Wkeno

Hvordan gjøre en antenne cartwheel

En antenne cartwheel er i utgangspunktet en cartwheel uten hender. Aerial cartwheels kan være ganske frustrerende når det tar en stund å få. Jada, kan du prøve forskjellige take-off teknikker (dvs. utenfor et springbrett eller av et panel matte), og ofte de kan være nok til å lære en turner den avgjørende detalj av hva som gjør en vellykket antenne cartwheel. Men andre ganger, - og dette er sant med de fleste ferdigheter, spesielt med yngre turnere - repetisjon blir bare "opptatt arbeid", og de prøver ikke å forstå hvordan ferdighet fungerer.

Trinn

Hvordan gjøre en antenne cartwheel. Velg din tilnærming.
Hvordan gjøre en antenne cartwheel. Velg din tilnærming.
 1. 1
  Velg din tilnærming. Antenner kan gjøres fra ulike tilnærminger: et skritt, hopp, Chassé, etc., men det vanligste da først lære ferdigheter er et løp inn i et hinder. Den hinderet, i dette tilfellet, bør være høy og bør ikke reise fremover mye ettersom lite fordel er oppnådd med en lang hinder. Antennen i seg selv bør ikke reise langt horisontalt, og derfor ikke trenger videre fremdriften. Men ikke ta mer enn tre skritt fordi da vil du få feil tilnærming som hastigheten er nøkkelen. Det er ikke, teknikk er!
 2. 2
  Plukk din arm swing. Den første, og mest vanlig, er å svinge armene fra overhead, foran kroppen, og ned til sidene av legemet. Den andre er å svinge armene i motsatt retning, sirkle bakfra, ned til sidene av kroppen, og ut i front. (Dette sistnevnte er ofte brukt for dykk cartwheels.) Mens enten kan brukes, gjør den første trikset enklere. Når det gjøres riktig, gir denne armen swing litt ekstra høyde og rotasjon.
 3. 3
  Forstå viktigheten av å dytte bort forfoten. Det er også her mye av høyden kommer fra, og når det ikke nok kraft er brukt her, får du ikke nok høyde til å få hele veien rundt. Også i forbindelse med dette er den svingende bevegelse av den bakre ben som allerede er i luften. Denne bevegelsen er også der mye av rotasjonen kommer fra, og når du ikke svinge beinet rundt nok, er antennen treg i rotasjon.
 4. 4
  Løft brystet, som legger litt mer rotasjon for å komme seg rundt. Også, uten å løfte brystet, ser kunsten som det "flopper", og har ingen dynamisk.

Tips

 • Prøv å gå oppover, ikke utover, for å få mer høyde.
 • Alltid strekke før du prøver en antenne.
 • Prøv å ikke tenke så hardt om hva du gjør, og dette kan gjøre deg mer nervøs.
 • så snart din foran foten treffer bakken, svinge ryggen beinet i luften som du skyver av forfoten.
 • Hvis du bare lære, vil det hjelpe å ha noen småblødninger deg som du gjør en antenne.
 • Ikke bekymre deg for å falle, hvis du har en høy og rask nok hinderet du vil være i stand til å gjøre en side antenne.
 • Hvis du har en trampoline, bruke det først slik at du ikke trenger å fokusere på høyden ennå.

Advarsler

 • Legg hendene ned hvis du føler du ikke kan gjøre det over. Hvis du ikke gjør det, kan du falle på halsen, muligens blåmerker på hodet og alvorlig skade deg selv.