Wkeno

Hvordan kontrollere blære spasmer

Blære spasmer er ufrivillige sammentrekninger i blæren og til forårsake ekstrem smerte. De oppstår uten forvarsel og resultere i en trang til å slippe urin. Behandling av urininkontinens forårsaket av blære spasmer varierer avhengig av alvorlighetsgraden og årsaken til blærespasme. I mange tilfeller kan en kombinasjon av metoder blir brukt for å kontrollere blære spasmer.

Trinn

Hvordan kontrollere blære spasmer. Gjør deg kjent med noen av de naturlige rettsmidler som kan hjelpe med blære spasmer.
Hvordan kontrollere blære spasmer. Gjør deg kjent med noen av de naturlige rettsmidler som kan hjelpe med blære spasmer.
 1. 1
  Gjør deg kjent med noen av de naturlige rettsmidler som kan hjelpe med blære spasmer.
  • Magnesium er et mineral som kan hjelpe deg med dine muskler, men det ser også ut til å hjelpe kontroll blære spasmer. Dette mineralet bidrar til å styrke de kontraherende musklene som brukes til å urinere hindre tilfeldige sammentrekninger og lekkasjer oppstår.
  • Prøv å bruke crataeva. Dette er en av de beste litholytic urter. Det har vært brukt i århundrer for alle typer behandling av urolithiasis og krystalluri. Crataeva er én av de mer vanlig brukte naturlige løsninger for korrigering av urininkontinens og infeksjoner.
  • Se om kjerringrokk hjelper. Den inneholder silisiumdioksyd, som bidrar til å opprettholde kollagen. Horsetail fungerer som en urin snerpende å redusere muskelspasmer, urin lekkasje og ufrivillige muskelsammentrekninger.
 2. 2
  Endre kostholdet. Hvis bestemte matvarer forårsake blære spasmer, redusere eller eliminere disse elementene fra kostholdet ditt.
  • Matvarer som er krydret, syrlig eller de som inneholder sitrus kan irritere blæren og bidra til blære spasmer og selv smerte.
 3. 3
  Eliminere eller kutte ned på væske før sengetid. Dette kan bidra til å kontrollere blære krampe symptomer i løpet av natten.
 4. 4
  Hold deg unna koffein og alkohol. Drikke mye koffein og alkohol kan øke blære spasmer.
 5. 5
  Omskolere blæren og forbedre blærekontroll spasmer. Lag en tidsplan og feste med det. Tømme blæren hver 1 eller 2 timer. Når du er komfortabel med den tidsplanen som er, øke tiden mellom bad turer med 1 time. Ved å gjøre dette, vil du trene blæren. Spasmer vil generelt forbedre redusere de inkontinente episoder.
 6. 6
  Miste litt vekt. Studier viser at når overvektige eller tung kvinner mister noen få pounds, redusere de sine episoder av urininkontinens. En medvirkende årsak kan være at ekstra vekt legger press på blæren.
 7. 7
  Gjør regelmessige Kegel eller bekken øvelser. Disse øvelsene er gunstig i å hjelpe menn og kvinner i behandling av urininkontinens.
  • Å utføre Kegel øvelser, klem blæren muskler flere ganger som om du forsøker å stoppe urinstrålen. Gjenta denne øvelsen daglig.
 8. 8
  Planlegge en avtale med legen din når du ikke klarer å få kontroll over blære spasmer på egen hånd. Det er mange medisinske tilstander som kan føre til blære spasmer, så legen vurdering er viktig. I de fleste tilfeller er det mulig å behandle blære spasmer eller adressen årsaken eliminere blære spasmer helt.
  • Legen din kan foreskrive en medisin for å hjelpe slappe blæren krampe. Medisinen kan hjelpe i å hjelpe deg å tømme blæren helt når du gjør urinere.
  • Hvis medisiner ikke virker, kan legen anbefale kirurgi for å korrigere stress relatert inkontinens. Denne prosedyren behandler urinblæren inkontinens, en tilstand som kan oppstå når en blære tap sin urin utilsiktet. Dette skjer ofte når ekstra trykket settes på en allerede full blære som når du nyser, hoster eller ler.
 9. 9
  Undersøke elektrisk stimulering. Nervene leverer blæren kan overact skape en blærespasme. En enhet inn i skjeden leverer en mild og smertefri strøm til å slappe av blæren og dempe virkningen av nerver å sedimentere, og noen ganger eliminere blære spasmer.