Wkeno

Hvordan gå ned i vekt til tross for usunn kafeteria mat

Nødt til å spise i kantina? Du kan fremdeles med disse tipsene.

Trinn

Hvordan gå ned i vekt til tross for usunn kafeteria mat. Hvis du ikke vill om rent vann, tilsett litt sitron eller lime juice eller et annet ikke-sukker smaken.
Hvordan gå ned i vekt til tross for usunn kafeteria mat. Hvis du ikke vill om rent vann, tilsett litt sitron eller lime juice eller et annet ikke-sukker smaken.
 1. 1
  Tell kalorier. Hold en liten notatbok med deg for ca en uke å finne ut hvor mange kalorier du spiser på en dag. Gjennomsnittlig det ut og kutte dette beløpet med om lag 500 personer. Mens forbruker færre kalorier om dagen kroppen din vil ha noe annet valg enn å begynne å brenne fett. Hvis du ikke ser en forskjell etter de første ukene prøve å kutte ned ytterligere 250 kalorier om dagen.
 2. 2
  Hvis du ikke vill om rent vann, tilsett litt sitron eller lime juice eller et annet ikke-sukker smaken.
 3. 3
  Målet for høyere proteinrik mat, middels karbohydrater og mindre fett. Brus er det verste for ekstra kalorier og karbohydrater, prøv å ha et glass vann i stedet. Husk, at en eller to brus kan være en hel 10 eller 20 minutter av trener! Kylling, fisk og bønner er veldig bra for deg med lite fett og høyt protein.
 4. 4
  De fleste kafeteriaer designe sine måltider for å være næringsrik og godt balansert. Hvis du finner ut at maten de tjener ikke oppfyller behovene dine så utelater de elementene du ikke trenger (dvs. frites, pizza, taco, burgere) og hold deg til det grunnleggende (salater, frukt, grønnsaker). En multivitamin kan også være gunstig. http://www.nutritiondata.com er et bra sted å finne ut hva som er i maten du spiser.
 5. 5
  Spis hva du vil, men prøv å spise i moderate mengder. Noen ganger pizza er det eneste alternativet, men du trenger ikke å spise hele greia. Vær også forsiktig med strenge Vegan dietter, mens de vil holde deg slank og regelmessig, med mindre du er sikker på å balansere din diett vil du gå glipp av mange viktige vitaminer og næringsstoffer.
 6. 6
  Alle monner drar. Svamp off bacon med en serviett før du spiser den. ALDRI hoppe over frokost. Den vil avta du metabolisme og du vil ikke miste fett så fort. Unngå å spise de fleste av eggeplomme under frokosten som det er høy i mettet fett og kolesterol. Hopp noe frityrstekt.
 7. 7
  Legg regelmessig mosjon i kostholdet ditt. Ha 30 minutter av en cardio aktivitet tre ganger i uken. Jogge, sykle, eller powerwalk gjennom kjøpesenteret din. Ta trappen i stedet for heisen, park lenger borte på jobb, får en øvelse video og gjøre det meste av det du har.

Tips

 • Fett tap piller er en sløsing med penger. Det er verdt det for din helse og velvære å holde seg i form på vanlig måte. du vil ned i vekt, men det vil være vann vekt og du vil få det tilbake fort, og kanskje få mer vekt.
 • Å miste 20 pounds en uke er ikke sunt. For ikke å nevne overflødig hud som vil bli hengende fra for fort.
 • Alle monner drar.
 • ----

Advarsler

 • Alltid legen din før du begynner denne eller noen annen diett og treningsprogram.