Wkeno

Hvordan holde seg naturlig vakker

Bor regelmessig naturlig kan være vanskelig, men alt du trenger er litt tid og krefter, og du vil være vakker. Mange jenter tror at sminke er vakker, men de tar feil. Make-up kan gjøre deg se bedre ut og føle deg bedre, men det er bedre hvis du går uten. Følg disse 5 enkle trinnene, og du vil være på vei til å bli "vakker".

Trinn

Hvordan holde seg naturlig vakker. Rens og fuktighet ansiktet daglig.
Hvordan holde seg naturlig vakker. Rens og fuktighet ansiktet daglig.
 1. 1
  Rens og fuktighet ansiktet daglig. Sørg for at du renser og fukt ansiktet to ganger om dagen. Tidlig om morgenen og rett før du går til sengs. Dette vil bidra til å holde huden ren og ser frisk. Finn et rengjøringsmiddel som passer din hudtype. Hvis ikke så bare bruke mild eller babyen såpe. Hvis du har fet hud så bruk en oljefri fuktighet, men hvis du har tørr eller kombinasjon hud bør du kanskje bruke en annen.
 2. 2
  Sørg for å ta vare på dem Pearly hvite. Ingenting hjelper et ansikt ser vakrere enn et skinnende hvitt smil. Puss tennene minst to ganger om dagen. Og ved hjelp av en whitening tannkrem vil bidra til å holde dem ute sitt aller beste.
 3. 3
  Drikk åtte glass vann om dagen. Det er i utgangspunktet to liter. Stol på meg du trenger vann. 75% av kroppen din består av vann og uten det vil du ikke være i stand til å leve i mer enn 3 dager. Drikkevann vil holde både huden og kroppen klar. Bare prøv å drikke åtte glass vann for to uker, og du vil allerede se resultater. Også drikke mye vann betyr å gå på toalettet mye så ikke holde det i.
 4. 4
  Spis minst fem porsjoner av frukt og grønnsaker i døgnet. Frukt og grønnsaker er ikke bare viktig, men viktig for deg. Spiser dem vil bidra til å holde huden din glødende. Selv om du tror du kan ikke ha det eplet, gå for det!
 5. 5
  Vet at trening kan være alt fra å gå på trampolinen til walking hunden. Når folk tenker på ordet trening de tenker å kjøre en mil for å holde seg i form. Det er ikke sant. Bare sørg for at du er aktiv og gjøre noe hver dag, og før du vet ordet av det, vil du være passe.
 6. 6
  Hold deg naturlig. Den store og mest hemmelige ett. Det er. Ja det er alt, smilende. Bare smile til alle du ser, enten det er din mor, hund eller lærer. Smilende vil at du skal føle deg mye bedre, og det vil gjøre deg og andre folk skjønner hva en bedre person du er. La ditt indre skinne

Tips

 • Du kan bo naturlig vakker ved å gå helt naturlig. Betydning, ingen make-up.
 • Gå uten fundamenter / concealers etc kan bidra til å eliminere kviser, noe som gjør det mer behagelig å gå helt naturlig, men hvis du bestemmer deg for å bære ansikts sminke f.eks. For en spesiell hendelse, bilder, eller bare for å føle fancy, opt for ikke-comodegenic eller ikke-acnegenic produkter slik at de ikke vil blokkere porene og bryte deg ut!