Wkeno

Hvordan kjøpe en pistol i missouri

Hver Missouri statsborger i alderen 21 og over som ikke har blitt dømt for, og heller ikke erklærte seg skyldig i, en forbrytelse, har rett til å kjøpe, eie og holde en pistol i staten. Du er ikke pålagt å registrere pistol, men du er pålagt å holde bevis på eierskap og en registrering av serienummeret. Skulle pistolen bli stjålet, er du da nødvendig å gi serienummeret til politiet slik at det kan bli lagt ut på Federal Bureau of Investigations National Crime Information Center (NCIC). Nedenfor er ulike kilder for å kjøpe våpen i Missouri.

Trinn

Hvordan kjøpe en pistol i missouri. Se etter pistol forhandlere i ditt område og betale dem et besøk.
Hvordan kjøpe en pistol i missouri. Se etter pistol forhandlere i ditt område og betale dem et besøk.

Kjøpe våpen på missouri pistol forhandlere

 1. 1
  Se etter pistol forhandlere i ditt område og betale dem et besøk. Staber på disse butikkene er svært kunnskapsrik og kan hjelpe deg å velge den perfekte våpen for dine behov. De vil ofte ha et utvalg av brukte våpen tilgjengelig som har blitt tatt som en trade i for en mer passende pistol. Alle Missouri pistol forhandlere er lisensiert av staten, og du kan være trygg på at pistolen du kjøper fra dem er ikke ulovlig på noen måte, vil heller ikke være en stjålet våpen.
 1. 1
  Besøk din lokale pawnshops. Mange vil ha et utvalg av våpen som du kan velge mellom, og du kan være trygg på en ren tittel som bonde butikker må være lisensiert til å selge skytevåpen. Hver pistol som kommer gjennom sine lokaler må kontrolleres gjennom NCIC data base.

Kjøpe våpen på missouri antikke butikker

 1. 1
  Besøk antikvitetsbutikker hvis du ønsker å kjøpe gamle våpen for en samling. De fleste gamle våpen ikke engang har serienummer, og det bør ikke være noe problem med proveniens deres. Men antikvitetshandler må fortsatt være lisensiert av staten, slik at du har den ekstra beskyttelse når du kjøper gjennom dem.

Kjøpe våpen på missouri loppemarkeder

 1. 1
  Besøk loppemarkeder for å finne skytevåpen. De fleste loppemarkeder vil kreve en statlig lisens fra et skytevåpen "forhandler, men du bør sjekke at de har sin lisens postet. Hvis ikke, kjører du sjansen på å kjøpe en stjålet pistol. Mens det er ikke en forbrytelse i seg selv, hvis du bestemmer deg for å ha serienummeret sjekket på et senere tidspunkt og pistolen ble stjålet, vil politiet konfiskere det og du vil ikke bli refundert for kjøpesummen.

Kjøpe våpen i Missouri privat

 1. 1
  Søk i "til salgs"-annonser på nettet og i din aviser. Men som forklart i avsnittet om kjøp på loppemarkeder fra en ulisensiert forhandler, kjører du den samme risikoen for å kjøpe en stjålet skytevåpen og måtte overgi det uten kompensasjon.
  • Private salg er en stor ressurs for å finne antikke våpen. Som regel vil de bli priset betydelig lavere enn det du vil finne i en antikk butikk.
  • Generelt være skeptisk til "fantastic deal" tilbys til deg av en fremmed. Spør om selgeren vil tillate deg å betale for en lisensiert forhandler for å håndtere transaksjonen gjennom butikken deres. Dette vil tillate deg å ha serienummeret sjekket og gi deg fred i sinnet for en relativt liten transaksjonsgebyr.

Tips

 • The Missouri justisminister forteller at hvis du blir stoppet av politiet mens du har en pistol i bilen, holde begge hendene på rattet og informere offiser at det er en pistol i bilen umiddelbart. Hvis du bærer skjult, må du vise din tillatelse, og hvis du skal transportere, må du vise bevis på eierskap.

Advarsler

 • Du vil bli bedt om å vise bevis på alder før du kjøper en pistol fra en lisensiert pistol forhandler i Missouri.

Ting du trenger

 • Bilde ID
 • Background Check