Wkeno

Hvordan gjøre yoga av kjærlighet

Den yoga av kjærlighet er en måte å koble yoga øvelser med den rene og oppløftende energi av kjærlighet. På denne måten får yoga en kraftig rensing evne som kan veilede deg gjennom hvert fort du påtar deg. Det kan også gi en enklere måte å opplysning. Den yoga av kjærlighet vekker kjærlighet i deg og bringer deg til et liv badet i kjærlighet og lys.

Trinn

Hvordan gjøre yoga av kjærlighet. Finn et åndelig forbilde du elsker, og du stoler på.
Hvordan gjøre yoga av kjærlighet. Finn et åndelig forbilde du elsker, og du stoler på.
 1. 1
  Finn et åndelig forbilde du elsker, og du stoler på. I indisk yoga, folk vanligvis ber til Shiva før du starter med sine yoga øvelser. Dermed kobler de med energien til Shiva når du utfører yoga og denne energien forvandler dem. Moderne yoga lærer enhet av alle religioner - dette betyr at du kan innlemme troen du følger:
  • Finn en rollemodell som passer din tro. Du kan tro på kraften i naturen og be til solen. Mange yogi utføre sol hilsen og komme med dette inn i et liv i lyset. Du kan be til Gud, til Jesus, Buddha eller en opplyst Master hvis du vil.
  • Hvis du tror at din rollemodell er opplyst, vil din tro aktivere opplysning energi i deg. Hvis din rollemodell virkelig er opplyst, kan han eller hun hjelpe deg med sine åndelige evner.
 2. 2
  Finn et bilde, representasjon eller statue av din rollemodell. Det hjelper å ha en klar visjon om hva han eller hun ser ut. Forming dette bildet kan være å lese eller lytte til verk av din rollemodell regelmessig, lesing yoga historier, bønn eller arbeider med et orakel.
  • Energioverføringen er kjent som "darshan". En ekte Darshan består av de tre punktene å se, høre og berøre. Energi av kjærlighet kan strømme inn i deg når du ser et bilde, statue eller en reell opplyst person som har vesentlig betydning for deg.
  • Læren til din åndelige forbilde må berøre deg inne. Du må føle kjærlighet eller tillit. Når dette skjer, vil energien av kjærlighet overføre til deg.
 3. 3
  Sender ut energi av kjærlighet til alle mennesker. Skulle ønske at alle mennesker være lykkelig og at hele verden være lykkelig. Dette uselvisk ønske vil tillate lys av din rollemodell å strømme gjennom deg inn i verden. Det fyller deg med kjærlighet. Du vil føle bevissthet av enhet med alle andre vesener, som er en viktig stat for opplysning, indre fred og lykke.
 4. 4
  Alltid begynne din yoga øvelser med et mantra for ditt forbilde og for altomfattende kjærlighet. For eksempel: ".. Om, alle opplyste Masters OM, indre visdom Vennligst veilede og hjelpe meg på min vei." "Jeg sender lys til (navn). Måtte alle mennesker være lykkelige. Kan ordet være lykkelig." Du kan formulere mantraene i dine egne ord. Kristne kan be til Gud og alle mennesker. Du kan også koble deg selv med en spesiell opplyst Mester som Buddha, Jesus, Shiva og så videre.
 5. 5
  Føle seg knyttet til din rollemodell mens du har gjort yoga øvelser. Tenke eller snakke mantraer. Gjør yoga for deg selv og som en måte å koble deg jevnlig med åndelighet, visdom og kjærlighet.
  • Tegn kraften for et liv i kjærlighet og sannhet fra dine daglige åndelige øvelser.
  • Hvis du mangler tid for yoga på et bestemt tidspunkt, kan du i stedet starte eller avslutte dagen med en bønn, mantra, lesing eller en puja (åndelig ritual).
 6. 6
  Tren yoga med visdom, kjærlighet og glede. Yoga bringer deg helse, skjønnhet og lykke. Hvis du kobler med opplysning energi (Gud og de opplyste Masters), vil livet ditt bli fylt med lys og kjærlighet. Utholdende - den nåde vil komme til deg av seg selv, det er bare et spørsmål om tid. Alle på yoga banen vil bli fylt med glede, hvis han eller hun går med strømmen av kjærlighet.

Tips

 • Bhakti yoga er en åndelig vei skissert i hinduistisk filosofi. Det handler om å fremme kjærlighet, utter tro og overgivelse til Gud. Det er et middel til å realisere Gud, som er den enkleste måten for den vanlige person å følge. (Wikipedia)
 • Ordet "guru" betyr "imparter av kunnskap" (Jnana). En guru bidrar til å fjerne tilhengere fra mørket av å ikke vite, og bringer dem inn i Guds lys (opplysning). En guru vekker sovende åndelig kunnskap i en student, er det lov som er kjent som shaktipat. (Wikipedia)
 • Innenfor hinduismen, er begrepene Ishta-Deva eller Ishta devata brukes til å identifisere tilbeder favoritt (eller bare) guddom. Utøveren tilber hans eller hennes Ishta-Deva i form av en murti, som kan inkludere å lage tilbud, resitere mantraer, sang navnet på guddom og bønn. En guru kan inspirere hengivenhet i utøvere og hans eller hennes nærvær kan rense alt. (Wikipedia)