Wkeno

Hvordan gå av en skiheis med en snowboard

Å kjøre snowboard, må du få av og på en heis. For å gjøre dette, må du leie eller kjøpe et snowboard pakken, som består av et snowboard, bindinger, støvler, stomp pad, bånd, og en hjelm. Dessuten vil du trenge et løft billett hvis du planlegger å gå på en heis, som er den eneste måten du kan få opp i fjellet. Som nybegynner vil du sannsynligvis har ingen anelse om hvordan å komme på og av en heis. I denne vil du lære hvordan du lykkes få av en heis, ikke eller hvordan du snowboard.

Trinn

Hvordan gå av en skiheis med en snowboard. Sjekk store stolper som holder opp heisen for merknader om lossing, for eksempel "forberede seg til å lesse" løfte sikkerheten bar opp når du ser at tegnet.
Hvordan gå av en skiheis med en snowboard. Sjekk store stolper som holder opp heisen for merknader om lossing, for eksempel "forberede seg til å lesse" løfte sikkerheten bar opp når du ser at tegnet.
 1. 1
  Sjekk store stolper som holder opp heisen for merknader om lossing, for eksempel "forberede seg til å lesse" løfte sikkerheten bar opp når du ser at tegnet. Sjekk om du har alt med deg.
 2. 2
  Løft den fremre enden av snowboard din opp litt når du ser skiltet som sier "ski tips opp". Sitte sidelengs slik at brettet er rett ut foran deg for å fjerne rampen. Stå opp sakte når snowboard kan berøre bakken.
 3. 3
  Plasser foten som ikke er fastspent i på stomp pad, som ligger mellom bindingene. Tillate stolen å presse deg bakfra for å gi deg et løft. Mens blir presset, lener hele kroppen litt fremover (foran tuppen av brettet), ca 3-5 grader, akkurat nok til å faktisk sette noen av vekten din fremover. Dette vil holde deg fra å falle bakover mens du flytter ned rampen av heisen. Slå opp og rett fram. Ikke se ned på gulvet, se hvor du går. Ikke prøv å flytte på egen hånd. Gå rett å fjerne rampen.
 4. 4
  Flytt raskt slik at menneskene bak du ikke treffer deg. Ikke treffer hodet på stolen. Duck litt og bevege seg bort fra det. Hvis du fall prøve å flytte ut av veien så fort du kan.

Tips

 • Noen vilkår for å være kjent med:
  • Regular-Høyre fot er i ryggen når du snowboard (hvis du er høyrehendt det betyr ikke at du vil være riktig når du kjører snowboard).
  • Goofy-Venstre fot er i ryggen når du er snowboard.
  • Stomp pad-Grip som ligger i mellom de to bindingene, slik at du ikke glir under henting av heisen.
  • Bindinger-vedlegg som du stroppen føttene inn, for å sikre deg selv på snowboard.
 • Du kan ikke bo på stolheisen!
 • Hvis du er klønete (venstre fot i ryggen), er det lettere å sitte på høyre side av stolen. Dette er fordi du ønsker å ha din kontrollerende foten bak deg ikke foran. (Hvis du er vanlig, sitte på venstre side, av samme grunn som om du var klønete.)
 • Hvis du faller, vil ski ledsager vanligvis stopper heisen, men likevel prøve å flytte ut av området raskt. Hold hodet ned før du er sikker på at stolen ikke kommer til å slå deg i hodet.
 • Be personen som kjører stolheisen nederst hvis han eller hun kan vise deg hvordan du kan få av og på. Personen vil trolig roe det ned for deg, også.
 • Ved henting av heisen, holde mer vekt på fremre foten - det gir deg mye mer kontroll og lar deg slå enklere, selv om det kan virke "feil" i begynnelsen.
 • Skiheiser kan noen ganger føre til at foten du ikke unstrap å få veldig sår veldig fort. Sette fri fot under brettet kan hjelpe en overraskende mengde.
 • Hvis du er nervøs, beveger hånden nedover for å la ski ledsager kjører heisen vet å roe det ned.

Advarsler

 • Hvis du sykler heisen med noen du ikke kjenner, kan du nevne for dem at du fortsatt er i ferd med å lære. Det er helt greit å gjøre det, og vil varsle den andre personen til å gi deg plass.
 • Uansett hvor lenge, kanskje treg, kjedelig, eller irriterende heisen ride være konstant betale OPPMERKSOMHET! Plutselig ser opp og finne at du må gå av heisen i løpet av de neste 10 sekunder vil nesten helt sikkert føre til noen form for fall eller skader.