Wkeno

Hvordan leiren i et telt på en campingplass

Mange går camping og nyte det, men det er fortsatt folk som aldri har prøvd det. Når gjort riktig med alt det rette utstyret og kunnskapen om camping, kan det være veldig morsomt, og du vil ha en flott tid. Bor i telt er en fin måte å være i frisk luft og fortsatt være komfortabel. Nedenfor er en guide til camping, inkludert hva du skal ta, hva du skal gjøre og hvor du skal bo.

Trinn

Hvordan leiren i et telt på en campingplass. Overnatting - Først må du finne en god campingplassen.
Hvordan leiren i et telt på en campingplass. Overnatting - Først må du finne en god campingplassen.
 1. 1
  Overnatting - Først må du finne en god campingplassen. Du kan se på internett og finne et område som har gode anmeldelser og gode karakterer. Hvis du har en idé om det stedet du ønsker å gå, se etter en etablert campingen på et kart. Spør venner eller familie som går camping for alle forslag. Finn ut om regler og forskrifter i campingen, er store grupper av mennesker camping sammen tillatt? Er campingen bare for campingvogner eller kan du ta et telt der også? Hvor stor kan teltet være? Husdyr er tillatt? Finn ut om fasilitetene. Du vil ha en campingplass med god toalett og dusjfasiliteter og vannforsyning. Vil du ha et nettsted med underholdning, som barer? Vil du ha en butikk på stedet, eller en kafé? Eller et svømmebasseng? Eller ønsker du en mer grunnleggende campingplass med fin natur? Finn den perfekte stedet for deg. Uansett hvor du leiren må du finne et sted som har selv malt opp til opp telt på, men ikke helt flat i tilfelle regn. Kontroller at det er ledig plass og bestille en plass.
 2. 2
  Teltet - Kontroller at du har en god. Prøv å finne en med en innebygd ark under for å forhindre kulde og insekter kommer inn. Kjøpe en annen bakken ark til å sette under teltet for å beskytte den. En god telt bør ha minst ett vindu, og nok plass til alle menneskene som kommer. Du bør ha nok plass for alle å sove, og mer plass til oppbevaring. Bestem om du vil ha et telt med en hoveddøren eller flere. Prøv å møte dørene bort fra vinden når du sette opp telt, og sørge for at dørene zip helt lukket. Kontroller at du har noen gode knagger å sette opp telt med og et verktøy som hammer eller klubbe å sette dem inn med. Du bør vite hvordan du skal sette opp telt før du reiser på campingplassen, så praksis i din egen hage. I tilfelle dårlig vær, bør du prøve og finne et telt med en veranda eller en markise.
 3. 3
  Sleeping ordninger - Organisere hvor du skal sove, og hva du kommer til å sove på. Enten du sover på feltsenger, luft senger, i en sovepose på gulvet eller på en camping mat, sørg for at du har dem. Når du øver å sette opp telt, kan du prøve montering i alle senger å se om du har nok plass. Hvis du sover på luft senger, sørg for at du tar en pumpe for å pumpe dem og et reparasjonssett i tilfelle de blir skadet. Husk å ta med noe annet som soveposer, ekstra ark / tepper eller puter.
 4. 4
  Spise utstyr - Organisere hvor du skal spise og hvordan du skal lage mat. Kjøp en god stormkjøkken. Hvis du har en gasskomfyr, må du ha en gassbeholderen å drive det. Husk å ta med alle dine matlaging utstyr, for eksempel lette gryter og panner, noe å spise av, kjøkkenutstyr og selvfølgelig mat. Du kan få vann fra campingplassene som nesten alle har vannforsyning. Hvis du ønsker å lage varme drikker som te eller koke vann, kjøpe en liten kjele til å sette på komfyren. Sortere ut hvor du skal spise. Kjøp brette opp stoler og bord og avgjøre om du kommer til å sette dem innenfor eller utenfor. Sett ovnen utenfor teltet, som telt materialet meget brannfarlig, og det kan føre til brann. Kjøp noen vind pauser for å beskytte ovnen i tilfelle du ikke lyset den i vinden. Hvis campingen ikke har en pott vaske anlegget, ta en bolle å vaske potter i rett etter at du er ferdig med måltidet slik at dyr og insekter ikke er tiltrukket av skitne retter rundt teltet. Husk å ta litt oppvaskmiddel og noe å rengjøre retter med, sammen med kjøkkenhåndklær. Husk andre nødvendigheter som kan openers, flaskeåpnere, servietter eller vev, en duk for tabellen og alt annet du måtte trenge.
 5. 5
  Annet utstyr - Ta noen bokser for oppbevaring, for ting som mat. Ta noen plastposer for å feste åpnet poser med mat i. Ta et førstehjelpsskrin med ting som plaster og bandasjer. Bring elementer for å hjelpe din camping tur til å være mer komfortabel, for eksempel solkrem, toalettpapir, baby kluter til å friske opp og insektmiddel. Ta en toalettsaker pose som inneholder ting som såpe, sjampo, tannkrem, tannbørster, håndklær, vaskekluter og andre kosmetikk eller toalettartikler du ønsker å ta. Ta med en ryggsekk i tilfelle du gå på tur eller utforske og trenger å bære en masse ting. Flasker med vann eller tomme flasker å fylle opp ville være perfekt for denne grunn også. Andre ting kan omfatte kameraer, bøker, papir og penner, alarm klokker, tape og hyssing / tau bare i tilfelle du trenger det. Vanntett materiale / cover er nødvendig for ovnen.
 6. 6
  Light - Din campingtur vil være elendig hvis du glemmer belysning. Forestille prøver å finne veien tilbake til teltet i mørket uten lommelykt. Du trenger spesielt lys hvis du har barn camping med deg. Ta med noen fakler, større seg for i teltet, og mindre, vanntett seg for å gå på toalettet blokken i mørket. Andre belysning metoder omfatter lanterner eller lamper som går på flytende brennstoff. Sørg for at du ta med ekstra batterier eller drivstoff for lysene.
 7. 7
  Klær - pakke nok klær for den tiden du er camping. Hvis du er camping i sommer, ikke glem klær som shorts, tynne topper, badedrakter, slip flops eller sandaler. Hvis det er kaldere, ta med jumpers, jakker, bukser eller lange ermer topper med trenere eller støvler. Ikke glem nok undertøy og tykke sokker hvis det er kaldt. Ta med noe å sove i som lange pyjamas, som det blir kaldt om natten. Selv om du går i sommer, ta med en genser, så det kan bli kaldt om natten, og hvis du går en lang vei til toalettet blokk, kan varme klær hjelpe. Camping ferie vil bli ødelagt hvis du er for kaldt.
 8. 8
  Pitching telt - Du bør allerede ha praktisert å sette opp telt, og du bør prøve og gjøre det så snart du kommer dit, før det blir mørkt. Hvis du er tildelt en bestemt plass, må du bo i dette området og sette teltet opp på rett sted. Hvis ikke, finn et sted med klar, selv bakken, men helst med en skråning. Velg et sted uten mer enn hengende greiner eller steder der det er massevis av insekter.
 9. 9
  Organisere telt - Sørg for at alt har en plass. Sortere ut alle sengene, og hvis teltet har separate rom for å sove, zip disse opp for å hindre insekter fra å komme i. Sett maten inn i oppbevaringsbokser og sørge for at de er forseglet slik at ingenting kan komme inn. Når du går inn i teltet, ta av deg skoene utenfor for å bidra til å holde teltet rent, og hvis teltet har insektnett, zip dette opp etter deg. Sørg for at du vet hvor førstehjelp kit er og hvor fakler er. Hammer i vinden din ryker dersom du bruker dem. De kan være svært nyttig å ly deg og ditt telt, og du kan henge håndklær rundt innleggene for å hjelpe dem tørre.
 10. 10
  Din campingen - Gå rundt og utforske. Finn de nærmeste toaletter og sørge for at de er rene. Hvis dusjene er ikke i samme område som toalett blokk, lokalisere dem. Finn vaskeri / shop / underholdning hvis nettstedet har disse, og finne ut åpningstider og annen informasjon. Gå rundt og se naturen på campingplassen, og nyte det.
 11. 11
  Lage et måltid - Sett opp din komfyr og vind pauser utenfor, å sørge for at ovnen er på et stativ. Når du er ferdig med matlaging, vaske skitne Potter i en bolle eller sette dem i en bolle og ta dem til en pott vask området hvis campingplassen har en av disse. Hvis det er dårlig vær, sette ovnen på veranda eller markise av teltet, men beholde alle varmen bort fra selve materialet. Sikkert lagre mat når du har brukt det, segl åpnet poser og sørge for at alt går tilbake i oppbevaringsbokser. Sett matavfall i søppelposer og holde dem forseglet og utenfor bakken. Du kan knytte posen søppel rundt innlegget av vinden pause for å få den av bakken.
 12. 12
  Første natt - Sørg for at du dekker opp ovnen med vanntett deksel. Brett opp stoler og bord og bringe dem inn i teltet om natten. få inn noen personlige eiendeler og ting som fotballer eller sportsutstyr, eller sette dem i bagasjerommet på bilen din for neste morgen. Hvis du er bekymret for dine eiendeler, låse noe verdifullt i bilen i et skjult sted, for eksempel hanskerommet. Eller du kan holde den ved siden av soverommet. Gjøre en siste tur på toalettet blokk å pusse tennene, og ikke glem en lommelykt eller to for å finne veien tilbake. Avgjør om du har en dusj eller ikke, og hvis du ikke er, avgjøre om å få endret på toalettet blokk eller i teltet. Hvis teltet har separate rom eller partisjoner, kan du få endret på teltet. Du kan bruke en plastpose for skitne klær eller sette dem inn i en tom koffert hvis du venter til du kommer hjem for å vaske dem, eller lagre dem et sted å vaske / ta på tøyet neste dag. Zip telt opp skikkelig, og sette på en fakkel eller lys i teltet slik at du kan se hva du gjør. Sørg for at alle er inne og i sine soveposer.
 13. 13
  Lokale attraksjoner - Finn ut hva som er der og gå og besøke lokale attraksjoner. Noen campingplasser har flygeblader i butikker eller kafeer om lokale ting å se, men hvis ikke, spør noen som jobber der eller kjøre rundt i området. Ta en spasertur rundt den lokale byen / bygda og shoppe eller se noen natur. Ta en tur i kveld og lytte til lydene av dyrene rundt deg.
 14. 14
  Aktiviteter - Ikke tilbringe campingferie bare satt i teltet. Camping handler om å være ute og nyte naturen og alt rundt deg. Så komme ut og puste inn den friske luften mens du gjør noe gøy! Hvis du har tatt med din sykler, gå for en sykkeltur. Gå en tur eller en tur for å se noen av naturen og komme bort fra alt. Gå dyreliv fange eller fiske. Det er mye å gjøre der enn du går. Hvis det regner eller er dårlig vær, ser for innendørs aktiviteter som et museum eller et natursenter. Om natten, gå ut og se på stjernene for en stund. Eller du kan lage et bål og sitte rundt det om natten. Hvis du gjør et bål, må du gjøre det trygt og lære å forhånd. Sjekk også om din campingen tillater leirbål skal gjøres og følge reglene hvis den ikke gjør det.
 15. 15
  Dusjing - Hvis du er dusjing på campingen, sjekk ut dusjene på forhånd. Sjekke om de er gratis eller mynt operert. Sjekk også om det er en hårføner i dusjen blokken, og hvis du må betale for å bruke den, eller hvis du blir nødt til å la håret tørke naturlig. Ikke glem å ta med håndklær, sjampo og såpe med deg. Bruk alltid gamle flip flops når du går i dusjen for å beskytte føttene fra bakterier. Å sørge for en dusj er alltid tilgjengelig, ikke bruk dem i rushtiden. Mens alle vil bruke dem i morgen eller kveld, bruke dem veldig tidlig om morgenen, sent på ettermiddagen eller sent på kvelden. Ikke vær altfor masete om utseendet ditt når camping. La curling strykejern, rettetang, overdreven sminke og kremer hjemme.
 16. 16
  Å være respektfull - The camping erfaring er for alle, så ikke ødelegger det for alle andre. Dette betyr å holde kjæledyr under kontroll hvis du tar dem sammen og rydde opp sin rot, holde musikken på et fornuftig volum og slå den av når det begynner å bli sent, rydde opp søppel og avfall, forlater bad og dusj rene og følge noen fartsgrensene på nettstedet ditt. Fremfor alt, respektere campingplasser regler, og det vil være en bedre tur for alle.

Tips

 • Sett en gammel vanntett klut eller et teppe i åpningen av teltet for å tørke føttene på og holde deg skoene.
 • Husk å ta ekstra klær i tilfelle du blir våt eller skitten.
 • Husk å drikke mye vann hvis varmt eller kaldt for å unngå dehydrering.
 • Mate dyr bare oppfordrer dem til å komme tilbake, så gjør det ikke.
 • Bruk glød pinner for mykt lys om natten.
 • Ta en (skarp) camping øks. Campingplassen kjøpte tre kan være for tykk til å starte brannen, og du må gjøre opptenningsved dersom grunnlaget er plukket rene av kvister fra forrige campingbiler.
 • Hvis camping med kjæledyr, holde dem under kontroll, ikke knytte dem til trær eller campingen utstyr, holde dem i bånd når de er på campingen og sørge for at de ikke bjeffe hele natten og våkner alle opp.
 • Heng en flaskeåpner med hyssing eller fiske ledningen til din camping stol eller kjøligere. Du trenger ikke å kaste bort tid på å finne åpneren om natten når du ønsker en kald en!
 • Hvis du må reise langt til campingplassen, stopper ofte og har pauser i mellom kjøring.
 • Hvis du er camping med barn, involvere dem i planleggingen av turen og camping gjøremål som å hente vann, noe som kan være morsomt.
 • Få en mini Mag Lys og knytte det til et nøkkelbånd. Bære den rundt halsen om natten og du vil alltid ha lommelykten hendig.
 • Alltid respektere camp-site rolige timer.
 • Knyt en batteridrevet lanterne på taket av teltet for lys.
 • Prøve og finne et sted som byr på sol i morgen og skygge på ettermiddagen.

Advarsler

 • Ikke sette telt opp under trær med døde greiner eller døde trær som kan falle på teltet!
 • Se opp for dyr som prøver å komme inn i mat butikken! Sørg for at det alltid er forseglet og sørge for at alle som er camping med deg vet å forsegle den etter use.Research bjørn poser
 • Hold deg unna våte, gressletter områder med mye insekter og unngå å bruke duftende parfyme eller iført lyse klær hvis du er bekymret for å tiltrekke insekter.
 • Hvis du gjør et bål, ikke bygge den nær teltet, ikke bruk brennbare væsker å starte den, ikke la den stå uten tilsyn, alltid ha noe å slukke på det klar f.eks vann og alltid fullt slokke den.
 • Aldri nærme ville dyr som de kan være farlig og svært uforutsigbar.
 • Hvis camping med barn, alltid lære dem grunnleggende sikkerhetsregler av utendørs og aldri forlate dem uten tilsyn.
 • Hvis du er camping i nærheten av en aktiv gård, alltid lukke grinder etter du unngå dyreliv kjører inn campingen!
 • Forlat aldri gassbeholdere på når den ikke er i bruk, og alltid holde dem oppreist og godt ventilert.

Ting du trenger

 • Kompass
 • Telt
 • Sovepose (er)
 • Spise utstyr
 • Oppbevaringsbokser
 • Førstehjelpsutstyr
 • Toalettartikler
 • Ryggsekk
 • Flaskevann
 • Mat
 • Lyskilde
 • Ekstra klær
 • Fyrstikker eller lighter
 • Søppelsekker