Wkeno

Hvordan holde kjører under snø sesongen


Gå ut og holde opp din kjører aktiviteter under snø sesongen vil ikke gi deg en kald (det er å bo innendørs med sirkulerende virus som vil gjøre det), men det er noen ting å være forsiktig med i snø vær. Holde varm nok fra minusgrader, unngå isen og holde energi er spesielt viktige funksjoner i å kjøre under snø sesongen. Her er noen tips.

Trinn

Hvordan holde kjører under snø sesongen. Få gode sko og kjøre i godt preparerte områder.
Hvordan holde kjører under snø sesongen. Få gode sko og kjøre i godt preparerte områder.
 1. 1
  Kle deg riktig. Besøk din lokale kjører forsyninger butikken for godt utstyr. Det er viktig å dekke opp ekstremiteter i særdeleshet, for eksempel fingre, ører, nese, kinn, hake, håndledd og tær, da disse er spesielt utsatt for å bli frosset. Få gode sokker, sko, votter / hansker, luer og ansikt og nakke beskyttelse. Kle seg i lag, akkurat som du ville gjort for andre vinteridretter og bruke vind-verneutstyr som de ytre lagene.
 2. 2
  Få gode sko og kjøre i godt preparerte områder. Hvis du kjører på snø og isete fortau, må du være godt utstyrt. Faller på is kan føre til slike skader som skrubbsår, brukne bein og tenner. Få sko som er egnet for å kjøre i snøen sesongen. Og det er best å holde seg til ryddet fortauene, preparerte kjører stier og steder der du er sikker på at det ikke er is eller sannsynligheten for dråper i henhold snødekke, som dekket avløp, hull eller groper. Også være skeptisk til trerøtter i parker som kan være knapt dekket av snø, spesielt som sesongen begynner å tine.
 3. 3
  Se opp for andre snøsportsentusiaster. Dersom de deler din kjører plass med skiløpere, sledders og snowshoers, være klar over sine trail områder og holde ut av deres måte - ikke løpe eller jogge på ski og slede stier. Skiløpere og sledders vil være raskere enn deg og er generelt ikke forvente å se løpere på stier under snø sesongen. Det er generelt ikke en god idé å kjøre på truger stier heller, da disse vil ha dyp snø som er uegnet for normal kjører eller går, og du vil bare synke opp til knærne eller lårene. Hvis din lokale park ikke har satt av en løpende område, be om en skal startes.
 4. 4
  Ikke press deg selv til det ytterste. Kjører under snø sesongen er svært forskjellig fra andre tider av året. Kroppen din vil bli utmattet langt raskere og vil bruke opp sin energi reserver svært raskt. Drikk mye vann for å holde hydrert og bære noen snackbarer eller nøtter for å holde deg oppe.
 5. 5
  Se vinden. Som nevnt ovenfor, er vind verneutstyr meget viktig. Vinden kan forårsake frostskader og brannskader veldig raskt hvis du ikke har tatt forholdsregler. Bruk vaselin eller en lignende barriere krem ​​for å beskytte ansiktet og bruke klær for å holde vinden av ekstremiteter. Bruk vernebriller eller briller hvis nødvendig.
 6. 6
  Ikke drikk alkohol eller røyk før du går driften. Alkohol øker varmetapet og nikotin skader kroppens varme kontrollmekanismer.
 7. 7
  Få inne. Når du er ferdig med å kjøre eller jogging, ikke henge rundt ute i svett klær. Gjør du det kan bringe på hypotermi. Gå inn for at velfortjent spa, sauna eller bad og skifter til rene klær!
 8. 8
  Bli med i en løpeklubb. Det er mye mer moro og tryggere å kjøre med en organisert løpeklubb i løpet av vinteren. Sjekk for organisasjoner i ditt lokale område, klubber, treningssentre og sportsbutikker pleier å ha slike grupper.

Tips

 • La folk få vite hvor du skal, og hvor lenge du går for. Hvis du står fast et sted eller høsten, vil det være fint å vite at folk vil være på jakt etter deg. Også kjører med en mobiltelefon kan være en god idé.
 • Bruk alltid opplyst klær hvis du kjører i de mørke kveldene eller om natten. Snø reduserer synligheten av drivere og reflekterende flekker eller striper på klærne vil hjelpe sjåførene til å se deg. Prøv å unngå sorte klær hvis mulig.
 • Bære mobiltelefonen din med deg. Hvis du skli på isen eller har en annen form for ulykke, vil du være i stand til raskt å ringe for å få hjelp og minske risikoen for å få hypotermi.
 • Iført ski / snowboard goggles kan være svært nyttig hvis det snør når du går for løpeturen. De kan se morsomme, men det er mye mer behagelig enn å ha snøen gå inn i øynene.
 • Se opp for skrå eller kuperte områder. Du kan ikke legge merke til dem i det hele tatt når det ikke er snø, men snøen gjør selv små bakker sklifare.

Ting du trenger

 • Riktig snø sesongen kjører klær og sko
 • Reflekterende elementer
 • Energi snacks og vann flaske
 • Trygge driftsforhold områder