Wkeno

Hvordan leir i ørkenen


Ønsker å komme vekk fra alt? Lyst til å ta en stor " tilbake til naturen "camping tur, men er en innbygger i byen? Her er noen gode tips om hvordan du kan komme vekk fra ting og har en flott tid å gjøre det.

Trinn

Hvordan leir i ørkenen. Ta med de rette folkene.
Hvordan leir i ørkenen. Ta med de rette folkene.
 1. 1
  Finne et sted. Plukk ut en nærliggende stat eller nasjonalpark og slå det opp på nettet. Uten skikkelig planlegging, kan du ende opp med å ha en forferdelig tid hvis medlemmer av partiet ønsker elektrisitet og rørleggerarbeid.
 2. 2
  Ta med de rette folkene. Noen mennesker elsker å "røff det", men mange vet ikke, og vil bli savnet sine kjøleskap, komfyr og badekar før 24 timer er opp. Gode ​​venner som kommer sammen og vil ikke ende opp med å ødelegge turen er avgjørende. Også, ikke gå camping uten noen som er erfarne i det minste noe... Vet noen hvordan å knytte en knute eller bygge en brann? Inviter din Army kompis, vil du være glad for senere.
 3. 3
  Ta de riktige verktøyene. Plan for noe, og et uhell slår godt ut. Plan for ingenting, og noe kan gå galt, og du vil ikke ha det gøy. Ta med det grunnleggende: vann, ild, husly, mat. Ta med øl hvis noen føles som bærer den. En grunnleggende førstehjelp kit er et must, sammen med lightere (zippos!), bluss, og hvis du kommer ekstremt langt fra sivilisasjonen, en nødhjelp radio beacon.
 4. 4
  Nyt! Så lenge været ikke slår seg dårlig på deg, har du sannsynligvis hatt steking weenies og marshmallows over bålet med virkelig gode venner. Blandet selskapet er stor for denne type tur.

Tips

 • Kart + kompass + vite hvordan du bruker dem = vite hvor du er.
 • Følg reglene av Campingplassen. Være rimelig med støy, og være stille under rolige timer. Også brann reglene er viktig å følge, men det er det samme med alle regler.
 • Det er en god idé å ta med kort og / eller et brettspill. Du kan spille på picnic bord på ettermiddagen eller kvelden (med en lykt satt opp). Det gir deg også noe å gjøre hvis det regner og du vil være i teltet.
 • Vær oppmerksom på badeplasser. Hvis du er camping i nærheten av en innsjø, kan det være lurt å ta med badetøy å bade.
 • Ta med Leatherman eller Swiss Army kniv, var MacGyver ikke dum.
 • Planlegg måltidene dine. Du bør ta med måltider som du kan gjøre mens camping. Det er nyttig hvis du har en ovn som er laget for camping turer. Brannen fungerer også, hvis du vet hvordan du skal lage mat over åpen ild.
 • Ingen sutring eller gråt på grunn av mangel på "luksus". Ikke ta noen med deg som vil gråte fordi de ikke kan sette på makeup eller vil savne sin mamma / pappa / kjæreste / venninne.
 • Snakk med din lokale Boy Scout Troop. De vet de beste stedene å leiren og hvordan du kan ha så mye moro der!
 • Pass på at været kommer til å være anstendig for helgen, hvis ikke utsette. Camping i regnet er ikke moro.
 • Hvis du kan, camp i din bakgård først, for å se om du liker det. Det nytter ikke i å få til villmarken bare for å finne at du ikke kommer til å kose deg!
 • Det er best å gå på en utflukt med en guide som har erfaring med situasjonen. Dette holder deg trygg og lar deg lære mer om camping utendørs og ditt miljø.
 • Dette er ikke en episode av "Survivor" eller noen andre falske show. Ingen vil være der for å redde deg, så vær forsiktig. Du trenger ikke å spise grubs hvis du tok en kjøligere og masse is. Du kan selv dø i løpet camping, så leiren der det virkelig trygt ~

Advarsler

 • Vær forsiktig med ville dyr! Hvis du ser en svart bjørn eller puma, lage høye lyder og kaste ting. Hvis du ser en grizzly bjørn, curl til en ball og later til å være en stein. Bjørnen kan tråkke på deg, men det er bedre enn alternativet. Og hva du enn gjør, ikke nærme seg et vilt dyr av noe slag, uansett hvor føyelig og ikke-farlig det ser ut. Enhver ville dyr kan bære sykdom eller angripe deg hvis det blir skremt. Og tror ikke baby dyr er et unntak, heller, fordi du vet aldri når sin mor eller far vil komme tilbake.
 • Hvis du ikke er forsiktig og ansvarlig, kan du alvorlig skade deg selv eller dø.
 • Sjekk dine branner! Sette dem ut, og ikke starte dem i områder som ikke er åpne og fri for pensel og brennbare materialer.