Wkeno

Hvordan leve i telt

Så kanskje du ønsker å bevise noen form for punkt, kanskje du er camping i en lengre periode, kanskje du er strandet på en øde øy (usannsynlig, men mulig), kanskje du er svært dårlig og har mistet hus, men bunnlinjen er, kanskje du må leve i et telt på en stund. Dette er en trinnvis guide til komfortabel bor i telt!

Trinn

Hvordan leve i telt. Kjøp eller finne en 2 eller 3 rom.
Hvordan leve i telt. Kjøp eller finne en 2 eller 3 rom.
 1. 1
  Kjøp eller finne en 2 eller 3 rom. Jeg vil anbefale hvis mer enn én person en fem rom, en stor en. Dette gir plass til et soverom, stue og bad. Du vil også trenge lagringsplass for kjøkken ting, mat, klær og noen andre eiendeler. Føl deg fri til å tilpasse noen av rommene til en plass som bedre passer dine behov, kan du vurdere å erstatte noen av dem med ett av følgende: Kjøkken, ekstra soverom, bod, eller gangen hvis det er for lite for bruk.
 2. 2
  Bruk en tykk teppe for tepper. Dette vil bidra til å holde ut på en kald natt, og gir også ekstra demping når du trenger å sitte eller ligge.
 3. 3
  Kjøp en vifte og / eller en ovn for å bruke. Ikke sette disse i nærheten veggene som de kan rive eller satt til teltet. Gjør ditt valg av vifte eller varmeapparat avhengig av beliggenhet og årstid.
 4. 4
  Bruk puter for en sofa, og du kan også bruke puter for sengen, noe som gjør ting mer komfortabel i den midlertidige stue.
 5. 5
  Fest et lys i hvert rom. Pass på at det ikke vil ta teltet på brann ved å sette dem i midten av rommet og holde dem av så ofte som mulig.
 6. 6
  Vurdere å hekte en lås på glidelåsene. Dette vil holde ut uønskede gjester og bidra til sikkerhet fra de "dårlige mennesker" i verden.
 7. 7
  Kjøp en solcelledrevet vannkoker. På den måten kan du nyte varm drikke!
 8. 8
  Kontroller at du har en mini gasskomfyr eller komfyr. På den måten kan du ha et varmt måltid.
 9. 9
  Kontroller at du har en varm og komfortabel sovepose hver. På den måten vil du være komfortabel i løpet av nettene.
 10. 10
  Vurder å kjøpe en luft seng hver. Den bar bakke kan være meget ubehagelig og kald, selv i høyden av vinteren. Eller i stedet for en luft seng, finn en tykk fold opp luftmadrass, er det tri fold de som er ca 3 "tykk, på den måten du ikke trenger å forholde seg til luftmadrass deflating.
 11. 11
  Vurdere å kjøpe små hyller for noen produkter sannsynlighet for å brukes med måte eller bøker.
 12. 12
  Nyt naturen!
 13. 13
  Hvis du bruker naturen som et toalett, sørg for at du begrave og avfall. Eller du kan kjøpe en potte eller bøtte og begrave etter.

Tips

 • Kjøp en holdbar, kanskje til og med 4 rom teltet for å sikre et komfortabelt og hyggelig opplevelse.
 • Sørg for at teltet er vanntett!

Advarsler

 • Pass på at du ikke er på steingrunn eller en skråning.
 • Pass på at det ikke er noen maur senger nærheten.
 • Sjekk om du kan ha et bål i det området før du gjør fordi hvis du ikke gjør det, kan du ende opp med en stor bot å betale.