjøre strømmen inn i huset ditt.
  • Ikke kjør bil eller bensin generator i garasjen som kullosforgiftning kan drepe deg.
 4. 4
  Kutte ned trær nær ditt hus, bil og andre bygninger, eller i det minste trimme sine grener. Hvis et stort tre faller på huset ditt, kan det slå et stort hull i taket. Hvis et stort tre faller på bilen din, kan det lett bli knust flat. Spinkel evergreens er spesielt sannsynlig å falle i tilfelle av en orkan.
 5. 5
  Utføre vedlikehold på den bilen du skal evakuere med hvis det blir nødvendig. Når er siste gang du byttet olje eller filter? Er batteriet fulladet? Har du byttet ut reservedel at du måtte bruke den siste gangen du evakuert? Siden orkansesongen skjer i sommermånedene, sørg for at kjølevæske er toppet også.
 6. 6
  Kjøp en sykkel, hvis du ikke allerede har en, slik at du vil ha en backup transportmiddel. Etter en stor storm hits det ikke kan være noen bensin tilgjengelig for dager eller uker på grunn av strømbrudd og gass pumper ikke fungerer.
  • Hvis nabolaget er ødelagt vil du være i stand til å gå for forsyninger eller ri ut av området. Vær sikker på at sykkeldekk blir pumpet opp før en storm treff.
  • Har du en slange lappesaker og en luftpumpe eller kompressor som går av batteriet på bilen din hendig, også.
 7. 7
  Se eller høre på nyhetene for å lære når en orkan nærmer seg. Dette vil hjelpe deg å lage en handlingsplan.
 8. 8
  Fortsett å holde kontakten med venner og familie. De vil få trøst bare å vite hvor du er, hvordan du er faring, og hvor nær stormen er til deg. Hvis du er i et område som er i utkanten av stormen, fortelle dem. Forsikre dem om at dere alle gjør det bra.
  • Husk, de bare vet hva de blir fortalt på TV og sin fantasi løper løpsk. Hvis du mister telefonen din makt, kaller dem minst én gang med din mobiltelefon, for å fortelle dem at du ikke har telefon service, og at du vil ringe så snart den er restaurert. På denne måten trenger du ikke å bruke opp dine mobiltelefon minutter som skal lagres for nødhjelp.

Del fem: hele året

 1. 1
  Hold en orkan beredskap kit pakket (se "ting du må"). Dette sikrer at du vil redusere mengden av ting du må gjøre når den tid kommer. Husk enkle ting som mat, medisiner og vann.
 2. 2
  Lag en "ta box". Take boksen skal ha alt du trenger for å rekonstruere livet ditt i tilfelle du evakuere og alt er tapt. Pass, fødsel, bryllup, adopsjon, skilsmisse, og væpnede Tjenesteseparasjon sertifikater; kopier av forsikringer, boliglån informasjon, hus og bil tittel; store kvitteringer, etc.
  • Hvis du har en skanner, spare plass og kjærlighetssorg ved å skanne familie album og bilder av andre keepsakes, brenne dem til CD og beholde en kopi i din ta boksen, eller lage en kopi av alle dine bilder, videoer, musikk og dokumenter på en ekstern harddisk som du kan holde din ta boksen.
  • Husk at CDer kan funksjonsfeil. Sørg for at du tar med de opprinnelige dokumentene om mulig lage kopier av dem. CDen er bare for enkelhets skyld når vist til tjenestemenn.
  • Pass på å ta all dokumentasjon og identifikasjon knyttet til noens militærtjeneste, hvis det er aktuelt.
 3. 3
  Diskutere og praktisere en katastrofe plan med familien. En av de viktigste lærdommene fra orkanen Katrina å sikre at alle i familien vet hvem du skal kontakte (og hvordan du kontakter dem) som en ut av området kontakt.
  • Sørg for at barna vet nok informasjon slik at en voksen kan komme i kontakt med denne personen bør plutselig evakuering være nødvendig når du ikke er i nærheten av dem. Praktisere dette, og gjøre andre back up planer.
  • Dette kan være så involvert som du vil, men husk aldre og temperament av individer for å sikre alt går greit i tilfelle du må evakuere umiddelbart. Se tips nedenfor for eksempler på hvordan å gjøre en gjennomgang.
 4. 4
  Lær hvordan du slår av gass og strøm til ditt hjem og sørge for at alle verktøyene som trengs for jobben, er lett tilgjengelig. Hvis du er usikker, snakk med gass eller elektrisk selskapet for instruksjoner. Du ønsker ikke å kjøre rundt i siste øyeblikk prøver å finne ut hvordan du gjør disse tingene.
 5. 5
  Sikker på at forsikringsselskapene saker holdes oppdatert. Orkansesongen er ikke tiden for å kjøpe flom forsikring siden det er enten utilgjengelig eller vanvittig dyrt. Merk: mest vanlig hjem forsikring omfatter ikke flom dekning i politikken, slik at du må kjøpe dette separat.
 6. 6
  Lage planer å bo med venner, hvis mulig. Hold kontakten med venner og familie som er ute av den potensielle katastrofeområdet, og lage ordninger for å bo hos dem, i tilfelle du må evakuere.
 7. 7
  Fjern døde trær og kratt. Har du en arborist fjerne døde trær og døde grener og vurdere helsen til noen trær i nærheten nok til å falle på din (eller naboens) hus.

Tips

 • Hvis du har et uthus eller en kompostering toalett, bruk den.
 • Hold deg unna flygende og skarpe gjenstander.
 • Hvis du er veldig lav på ferskvann og trenger å få noen med en gang, kan du lage en solenergi fortsatt. For å gjøre dette må du grave et hull i bakken, satte en stor gryte med saltvann eller udrikkelig vann inni den, legg en liten beholder inne i potten, dekker alt over med en søppelpose og sette en vekt i midten. Vannet i den lille beholder vil være ren og drikkes.
 • En fem gallon bøtte foret med en søppelpose gjør en god beredskap toalett. Men denne metoden vil bruke opp en masse søppelsekker i løpet av kort tid, et alternativ er å grave et hull i hagen og bruke den for en nødsituasjon toalett. Du kan også strø kattesand i fem gallon bøtte mellom bruker. Dette vil absorbere væske og tillate flere anvendelser av en pose før fjerning til utsiden av huset. Alternativt kan menn urinerer i en stor forseglbar plastflaske, for eksempel en mugge, og tømmes inn i toalettet når den er full. Dette sparer mye vann.
 • Kommunikasjon og teamarbeid er nøkkelen. Holde sammen, arbeide sammen og gi akt instrukser sikkerhet tjenestemenn.
 • Du kan plukke opp en bil kjøleskap for under 40€. Det går av bilens batteri. Selv om ikke stor, kan en bil kjøleskap lagre minst en dag med forberedelser og kan selvsagt bli etterfylt etter behov.
 • Fyll badekaret opp før orkan hvis du planlegger å bo, for å forsikre dere vil ha en tilførsel av vann til å spyle ned toalettet, drikke og matlaging, etc.
 • Ikke alle har å gjøre alle disse trinnene eller tips, hvis du ikke er direkte eller nær øyet av stormen. I dette tilfellet, det meste du kan forvente er kraftig regnvær, og winds.gsrtbh
 • Ikke bruk en flush toalett hvis det ikke er vann i tanken for å skylle den. Avfallet forlot det vil produsere en lukt som er mest ubehagelig i ditt hjem. Hver flush tar over en liter vann. I stedet kan du stille bollen med en søppelpose og deretter bruke den til å fjerne avfall fra hjemmet.
 • Sørg for at du har nok tid til å komme seg ut av faresonen, tar hensyn til dagens trafikkforhold basert på reportasjer. Det siste du ønsker er å være fanget i bilen mens stormen kommer i land. Kom deg ut tidlig etter den raskeste ruten mulig.

Advarsler

 • Jo saktere en orkan beveger seg, jo mer sannsynlig vil det være å inkludere kraftig regn, muligens fører til flom. Hvis en orkan er sannsynlig å bevege seg veldig sakte, og du bor i en dal, leder for høyere bakken. Hvis orkanen beveger seg svært raskt, vil mesteparten av skaden være vinden relatert.
 • Ikke gjør som Torontonians gjorde i 1954 da orkanen Hazel kom til byen, som var uten hensyn til advarslene. Hvis det er en orkan advarsel eller se utstedt for ditt område, tro det, uansett hvor du bor.
 • Gjennom forberedende fase og stormen i seg selv, ikke la din kjærlighet til eventyr overvelde sunn fornuft.
 • Husk at orkaner streiken hvor som helst fra Karibia til den østlige kysten av Canada.
 • Følg alle retninger av både Røde Kors og offentlige tjenestemenn.
 • Du bør ikke tenke to ganger om å forlate hvis: (a) du er under en obligatorisk evakuering orden, (b) en kategori 3-5 orkan er sannsynlig, og du er innenfor 100 miles fra kysten, (c) du bor i en produseres hjemme eller campingvogn og en orkan uansett styrke er på vei til deg, eller (d) du kan ikke lukkeren eller brettet opp hjemmet ditt.

Ting du trenger

 • Batteridrevne lykter er fint hvis strømmen er ute for en kort tid. De nye LED lykter fungerer bra, så lenge en spotlight ikke er nødvendig. Target og andre butikker har gode i 10€ utvalg som faller inn i en lomme og kjøre på AA-og AAA-celler. De er flotte for eget lys, og batteriene siste fem til ti ganger så lenge med vanlige glødelamper lommelykter. I tillegg, LED konvertering pærer er tilgjengelig på Internett for flere populære merkene av lommelykter.
 • Etter et par dager vil du trenger lys for lys. Kjøpe store dekorative lys som vil brenne i flere dager. Hold lanterner / lys på ofte brukte steder, for eksempel på badet telleren, ved siden av døren, og på soverommet nattbordet. Hvis det er gasslekkasjer, eksplosive kjemikalier i ditt område, må du ikke bruke stearinlys. Ved bruk av stearinlys, se dem for å forhindre brann, særlig hvis barna er med deg.
 • "Egen strømforsyning Lights" og "self powered radioer". Dette utstyret er enten solcelledrevet, og / eller har en "skru opp" generator bygget inn i lyset og radioen. Dette vil spare deg for penger på batterier. Noen av disse modellene vil også lade mobiltelefoner.
 • Glød pinner. Sikrere enn stearinlys, i tilfelle det er gasslekkasjer, eksplosive, brennbare kjemikalier i ditt område.
 • Solar powered hagen lys. Du kan lade dem opp i solen om dagen og bruke dem innendørs for lys om natten.
 • Batteridrevet radio
 • Hermetikk og boksåpner, frukt og grønnsaker og andre matvarer som ikke krever kjøling.
 • Vann (minst en gallon daglig per person med en syv-dagers forbruk). Du kan også fylle opp badekar hvis du lukker eller forsegle avløp.
 • Bleach. I tilfelle at vann kommer inn i hjemmet, vil du trenger for å få det ut og deretter drepe eventuelle mikrober som gjenstår.
 • Ta høyt verdsatte elementer med deg eller, for de elementene som bor i hjemmet, brytes i plast eller sted i plastposer. Selv om du rir av stormen, vurdere å plassere bilder, forsikring papirer og andre viktige papirer i forseglede poser.
 • Telefon med ledning. Selv om elektrisitet er ute, kan telefonen fremdeles fungere. Trådløse telefoner fortsatt krever strøm, så koble til en stasjonær telefon, og du kan bli overrasket.
 • Mobiltelefon og ekstra ladet batteriene hvis telefonen din tillater bruken. Merk at hvis mobiltelefon tårnene er skadet eller ødelagt i stormen, kan mobiltelefonen din ikke fungerer.
 • En DC til AC inverter.
 • Pre-kluter.
 • Batteridrevne fans vil bli veldig kjekt hvis strømmen er ute.
 • Mange batterier i alle størrelser (du kan alltid bruke senere hva som ikke er brukt i løpet av storm). Vurder å kjøpe en bil batteri til makten batteridrevne enheter i hjemmet.
 • Sørg for at hver person har sin egen lommelykt og batteri forsyning, i tilfelle du må skille.
 • En god tilførsel av alle reseptbelagte legemidler.
 • En førstehjelp kit.
 • Valgfritt, men nyttig er ett par vasse bukser for hvert medlem av familien, eller i det minste de voksne i husholdningen. Hvis du bor i et område utsatt for flom, trenger du ikke ønsker å gå rundt med huden utsettes for forurenset vann hvis det er behov, etter stormen, å gå fra hjemmet.
 • Massevis av store plast søppelsekker å avhende menneskelig avfall og andre søppel.
 • Tilførsel av toalettpapir, og andre toalettsaker etter behov.
 • Minst en 5-gallon bøtte og kattesand (bio-nedbrytbare slag) for toalett bruk.
 • Lommekniv