Wkeno

Hvordan gjøre fotball dekes

Deking er en høyt ansett aspekt av fotball. Enten ved din nærmeste nabo eller Ronaldinho, dekes er morsomme å se på, men er mest morsomt å gjøre. Følg disse trinnene, og du vil kjenne spenningen av dekes.

Trinn

Hvordan gjøre fotball dekes. Deking er en høyt ansett aspekt av fotball.
Hvordan gjøre fotball dekes. Deking er en høyt ansett aspekt av fotball.
 1. 1
  Gå over - Selv kjører med ball, ta hva foten du føler, til den andre siden av ballen, deretter hele veien rundt.
 2. 2
  Dobbeltklikk steg over - Step over ballen med begge føttene, en rett etter den andre.
 3. 3
  Shimmy - Begynn å kjøre sakte med ballen. Gjør en handling som du er i ferd med å lage et pass, må du snu foten rundt ballen, og gå den andre veien.
 4. 4
  Trail etappe - Step over ballen med en fot, sparke ballen under det beinet med den andre foten.
 5. 5
  Elastico - Ta foten og flytte den til den andre siden av ballen. Flytt den til utsiden av deg, så raskt som mulig bringe foten rundt og stoppe det. Deretter går den andre veien.
 6. 6
  Rainbow - Dra ballen til en fot med den andre foten, kjøre den opp på siden av ankelen litt, og deretter sette ned dra foten, og raskt få opp den andre foten.
 7. 7
  Cheeky peno - Trykk på ballen fremover med en fot og gjøre en sparker bevegelse på ballen med den andre så fort som mulig etter det.
 8. 8
  Sinful - Med sålen av skoen, rulle ballen diagonalt til motsatt side av hva fot du har brukt. Deretter får din eneste på den igjen og rulle den tilbake diagonalt til den andre siden.
 9. 9
  Trail etappe Elastico - Bruk en fot å dra ballen bak det andre benet, så snapper den til den andre siden av ballen og spretter ut foran.
 10. 10
  Nutz - Lag en sparker bevegelse på ballen, men eneste roll i stedet, og så snapper ballen tilbake med hælen din. Sparke den opp med din sti beinet.
 11. 11
  Tsunami - Med en av føttene, rulle ballen med sålen på skoen langt på utsiden, så snapper den tilbake til den andre foten og pop den mellom defensive motstanderens ben.
 12. 12
  Muskat - Lag en stor bevegelse til en side som du skulle ta av med ballen på den måten, og deretter bruke foten lengst bak den retningen du gikk, og sette det gjennom defensiv motstanderens ben.
 13. 13
  Teaser - Rull ballen diagonalt til langt utenfor med foten du vanligvis ikke bruker, så snapper den tilbake foran deg så ta den andre foten og sette den over ballen, men kastet den med foten din som du går deretter sette andre foten over ballen og sparke ballen sideveis med den andre foten slik at du gjør et Trail Leg.

Tips

 • Dette er bare noen få av de mange trekk utføres i spillet av fotball og mange flere blir oppdaget og utviklet hver dag. Føl deg fri til å oppleve og gjøre noen opp på egen hånd!
 • Praksis! Det er nøkkelen til alle disse triksene.
 • Lære å gjøre å holde-ups med ballen før du prøver å gjøre triks er viktig som du vil få en mer naturlig følelse når du prøver disse triksene.