Wkeno

Hvordan kjøpe et skytevåpen i Virginia

Føderal lov har strenge retningslinjer for å kjøpe våpen. Imidlertid har hver stat rett til å lage sine egne pistol innkjøp lover og krav som arbeider i tandem med føderal lov. Virginia implementert Virginia Skytevåpen Transaction Program (VFTP) i 1989 for å legge til rette for kjøp av skytevåpen i den tilstanden.

Trinn

Hvordan kjøpe et skytevåpen i Virginia. Besøk en lisensiert og registrert skytevåpen forhandler i delstaten Virginia hvis du er over 18 år.
Hvordan kjøpe et skytevåpen i Virginia. Besøk en lisensiert og registrert skytevåpen forhandler i delstaten Virginia hvis du er over 18 år.
 1. 1
  Besøk en lisensiert og registrert skytevåpen forhandler i delstaten Virginia hvis du er over 18 år.
 2. 2
  Bestem skytevåpen du ønsker å kjøpe. Hvis du ønsker å kjøpe mer enn ett skytevåpen i én måned, må du søke om en Multiple Håndvåpen Purchase sertifikat med Virginia State Police først. ** Den multiple Kjøpsloven er opphevet, som av den 29 februar 2012.
 3. 3
  Diskuter skytevåpen utvalg med forhandleren og gi to bevis på identitet.
  • Den viktigste legitimasjon skal være en utløpte kjøretøy brukerlisens med bilde eller annen identifikasjon som har blitt gitt av regjeringen.
  • Hjelpeutstyr identifikasjon må samsvare med identiteten til personen som vises på bilde. Et eksempel på en akseptabel supplerende form for ID er et gyldig pass, en strømregning, eller en gjeldende velgernes registreringskort.
 4. 4
  Godta en bakgrunnssjekk ved å signere de nødvendige samtykkeskjema.
 5. 5
  Betale en liten behandlingsgebyr hvis du er en virginia bosatt. Gebyret er litt høyere for out-of-state innbyggere.
 6. 6
  Vent til forhandleren for å angi opplysninger i den datastyrte nasjonale øyeblikkelig bakgrunnssjekk systemet (NICS). Hvis dealeren ikke har tilgang til Internett, vil giveren ringe NICS direkte. NICS vil undersøke kriminell historie (om noen) i så lite som 2 minutter ved å gå statlige og nasjonale kriminelle databaser. Hvis godkjent, vil kjøp av skytevåpen være ferdig. Hvis du ikke får godkjenning, vil kjøpet bli forsinket inntil videre gjennomgang av profilen din.

Tips

 • Andre akseptable hjelpeutstyr former for identifikasjon ved kjøp av skytevåpen i Virginia har en aktiv lease, en nylig betalt eiendomsskatt regning eller eiendomsskatt regningen for din eksisterende adresse, en nylig strømregning, en fersk, kansellert bank sjekk, en fersk kjøretøy registrering og siste jakt eller fiskekort.
 • En tillatelse er ikke nødvendig å eie eller kjøpe en pistol, rifle eller hagle i Virginia, selv om en skjult Pistol tillatelse er nødvendig hvis du ønsker å bære en skjult pistol.

Advarsler

 • En fødselsattest eller et personnummer kort vil ikke bli akseptert som en underordnet form for identifikasjon.
 • Ikke ligge på samtykkeskjema. Lovbruddet er straffbart.
 • En Virginia non-resident kan ikke kjøpe et skytevåpen til et statlig politi godkjenning rapport er mottatt eller 10 dager har gått.
 • Virginia statlige loven forbyr bæring av en skjult pistol uten Skjult Håndvåpen Permit.
 • Virginia statlige loven forbyr umyndig eller mentalt uføre ​​fra å kjøpe skytevåpen.
 • Virginia statlige loven forbyr enhver person dømt for en forbrytelse fra å kjøpe skytevåpen hvis de ikke har fått sine rettigheter gjenopprettet.
 • Føderale lover forbyr følgende fra å kjøpe skytevåpen: rømlinger fra rettferdighet, de dishonorably utskrevet fra Forsvaret, borgere som har fornektet sitt statsborgerskap og ulovlige romvesener.
 • Virginia statlige loven forbyr enhver person involvert i en beskyttende rekkefølge for vold og / eller stalking fra å kjøpe skytevåpen.