Wkeno

Hvordan overleve i fengsel

Hvis du har blitt dømt til fengsel, vil du bli eiendommen av Bureau Of Fengslene (BOP). Som med de fleste føderale setninger, vil du mest sannsynlig har mange år hvor man skal håndtere dette nye livet. Denne artikkelen vil gi noen råd slik at du kan forberede og overleve.

Trinn

Hvordan overleve i fengsel. Ikke overse tannpleie.
Hvordan overleve i fengsel. Ikke overse tannpleie.

Før fengsling

 1. 1
  Bite på tungen. Hvis dommeren ikke tillater deg å selv overgivelse til fengselet der du har blitt utpekt, vil du bli overlevert til US Marshal tjenester. Ikke snakke med en Marshal (eller la ham overhøre en samtale) om din sak eller noe annet for den saks skyld. Ingenting du kan si vil gjøre situasjonen noe bedre, og det kan også gjøre ting verre: bare fordi du allerede har blitt dømt betyr ikke at du ikke kan belastes med noe annet. Enkelt sagt, kan alt du sier blir tatt ned i bevis og brukt mot deg. Så, hold kjeft så mye som mulig.
 2. 2
  Ikke overse tannpleie. Det er fordi valget og kvaliteten på pleien er mye bedre utenfor fengselet. Enkelte behandlinger som du tar for gitt er kanskje ikke tilgjengelig i fengsel, eller vil ikke være så bra. Tross alt, hvis du er i fengsel, og dere ikke liker fengselet tannlege, hvor ellers skal du gå for å få tennene fikset? Det er ikke som du enkelt kan finne noen andre! Så hvis det er på tide å gjøre det, bør du ha en dental sjekke opp før du selvoppgivelse, og få noe viktig fast. Også, hvis du bruker briller kan det være lurt å ha en synsundersøkelse og få nye objektiver, forutsatt at du trenger dem. Som med tannpleie, har du fått et bedre valg av linser og rammer utenfor fengsel.
 3. 3
  Linje opp noen lesestoff. Mest føderale fengsler tillate blader og bøker som skal sendes til innsatte - på betingelse av at disse blir sendt direkte fra forlaget eller en forhandler som Amazon. Hvis du er selvstendig surrender og du vet hvilket fengsel du kommer til å være i, vurdere å ta ut et abonnement for blader / tidsskrifter, og bestille et par bøker fra Amazon å lese. Gjør dette et par dager før du selvoppgivelse. Alternativt gi dine venner og familie en shopping liste over bøker / blader, og la dem ta seg av bestilling ting. Det er ingen nettilgang i fengslene, så gjør dine valg før du skriver fengsel.
 4. 4
  Vet hva du kan forvente i Atlanta. Hvis du er plassert i transitt til fengsel, kan du bli sendt til USP Atlanta til sin hold-over anlegget. Hvis du er utpekt for et føderalt fengsel camp eller en FCI, kan du bli tatt direkte dit uten å gå til Atlanta. Mange som er utpekt for lavt, middels eller høyt nivå fengsler går til Oklahoma City som første stopp. Hvis du går til Atlanta, men vil du bli plassert i en to-manns celle med opptil tre andre innsatte i 23 timer i døgnet. Du vil bli tillatt ut til rec i et lukket område for en time. Du vil få lov til å dusje to ganger i uken og har nøyaktig fem minutter til dusj. Det eneste du vil være i stand til å gjøre er å sove. Hvis du er heldig, vil du ha en av de køyesenger, hvis ikke, vil du måtte sove på gulvet under køya eller ved siden av toalettet. Du kan eller ikke kan motta en madrass å sove på, avhengig av tilgjengelighet.
 5. 5
  Prøv å finne ut så mye som mulig om hvordan systemet fungerer. Hvis det er en offisiell regel-bok for fengselet, lese den. Du kan bli straffet for å bryte en regel som du ikke visste eksisterte. Bryte reglene vil ikke bare piss off personell, men innsatte i tillegg. Det gjør livet vanskeligere for alle. Uvitenhet om regelverket er ikke noe forsvar. Informasjon er makt.
 6. 6
  Ta det maksimale beløpet du har lov til fengsel med deg. Du kan tillates en viss sum penger (opp til 375€). Disse pengene vil bli brukt til å kjøpe utstyret du trenger under soning. Dette kalles å sette "penger på bøkene dine". Du trenger penger for forsyninger som frimerker, konvolutter, snacks og også hygiene forsyninger. Cash er ikke nødvendig og vil bli konfiskert. Det er best å gå inn med en US Postal Service penger rekkefølge som de er allment akseptert i alle fengsler (føderale og statlige). I tillegg, ikke la noen vite at du har penger. Lat som du er fattig og pengelens. På den måten er det ingen fare for andre fanger som prøver å presse penger fra deg.

I fengselet

 1. 1
  Ikke stol på noen. Det gjelder for vakter, andre fengselsbetjenter, og personen i cellen ved siden av. Hvis noen er å være hyggelig mot deg, spør deg selv "Hva det betyr for dem?". De nesten alltid har noen skjulte motiv som du ikke vet om. I fengselet, ingenting er gratis. For eksempel, hvis noen gir eller lån deg noe, vil du sannsynligvis måtte betale det tilbake med en heftig rente lagt til. Hvis du ikke kan betale, kan de kreve en tjeneste som kan få deg til store problemer, som å skjule smuglervarer i cella.
 2. 2
  Ikke vis frykt, sinne, lykke eller smerte. Følelser er din verste fiende. Følelser avsløre dine svakheter. Både innsatte og vakter tære på svakhet. Ikke gi dem muligheten til å gjøre det. Hvis noen kan finne ut hva som gjør deg sint, kan de bruke denne kunnskapen til å manipulere deg. På samme måte, hvis noen vet hva som gjør deg lykkelig, kan de prøve å ødelegge for deg. Og fordi de er rundt deg 24/7, har de ubegrensede muligheter til å teste sine manipulerende ferdigheter på deg.
 3. 3
  Ikke vær altfor vennlig med cellekamerater men stille noen spørsmål. Mange har vært i fengsel før, og vil kunne gi deg informasjon om fengsel du blir sendt til så vel som selve systemet. Du er nødt til å bedømme selv om du tror noe av informasjonen. Bruk sunn fornuft og prøve å finne ut om vedkommende har en grunn til å lyve eller villede deg. Noen domfelte vil prøve å skremme nye innsatte eller villede dem for moro skyld. Vær forsiktig.
 4. 4
  Ikke fortelle folk noe de ikke trenger å vite. Velg dine ord med omhu. Potensielt kan alt du sier til vakter eller fanger (uansett hvor uskyldig du tror det er) brukes til å skade deg, manipulere deg eller bli tatt ut av sammenheng. Unngå å diskutere farlige samtale emner. Ellers kan det lett få deg i trøbbel. Åpenbare fag for å styre klar av er religion, politikk, rase problemer, eller dine egne personlige følelser om noen eller deres familie og venner. Noen av fangene du vil støte på kan ha en kort temperament, eller er psykisk syke, med lav intelligens, eller rett og slett dårlig. Innsatte som som ikke har en advarsel skrevet på sin panne - de ser ut som vanlige gutter. Du kan enkelt bli misforstått eller bevisst feilsitert av noen som prøver å hisse opp problemer. Hva som starter som en smålig krangel om en triviell sak kan slå inn noen bærer et sterkt personlig nag til deg. Ikke bli paranoid. Bare vær oppmerksom på at ting kanskje ikke hva de synes f.eks, spør fangen som forteller deg at homofile eller svart mennesker er akkurat som alle andre, så hva du tror kan i virkeligheten hater homofile eller svarte mennesker - han har bare teste din holdning eller prøver å lure din kjede.
 5. 5
  Alltid være høflig og respektfull til vakter og andre innsatte ansatte, selv om de er onde gråt. Det er fordi hvis du irriterer dem, de holder alle kortene og kan gjøre livet vanskeligere enn det allerede er. Så, ikke gi dem en pinne til å slå deg med. Det er sant at noen fengsel ansatte er bedre enn andre. Likevel, aldri glemme hvilken side de er på - det absolutt ikke er ditt. Du trenger å få det i hodet at de ansatte alltid har rett, og du må gjøre hva de sier. Selv om du vet det er feil på den tiden, er det best å bare følge ordre, og hvis du har et problem med det, kan du ta det opp på et senere tidspunkt. Eksempel: Du jobber som en server på kjøkkenet og en stab formann forteller deg å gå rent bord i spisesalen. Du vet det ikke er en del av dine plikter og at du vanligvis ikke rent bord, men den beste tingen å gjøre i denne situasjonen er å bare gå rent tabellene, fordi du er en innsatt, og du kommer ikke til å vinne en krangel med en medarbeider. Ikke gjør noe som gjør at ansatte føler utfordret eller skremt, de har ulike måter å lage du betaler for den feilen.
 6. 6
  Ikke stirr på andre fanger. Selv om du er rett og slett nysgjerrig på dem, kan den andre personen helt feiltolke hva som skjer. I fengsel, hvis noen stirrer på deg betyr det vanligvis de føler intens fiendtlighet eller misbilligelse mot deg. Alternativt er stirrer en måte å vise seksuell interesse. Det er OK å se på folk, men ikke stirre på dem. Det er en forskjell mellom å se og stirrer.
 7. 7
  Ikke få et rykte som en "snitch". Mennesker som forteller historier til vaktene eller andre fanger blir foraktet av alle og kan bli fysisk angrepet. Det beste du kan gjøre i fengsel er å se alt, høre alt og si ingenting. Hvis vaktene be deg om informasjon om noen hendelse med andre fanger, hevder at du var ute den andre veien og ikke merke eller høre noe. Selv om dette kan irritere de ansatte på et visst nivå at du ikke er villig til å snitch, vil de sannsynligvis forstå. Unngå å bli sett å snakke med vaktene på en vennlig måte fordi andre fangene kunne anta (feilaktig) at du er en tyster. Ikke snakk til fengselsansatte noe mer enn absolutt nødvendig, fordi mens det kan være like uskyldig samtale om været, vil andre innsatte ikke oppfatter det slik.
 8. 8
  Ber ansatte til å hjelpe deg. Sannheten er, kan du aldri gå til for å få hjelp med problemer du måtte ha, eller annet du vil ha problemer med innsatte hvis du gjør. Hvis du går til ansatte med et problem, er det eneste de kan gjøre for deg sette deg i SHU som en beskyttende varetekt innsatte, og som vil føre til at du problemer gjennom hele fengsling. Klage til ansatte, og du sitter fast i no-ingenmannsland mellom de ansatte og innsatte. Verken gruppen vil hjelpe deg. Prøv å venne seg til det faktum at du har svært få menneskerettigheter i fengsel, og at du er i stor grad maktesløs til å endre din situasjon.
 9. 9
  Sikker boenhet (SHU) aka "hullet". Når kamper oppstå i fengsel, kan deltakerne bli straffet ved å bli satt i en segregering enhet eller bli flyttet til et høyere nivå av innesperring, men det er ekstremt uvanlig for dem å bli belastet med kriminalitet, så lenge alle deltakerne var fanger. Dine juridiske beskyttelse i fengsel er sterkt begrenset av systemet. Vaktene og administratorer ikke vil at noen skal lage bølger. Prison ansatte vil straffe deg for å lage bølger mye raskere enn de vil komme deg til unnsetning. Noen ganger straffen vil være offisiell, i andre tilfeller vil det være mer subtil f.eks "glemme" eller "misplacing" noe som du trenger. Du har alltid muligheten til å be om å bli satt i hullet for din egen beskyttelse. Hullet er ubehagelig, men det er relativt trygt. Ikke be om denne typen beskyttelse med mindre du frykter for livet ditt fordi hvis du går til SHU du vil bruke 99,9% av din tid låst inne i en celle.
 10. 10
  Ikke bli et fengsel gjengen. Akkurat som i den virkelige verden, i fengsel er det gjenger. Men i fengsel, gjenger er langt mer utbredt. Disse gjengene fungerer veldig annerledes på innsiden enn på utsiden. Vær oppmerksom på gjengmedlemmer, men unngå å bli med i en gjeng, gjengmedlemmer er soldater, og gjengen ledere krever absolutt lojalitet. Hvis du blir med i en gjeng, kan du bli pålagt å gjøre noe som vil holde deg i fengsel mye lenger; et gjengmedlem har ikke noe valg, fordi bortsett fra å komme ut av fengselet, det er bare én måte å avslutte et fengsel gjengen i fengselet: die.
  • Alle fengsel gjenger skilles først og fremst av løpene de er vanligvis forbundet med. Bloods / Crips / Svart Guerilla Family (afrikansk-europeiske), den meksikanske mafiaen (meksikanere), MS-13 (Salvadoran / honduranske / Guatemala / Nicaragua), hvit Supremist / Nazi (kaukasisk), etc. Det er mange forskjellige divisjoner.
  • Det er avgjørende for din overlevelse i fengselsvesenet til umiddelbart å vise troskap til rase (men dette betyr ikke at du må bli med en gang). Dette kan være en stor pille for noen mennesker å svelge, men "when in Rome" du bør nok gjøre som de gjør. Hvis du er noen hvite suburbanite 19-år gammel gutt som lovet deg selv som en crip, og du brukte til å kjøpe dop du ble ferska selger fra CRIP homeboys i prosjektene, det betyr ikke at du kan koble opp med dem i fengsel. Hvis du er hvit og går i slapping high fives med brødrene før du håndhilser med de hvite dudes, du kommer til å sende en rift gjennom hele samfunnet. Dette betyr ikke at du må få et hakekors i pannen eller "Blood for Life" tatovert på brystet. Det betyr ganske enkelt hvilken rase du er tilknyttet, søker du dem ut først og introdusere deg selv. Du blir kjent med innsatte av rase din først. Spesielt de "viktige" personene i løpet ditt. Du kan være "vennlige" med folk av andre raser etter det. I fengselet svarte, meksikanere, Chicanos, asiater og hvite alle ser etter sine egne. Dette er ikke tiden for å være fargeblind.
 11. 11
  Finn folk som kommer fra samme sted som du gjør. I de fleste føderale fasiliteter som finnes innsatte fra hele landet. Du kan gjøre en innsatt søk før du slår deg i. Du vil være i stand til å se gjennom fangetransport liste for å se om du kjenner noen, eller hvor deres hjemstat er. Når du kommer til den angitte anlegget, må du finne andre innsatte som er fra din by eller stat, og disse er din "hjem boys", og de vil som regel hjelpe deg med ting du har et umiddelbart behov for, for eksempel grunnleggende hygiene elementer, sko, osv. Men pass deg for ditt hjem gutter hvis det er noe galt med deg eller din sak, som om du er en informant, sex lovbryteren eller noe annet mislikt av innsatte, i så fall hjemme guttene vil trolig være de som vil konfrontere deg på den. Dette kan omfatte overgrep, knivstikking eller hva annet de tror du fortjener.
 12. 12
  Respekter andres personlige plass og aldri tillate andre å invadere ditt personlige plass. Du vil bli testet og hvis du tillater andre å komme for nær deg for komfort, vil de bare komme nærmere og nærmere til din underdanighet er åpenbar. Ha respekt og aldri komme over andres plate på messa for pepper, salt, osv. Ikke la andre komme over tallerkenen din heller.
  • Personlige eiendeler som fotografier, brev og andre ting er veldig viktig når noen er i fengsel. Så, aldri låne eller bruke noe som tilhører en annen fange med mindre han har fortalt deg at det er OK å gjøre det. Berøre noens personlige eiendeler uten deres tillatelse er en no-no.
 13. 13
  Fremfor alt, husk at de vanlige reglene i verden utenfor, passer ikke lenger. Når du er i fengsel, du lever på en annen planet der alt som teller for deg er å overleve opplevelsen med så lite skade som mulig.

Tips

 • Brev og telefonsamtaler går inn eller ut av et fengsel blir rutinemessig overvåkes. Det er fordi fengselsmyndighetene er alltid på jakt etter "skitt". Hvis de øye på noe interessant, vil en kopi eller opptak gjøres for fremtidig etterforskning. Advare venner og familie at det er noe slikt som privatliv når du er inne i fengselet.
 • Husk at alt du sier, spesielt på telefonen, vil trolig bli overhørt av både innsatte og betjenter. Det er snitches blant de andre innsatte som ønsker å handle informasjon om tjenester med de ansatte (dette er oppmuntret av folk som saksbehandlere). Vær spesielt forsiktig med å kritisere en annen fange som du kan ganske mye garantere at det vil komme tilbake til ham.
 • Innsatte som er homofil er vanligvis sett ned på og blir utstøtt av andre innsatte. Hvis du er homofil, du beste holde det for deg selv mens du er i fengsel, fordi det vil bare føre til at du problemer. Innsatte som er uvanlig ung eller søte utseende kan angripes seksuelt av andre som skal teste vannet. Hvis du blir kontaktet, er det best å avta, du ønsker ikke å tilfalle noen andre innsatte.
 • Når du skriver fengsel, prøv å konsentrere seg om hva som skjer i fengselet, fordi tiden vil synes å passere raskere på den måten. Det er vanskelig å ikke tenke på de tingene du glipp av i verden utenfor, men torturere deg selv med det vil bare gjøre deg ulykkelig. Det absolutt ikke vil få deg ut av fengselet noe raskere. I stedet konsentrere seg om de tingene du kan kontrollere i fengsel, ikke de ting som er ute av rekkevidde utenfor fengselet gjerdet.
 • Holde en lav profil og prøver å smelte inn i bakgrunnen når du er i fengsel. Hold deg under radaren av vakter og andre innsatte ansatte. I utgangspunktet ikke trekke oppmerksomhet til deg selv hvis du kan unngå det. Husk at spikeren som skiller seg ut blir hamret inn Se og lær.
 • Begynne å spise som en hest, trening og studier / praksis gatekamper teknikker. På et tidspunkt snart du kommer til å bli testet og du må vise at du kan se etter selv.

Advarsler

 • Forhåpentligvis vil du aldri bli fysisk angrepet i løpet av din tid i fengsel. Men hvis du er, her er noen punkter å huske på. Du kan bli angrepet hvor som helst i fengsel, men vanligvis vil det skje på et sted hvor det er ingen direkte overvåking av vakter, for eksempel en korridor. Selvfølgelig kan du bli angrepet i en celle, selv om et klassisk sted for et angrep er på toalettet eller dusjen, når du blir distrahert. En angriper kan gripe en gang-vinduet i bare 30 sekunder å angripe deg, så gå bort nonchalant. Så se sine hender fordi det er der angrepet kommer fra. Hvis noen har hendene i lommene eller bak ryggen deres, kan de bli skjuler en improvisert våpen som en hjemmelaget kniv. Ikke la deg bli trengt opp i et hjørne hvor du har ingen rømningsvei vekk fra angriperen.
 • Dette høres kanskje rart og ubehagelig, men kan være livreddende: Hvis du er bekymret for å bli angrepet, sitte når du går på do, og ta av deg buksene helt. Siden mange angrepene skjer når du bruker toalettet, er det lettere å forsvare deg selv uten buksa rundt anklene, så du ville ikke reise.
 • Vær nøye med å aldri kalle noen en "punk" eller "kjerring", som de har en helt annen betydning i fengsel. Hvis du skulle ringe noen noen av disse, må du være forberedt på en ekkel kamp. Hvis angrepet ikke kommer umiddelbart, betyr det ikke at det kommer ikke. Hvis noen skulle kalle deg en "punk" eller en "kjerring", kan det virke logisk å være bedre mann og gå bort, men i fengselet, må du vise at du ikke vil tillate deg selv å bli punked, og det er nesten helt sikkert forventes av deg å sette opp en kamp når kalt det ene av disse to navnene. Fengsel er et voldelig sted, ser hva du sier kan redde livet ditt.