Wkeno

Hvordan kjøpe kondomer

The National Institute of Health (NIH) har bekreftet at kondomer er å hindre spredning av HIV og kjønnssykdommer. I tillegg, i henhold til enkelte studier, kondomer er 97% pålitelige for å unngå graviditet. Kjøpe kondomer på lokalt apotek kan være en vanskelig opplevelse. Denne artikkelen vil hjelpe deg å vurdere de ulike alternativene før du går inn i butikken, og også gi noen alternativer til å kjøpe i butikken.

Trinn

Hvordan kjøpe kondomer. Finn ut om partneren din har en allergi mot lateks.
Hvordan kjøpe kondomer. Finn ut om partneren din har en allergi mot lateks.
 1. 1
  Finn ut om partneren din har en allergi mot lateks. Hvis dette er tilfelle, vil du trenger for å få polyuretan (Trojan Supra) eller polyisopren (Lifestyles SKYN eller Avanti Durex) kondomer.
 2. 2
  Velg mellom smurt eller ikke-smurt kondomer. Smurte kondomer er mindre sannsynlig å bryte.
 3. 3
  Tenk sæddrepende kondomer for ekstra beskyttelse hvis du planlegger å bruke kondom som en graviditet forebyggende tiltak. Vær oppmerksom på at spermicides kan noen ganger føre til bivirkninger som irritasjon, svie og urinveisinfeksjoner.
 4. 4
  Bestemme størrelsen av kondom du trenger. Husk at den gjennomsnittlige lengden på en kondom er 190mm (ca. 5 "). Mindre kondomer kan navngis Snugger Fit (Forsiktig Wear Iron Grip eller livsstil Snugger Fit). Hvis du er ute etter en større plass, er det beste alternativet Trojan. magnum XL, livsstil XL, Durex XXL eller One The Legend Den største av dem alle er Durex XXL -. 235mm Du kan slå opp kondom størrelse online på spesialitet nettsteder.
 5. 5
  Vurdere hvilke form du foretrekker. Ulike former kan legge glede for ham eller henne, og noen kan forsinke orgasme. Noen kondomer har vridd hodene, forskjellige smaker og lukter. For å legge følsomhet, kan du vurdere tynnere kondomer (Okamoto Crown Skin Mindre Skin).
 6. 6
  Kjøp dem på nettet. Dette er spesielt nyttig hvis du føler klosset å kjøpe kondomer i apotek eller supermarked. Vanligvis vil du få faglige råd hvis du sender en e-post, og pakken kommer i en diskret boks for å unngå forlegenhet.

Tips

 • Kontroller at du har minst to kondomer i din besittelse. Noen ganger kan man bryte eller ikke være nok for en nightlong lek.

Advarsler

 • Hvis du bruker noe annet enn kondom med glidemiddel og planlegger å søke et smøremiddel, sørg for at smøremiddelet er kompatibelt med materiale av kondom din. Ikke bruk oljebaserte smøremidler på en kondom.
 • Dobbeltsjekke på utløpsdatoen før du kjøper en kondom.