Wkeno

Hvordan gjøre øynene dine slutte å såre etter bading

Når du kommer tilbake fra bassenget, kan du legge merke til at øynene er røde og brenne. Dette er sannsynligvis på grunn av klor i bassenget at du gikk til. Å lære å behandle dette irriterende problemet, det er en løsning. Les videre!

Trinn

Hvordan gjøre øynene dine slutte å såre etter bading. Fortelle hvilken øye vondt det verste.
Hvordan gjøre øynene dine slutte å såre etter bading. Fortelle hvilken øye vondt det verste.
 1. 1
  Fortelle hvilken øye vondt det verste. Bestemme hvilken som svir mest og brenner mest. Dette skyldes at kun ett øye kan behandles på en gang med denne metoden. Hvis begge øynene såre like, så det spiller ingen rolle hvilken øye du velger å behandle først. Prøv å ikke gjøre begge øynene på en gang, noe som kan forverre problemet.
 2. 2
  Gå til en vask. Det spiller ingen rolle om vasken tilhører bassenget stab eller om det er på huset ditt. Trykk håndtaket som frigjør varmt vann. Sakte bøye seg ned i vasken, med øynene vendt mot taket.
 3. 3
  Legg øyet direkte under vann. Ikke la vannet være for kaldt eller varmt. Prøv å åpne den hvis vannet ikke kjører på for fort i en fart. La vannet vaske ut klor som var i øyet ved å holde øye der i noen minutter. 'Ikke legg såpe på øyet ditt, da dette vil føre til irritasjon å vokse verre.
 4. 4
  Endre hvilken øye er under vasken. Hvis det venstre øyet var der først, legg høyre øye etter nå. Eller, hvis din høyre øye var under vann først, sette venstre øye etter andre. Forlate dette øyet under vasken i noen minutter også, og følger samme prosedyre på du gjorde for din første øyet.
 5. 5
  Tørke av øynene med et håndkle. Pass på at du ikke tørke dem av med strandhåndkle du brukte, da dette er vått med klor fra bassenget. Hvis strandhåndkle at du brakte sammen ikke har vært brukt ennå, så det er greit å tørke øynene ut på at håndkle.
 6. 6
  Hvis du har bruk øyedråper dem, men ikke over bruker dem.

Tips

 • Hvis du er en forelder med et barn som er for kort til å bøye i vasken, kan du prøve å fukte et papir håndkle eller vaskeklut med varmt vann fra vasken. Har barnet ditt plassere dette over øyet sitt i noen minutter. Deretter bytter øyet er det over.
 • Ikke gå inn i bassenget lenger for dagen etter du følger denne prosedyren. Hvis du gjør det, så du blir nødt til å fortsette å gjøre dette om og om igjen, som kan bare gjøre øynene såre mer.
 • Prøv iført briller neste gang for å unngå dette problemet.
 • Aldri åpne øynene hvis vannet har mye klor.

Advarsler

 • Ta ut kontakter og fjerne briller før du prøver dette.

Ting du trenger

 • Vann
 • Vaskeklut eller vått håndkle (valgfritt)
 • Øyedråper (valgfritt)