Wkeno

Hvordan kjøpe gode skate sko

Din sko gå gjennom så mye hver dag, enda mer når du er en skater. Å velge riktig sko er mer et spørsmål om personlig stil enn selve opplevelsen, men det kan være enkelt hvis du vet hva du gjør.

Trinn

Hvordan kjøpe gode skate sko. Avgjøre om du virkelig trenger skate sko.
Hvordan kjøpe gode skate sko. Avgjøre om du virkelig trenger skate sko.
 1. 1
  Avgjøre om du virkelig trenger skate sko. Hvis du ikke kommer til å bli skøyter for mye, så du ikke virkelig trenger noen med mindre du er bare i det for stil.
 2. 2
  Plukk et merke som har eksistert en stund, det meste av tiden disse er de beste. Emerica, Fallen, Dekline, Duffs, og ES fordi alle av dem er gode. Men hvis du vil ha de beste skoene som har best veigrep, slitasje og bøy så du vil få Vans, Adio, Globe, DC, Nike, Circa, Lakai og DVS. Osiris er flott for ser ut, men er ikke den beste for skøyting
 3. 3
  Tenk på din skateboarding stil. Hvis du ønsker å gjøre triks enn du trenger for å velge en tøffere sko, prøv en med skinn sider og muligens noen skolisse dekker. Prøv å få en med en tykkere såle og slitesterk bunn. Dette betyr at hvis du er en jente, bør du få noen gutt sko. Jentas sko er egentlig ikke så god som guttens, sannsynligvis fordi jentene ikke forventes å ha en høy kvalitet sko. Også, når vi leter etter slitesterke sko, se etter sko med gummi toe caps, og eller trippel søm. betyr tre rader med søm der hvor deler av skoen holdes sammen
 4. 4
  Ikke bryte budsjettet. Ikke vær redd for å kjøpe billigere sko. Du trenger egentlig ikke skate sko hvis du ikke kommer til å være skating som ofte. Og hvis du er i det for mote, vil noen merke som ser kult fungere. Med skate sko folk ikke bekymre deg om merkevaren, bekymrer de om stil.
 5. 5
  Hvis du er bekymret for å slite ut skoene dine får et billig par for boarding og en hyggeligere par for mote. For noen mennesker, ødelegger deres sko er en av deres største bekymringer.

Tips

 • Hvis du ikke ønsker å bruke duct tape, prøve sko goo. det er en type fugemasse og lim for skoene dine, og er tilgjengelig på de fleste kjøpesentre, samt online skate butikker som ccs.com. det vil forsegle hullene på overdel av skoene, og vil gi en midlertidig løsning for hull i bunnen. å forlenge levetiden på nye sko, påfør et tynt lag på forsiden og yttersiden av skoene. superlim fungerer også.
 • Hvis du vet erfarne skatere, spør dem om deres egne preferanser.
 • Hvis du finner ut at skoene dine er seg altfor fort, og du har ikke nok penger til å kjøpe nye, prøv å bruke duct tape. Ja, det ser teit, men hvis du setter duct tape på de delene av skoene som lider mest overgrep (The side og foran fremre foten), vil levetiden på skoene øke sterkt.
 • Hvis du er komfortabel med å bruke dine egne sko, er det fint, men skating vil virkelig slite dem ut.
 • Noen sko har en avtagbar såle, som lar deg ta ut sålen og sette blonder under den. Du bør gjøre dette hvis skoen har denne funksjonen.

Advarsler

 • På grunn av det faktum at den inneholder noen giftige kjemikalier, er skoen goo en kontrollert stoff i enkelte stater. være forberedt på å kjøre inn i problemer hvis du går til å kjøpe den.
 • Hvis du skal bruke sko goo, gjelder det utenfor, eller i et godt ventilert område, og la det tørke i 18-24 timer før bruk.