Wkeno

Hvordan lage og bruke et nøkkelhull klepp

Noen ganger når du er fiske fra et høyt sted og et nett eller klepp kan ikke nå fisk, bruke denne enheten. Den brukes til å lande stor fisk ved å henge seg fast svivelen. Lett å lage og bære, beskytter enheten også din stang fra å bryte, spesielt som en nybegynner. Det er vanlig for nybegynnere fiskere til å misbruke sine stenger når landing en stor fisk ved å svinge stangen vertikalt og peker 180 grader vekk fra fisken, som er veldig dårlig. Her er hvordan å lage og bruke nøkkelhullet klepp enheten.

Trinn

Hvordan lage og bruke et nøkkelhull klepp. Monter elementene som trengs for å gjøre dette klepp.
Hvordan lage og bruke et nøkkelhull klepp. Monter elementene som trengs for å gjøre dette klepp.
 1. 1
  Monter elementene som trengs for å gjøre dette klepp. Disse er listet opp nedenfor i "hva du trenger".
  • Hvis du er 30 meter fra vannet (i stedet for 15 meter), må ledningen være lengre og må være tyngre i forhold til ledningen, for enkelt å skyve denne enheten ned viktigste fiskesnøre og over svivelen.
 2. 2
  Med stikksag, kutt nøkkelhull og sporet på siden. Sporet på siden er der du vil plassere klepp over viktigste fiskesnøre. Den tynne slot, i nøkkelhullet, er der du vil snag svivel, så dette sporet må være tynnere enn svivelen.
  • Med drill, lage et hull som er stort nok til å passere ledningen gjennom.
 3. 3
  Bruke denne enheten for landing fisk som veier mer enn bruddstyrke av fiskesnøret. For eksempel, hvis fisken veier 10 pounds og din viktigste snøret ligger 8 pounds test, er hovedlinjen kommer til å bryte.
  • For større linjer, selv om hovedlinjen er bruddstyrke er større enn fiskens vekt, er det enklere å bruke en ledning til å trekke fisken opp. For eksempel, hvis hovedlinje er 18 pounds test og fisken ligger 10 pounds, er hendene dine kommer til å skade fatte en så liten diameter linje.
 4. 4
  For å bruke denne enheten, fisken til den er under deg, og slip enheten via hovedlinjen. La enheten gli ned til den er forbi svivelen. Snag svivel, ved å løfte den litt kraftig slik at lederen glir inn i nøkkelhull. Kroken og lederen må være sterk.
 5. 5
  Etter snagging svivel, sette stangen ned og dra fisken opp med ledningen. Den korte leder linje, som er mellom svivelen og kroken, skal være sterkere enn hovedlinjen.
 6. 6
  Ikke bruk et blunk svivel fordi det kan komme bortsett fra stress. For enkel montering eller demontering av lederen til svivelen, bruk en stor sløyfe og det. Et annet alternativ ville være å fortsette å bruke et blunk svivel, men å ha en splittet ring mellom blunk og leder.

Tips

 • Lengden og tykkelsen på ledningen, og styret tykkelse og dimensjoner bør endres for å fiske situasjon.
 • Beveger seg raskt og holde en stram linje er viktige nøkler til landing en fisk fordi du vanligvis ikke vet hvor god hook-up er før etter du lander fisken. Ikke slakke linje eller fisken kan "kaste" kroken eller lokke. Hvis du bestemmer deg for å bruke klepp, bevege seg raskt (men ikke grovt) og hale fisken opp.

Ting du trenger

 • Jigsaw
 • Bor
 • Plywood 1/2 "
 • Ledningen (hvis hovedlinjen er £ 8 test, bruke noen ledning som er ca 150 pund test)