Wkeno

Hvordan nyte et besøk til et badeland

Vann parker er et flott sted å unnslippe sommervarmen og ha mye moro. De har også ofte mildere ritt enn berg-og dalbane parker, så de er moro for hele familien.

Trinn

Hvordan nyte et besøk til et badeland. Forbered deg på ditt besøk i badeland.
Hvordan nyte et besøk til et badeland. Forbered deg på ditt besøk i badeland.
 1. 1
  Forbered deg på ditt besøk i badeland. Bruk din badedrakt under klærne, eller ta med deg badetøy sammen. Ta med solkrem, leppepomade, kontanter, håndklær, og en endring av klær for slutten av dagen. Hvis du er jente eller bare har langt hår, kan du ta med en hårbørste i tillegg hvis du ønsker å børste håret. Også, ta gjerne med på noen sandaler eller flip flops!
 2. 2
  Få det riktig når det åpner. Du vil ha et par timer når parken er ikke altfor overfylt hvis du kommer tidlig, slik at linjene vil bli kortere.
 3. 3
  Finn en garderobe. De fleste Vannparker har et skap / endre plass til å lagre ting i og få endret. Det er best å bruke dem i stedet for bad som i et bad du vil sannsynligvis måtte vente på en stall. I garderoben du kan få endret på en benk hvis du ikke har noe imot andre mennesker (av eget kjønn) se deg naken.
 4. 4
  Påfør solkrem. Ingenting kan ødelegge dagen din som får en dårlig solbrenthet.
 5. 5
  Bruke toalettet før du går på turer. På den måten trenger du ikke kaste bort tid på å lete etter et toalett når du er i parken og vandre rundt.
 6. 6
  Plan som rir å gå på først. Det kan være nyttig å få et kart, slik at du kan treffe alle rides i ett område og deretter gå videre til den neste. Walking tar mye tid, så du ønsker å minimere det så mye som mulig.
 7. 7
  Gå til populære ritt tidlig på morgenen eller sent på kvelden når det er kort lineup til dem. I løpet av formiddagen og ettermiddagen, kan linjene være veldig lang, så du vil unngå det.
 8. 8
  Spis under den travleste tiden på dagen. Utpå formiddagen, kan badeland begynner å bli svært overfylt. Dette er en god tid til å spise slik at du ikke tilbringe flere timer i kø.
 9. 9
  Kjøl deg ned i bølgebassenget. Besøk bølgebasseng etter at du spiser. Fleste badeland vil enten ha et bølgebasseng eller et område hvor du kan slappe av ved siden av vannet. Dette er en fin måte å hvile litt og unngå virkelig lange linjer.
 10. 10
  Gå tilbake til skapene og søke på sunblock før du går tilbake til rides. På denne tiden, kan linjene være i ferd med å dø ned (eller annet du bare lei av å sitte rundt). Din sunblock har også trolig slitt av, så du trenger mer å vare deg gjennom ettermiddagen.
 11. 11
  Gå på mindre populære ritt, eller ritt som kjører fort. Under travel ettermiddag perioden, unngå de svært populære turer. Dette er en god tid til å treffe ritt som beveger seg raskt, slik at du ikke stå i kø for lenge.
 12. 12
  Se hvor opptatt parken er i kveld. Mange badeland vil begynne å tømme ut når 4:00 eller 5:00 ruller rundt. Nå er et godt tidspunkt å sitte på noen av de mer populære attraksjonene (selv om de kanskje fortsatt ha lange linjer).
 13. 13
  Endring i skapene når du er klar til å forlate. Kom deg ut av din våt badedrakt og til tørre klær. Noen badeland kan ha dusjer som du kan skylle av in.NEVER endring i toalett boder, som er veldig uhygienisk spesielt på badeland.

Tips

 • Det kan være vanskelig å bære ting når du kommer på ritt, og forlater penger på lagring boder er risikabelt. Kjøp en liten tube som henger på håndleddet eller halsen og lagre leppepomade og penger der inne.
 • Hvis det ikke er mot parkens politikk, ta med snacks. Mest mat i badeland er overpriset, så å bringe din egen snacks kan spare deg noen penger.
 • Ta oppmerksom på hvor toalettene er, slik at du vet hvilken som er nærmest hvis du har til å besøke dem.
 • Det kan være nyttig å ta med briller for rides, spesielt hvis du ikke liker vann i øynene.
 • Gå til en park som har en lav inngangspris, men fortsatt har noen gode attraksjoner hvis du er på et budsjett.
 • De fleste attraksjonene tillater ikke flip-flops eller sko som kan falle av i løpet av turen. Bære vann sko eller sandaler hvis du ikke ønsker å måtte ta av deg skoene for hver tur.
 • Ta masse bilder. Vannparker gi gode fotomuligheter, spesielt for familier. Kjøp en billig, disponibel vanntett kamera før vi går i parken.

Advarsler

 • Pass på at du faktisk ønsker å gå en tur før du kommer på linje til det. Det er ikke hyggelig å se at du har kastet bort en halv time i kø og ikke selv ender opp med å gå på tur.
 • Du bør ikke gå på noen attraksjoner hvis du har visse alvorlige helsemessige problemer - ta hensyn til faresignaler på rides, spesielt hvis du har rygg / nakke problemer eller er gravid.
 • Hvis du går på spennende attraksjoner rett etter at du spiser, kan du kaste opp.
 • Gjær og bakterier elsker vått badetøy, så ikke bruke badetøy hjemme.
 • Noen ganger kan voksne har oppfordrer til "kanonkule" inn i kiddies barnebassenget. Prøv å motstå disse lyster.

Ting du trenger

 • Kontanter
 • Sunblock
 • Badedrakt
 • Goggles (valgfritt)
 • Vanntett kamera (tilleggsutstyr)
 • Carry tube (valgfritt)