Wkeno

Hvordan komme fleksibel for cheerleading

Er du en person som ønsker å være en cheerleader, men du er omtrent like fleksibel som en tannpirker, mens de andre jentene er like fleksibel som en Barbie dukke? Vel, du er på hell! Her er hvordan du kan øke din fleksibilitet for cheerleading.

Trinn

Hvordan komme fleksibel for cheerleading. Som tiden tillater det, sette opp en rutine for deg selv.
Hvordan komme fleksibel for cheerleading. Som tiden tillater det, sette opp en rutine for deg selv.

Lag en rutine

 1. 1
  Som tiden tillater det, sette opp en rutine for deg selv. Arbeid på warm-up rutine gang om morgenen og en gang om kvelden hver dag.
 2. 2
  Husk å varme opp først... strekke kalde muskler kan føre til mer skade enn godt.
 3. 3
  Nøye planlegge din rutine. Eksempel Rutinemessig... Hold hver strekning alt fra 30 sekunder - 1 minutt. Ikke strekk for lenge, fordi du kan skade deg selv. Gjør en gjedde, Splits skreve (venstre, høyre, i midten), smør flue, bridge (sørg for å presse gjennom skuldrene), (venstre, høyre, senter)... Hvis du har din split til bakken så er det tid for deg å sette din foran foten opp på et høyere nivå. Hvis du tumbling alltid strekke håndleddene og anklene også.

Varm opp

 1. 1
  Hvis du er i ferd med å utføre eller øve pass på å ikke "over-stretch. Dette kan føre til tap av styrke og stabilitet for tiden bare etter strekk.
 2. 2
  Vær forsiktig under strekninger. Du ønsker ikke å sprette, dette fører til tårer og trakk muskler. Stretching gjør vondt og er ubehagelig, men ikke over det og skade deg selv.

Strekk for i spagaten

 1. 1
  Sitt på gulvet. Bøy begge bena slik at knærne er vendt mot venstre og høyre. Trykk ned på begge knærne til du føler strekningen.
  • Hamstring Stretch: Ligg på gulvet med bøyde knær. Rett ene beinet og trekk den mot deg, som holder fast i låret, leggen eller ankelen. Hold kneet litt bøyd.
  • Lunge Stretch: I utfall posisjon, hvile tilbake kne på gulvet, med front kneet i 90 graders vinkel, abs i. Trykk forsiktig frem til du kjenner at det strekker på forsiden av leggen / hofte. Bytter ben.

Leg stretch

 1. 1
  Sitt på gulvet i en bredbeint stilling. (Ikke splitt) Nå fremover og prøve å ta på tærne.
  • Med beinet utvidet rett foran deg, ansikt beinet og bøye det litt. Plasser hendene rundt ballen av foten din og dra forsiktig tilbake slik at du tvinger deg selv til å bøye foten så mye som mulig.
 2. 2
  Hold denne strekningen i ca 20 sekunder. Ikke glem å puste.

Komme inn i en klasse

 1. 1
  Prøv å registrere deg for cheerleading klasser på ditt lokale gymnastikk anlegget. Klassene lære deg hvordan å strekke skikkelig.

Tips

 • Sett deg noen mål. Dette vil gi deg stasjonen for å få mer fleksibel!
 • Strekk før du gjør noen hopp, tumbling eller stunting. Dette vil hjelpe deg å unngå skader!
 • Husk at det er også viktig å strekke etter treningen slik at musklene ikke får stiv og sår.
 • Når du gjør sommerfuglen strekningen sørg for ikke å sprette bena.
 • Alltid kjøle seg ned hvis du føler deg annerledes eller trenger å legge seg ned.
 • Arbeidet med arm styrke til å enkelt gjøre stunts eller triks.
 • Varm alltid opp før stretching. For eksempel kjøre i to minutter.

Advarsler

 • Når du gjør noe nytt, må du ha en kvalifisert coach for å få øye på deg til du lærer riktig teknikk og utvikle styrke til å gjøre det trygt!:)