Wkeno

Hvordan overvinne søndag kveld blues

Tyske og svenske forskere har fastslått at søndag er statistisk den minst lykkelige dagen i uken for folk flest. Søndag kveld blues kan være en indikator på at du ikke er eller studere i uken, eller de kan være bare en refleksjon av dine altfor høye forventninger om helgen og du treffer jorden med et dunk. Uansett årsak, er kroppen din gir deg signaler som gjør at du føler deg blå før helgen har selv avsluttet. Og dette betyr at du må ta notis av hva blues prøver å gjøre veldig klart for deg.

Trinn

Hvordan overvinne søndag kveld blues. Gjenkjenne det for hva det er.
Hvordan overvinne søndag kveld blues. Gjenkjenne det for hva det er.
 1. 1
  Gjenkjenne det for hva det er. Noen ganger kan det ta en stund å finne ut hvorfor du føler deg så blå i helgen er omme. Vær sikker på at det er ikke bare en one-off, et resultat av slike ting som å ha vært for aktiv eller ikke aktiv nok i løpet av helgen, være alene eller overveldet av mennesker, ikke spise riktig, ikke sover nok, osv. Hvis, derimot, det er klart at du føler de søndag kveld blues som følge av den kommende ukes arbeid eller studier uke, så det er usannsynlig å være feil av helgen og mer sannsynlig å være et problem for resten av livet ditt (den gang du presse inn mellom helgene).
 2. 2
  Innse at følelsen blues på søndag er ikke uvanlig. Du er ikke alene. Mange legger stor lager i kommende og forventer mye ut av sine helger, bare for å føle en synkende følelse når helgen starter mot slutten. Dette er naturlig hvis du har bygget den opp til å være så stor og ikke føler en følelse av likevekt med resten av uken. Dersom den virkelige årsaken bak din følelse blå er nedtur fra helgen, er det på tide å sjekke dine forventninger til helgen og hvordan du balansere det med å få glede av uken også.
 3. 3
  Tenk på uken som kommer. Identifiser de tingene om din kommende uken som kan være årsaken deg til å føle deg ned eller engstelig:
  • Kommende eksamener, møter, presentasjoner, etc. som fortsatt krever forberedelse eller bare bekymre deg
  • - Du føler at din uke har blitt ensformig og at det er lite å avlaste monotonien av hva du gjør
  • Du blir skremt, mobbet, mishandlet, osv., av noen på jobb, skole, høyskole, etc. og du er redd for å bruke tid i nærheten av dem
  • Du vet at du studerer feil kurs, som arbeider i feil jobb, etc., men du holder den opp likevel
  • Du kan ikke helt sette fingeren på årsakene til hvorfor, men du føler deg bare forferdelig og du vet det har noe å gjøre med den uken ikke blir så gøy som i helgen
 4. 4
  Takle årsakene bak blues. Noen av grunnene foreslått som muligheter ovenfor er svært alvorlige og trenger øyeblikkelig taklinger. For eksempel, hvis du blir mishandlet, må du søke øyeblikkelig hjelp for å hindre videreføring av denne situasjonen. På den annen side, hvis du føler deg presset av en kommende test eller presentasjon, noen sommerfugler er sannsynlig å være sunt å holde tankene på spillet, forutsatt at dette ikke er en ukentlig foreteelse. I dette tilfellet, kan det være et tilfelle av å gi deg den natten av, se en god film, eller tilbringe tid med noen venner i stedet for å sitte om ruminating.
 5. 5
  Takle blindvei uke eller at generell vag følelse av fortvilelse. Dersom den virkelige årsaken bak blues ditt er at av følelsen som du er i en blindvei brunst, og at det du gjør i løpet av uken er "meningsløst", er dette alvorlig også, men må takle i en samordnet og målrettet måte. I dette tilfellet, er søndag kveld blues fortelle deg at svært lite av ditt hjerte forblir i ditt arbeid eller studier, og at det er tid for en stor revurdering av hvor livet ditt er på vei, slik at "uken du presse inn i mellom helgene "slutter å være bare livet passerer du og begynner å bli en konstruktiv og hyggelig del av livet ditt igjen. Hvordan vet du om dette er tilfelle? Starte med å vurdere disse spørsmålene:
 6. 6
  Ta vare på deg selv. Unngå å snu til alkohol eller narkotika.
  • Er du arbeider i en jobb som har liten eller ingen interesse for deg?
  • Er du lei på jobb eller med studier?
  • Er du lei av å gjøre det samme og føler at du trenger nye utfordringer?
  • Er du finne deg selv dagdrømmer om andre muligheter?
  • Nær du er å fortelle sjefen hvor du skal hoppe?
  • Føler du deg som om du går gjennom bevegelser, men til ingen reell nytte?
  • Har den glede og ambisjoner rett og slett forsvunnet fra hva du gjør?
 7. 7
  Gjør planer om å gjøre endringer. Når det kommer til en blindvei jobb eller studiet, jo raskere at du bytter til aktiviteter som passer deg bedre, og at du skal føle oppfylt, jo bedre. Hvis du ikke tar positive tiltak for å gjøre slike endringer i livet ditt, vil du bli settling ned for å oppleve søndag kveld blues hver eneste søndag før du gjør noe. Det er en skremmende prospektet. Hvis dead-end følelser er årsaken til blues, her er noen tilnærminger til lover deg selv neste anfall av søndag kveld blues:
  • Jeg lover meg selv å gå og se / gjøre en avtale for å se karrierer rådgiver i morgen
  • Jeg vil kjøpe denne ukens jobb sider og begynner å lete rundt, akkurat nå skjønt, jeg kommer til å pusse opp min CV
  • Jeg kommer til å kalle X som fortalte meg om Y for å se om det er mulig åpning er fortsatt tilgjengelig / ELLER / jeg kommer til å ringe Z som fortalte meg om P som endret kurs halvveis gjennom og så seg aldri tilbake, jeg kunne gjøre med litt inspirasjon
  • Det er OK, det er min situasjon, det er ikke meg. Jeg er fint, jeg er flink til det jeg gjør, jeg bare trenger en endring, og det er hva jeg kommer til å jobbe med fra nå av, og starter akkurat
  • Jeg får på internett akkurat nå og leter etter karriere typer som jeg er egnet til, og jeg kommer til å begynne å forske på hva annet jeg kan prøve.
 8. 8
  Endre søndag kveld atferd. Hvis ingen av de alvorlige, livsendrende grunner kjører dine søndag kveld blues, men du bare føler en stor nedtur at helgen er over, vurdere å gjøre søndag kveld en mer spennende kveld. Gå på kino, bowling, har en TV-kveld med venner kommer over, gå ut og danse, etc. Finn noe spennende og distraherende å gjøre på en søndag kveld i stedet for å bare sitte rundt slitasje. Bruk søndag kveld for å hjelpe deg å planlegge for en full og interessant uke fremover, gjør research på nettet og telefonen rundt for å låse folk inn i catch-up datoer med deg. Ha en spa eller boblebad, gi deg selv en manikyr, få partneren din til å gi deg en massasje og gi en i retur. Tenk på ting å gjøre som er hyggelig.
 9. 9
  Søke profesjonell behandling. Hvis du lider av depresjon, angst angrep, eller andre ødeleggende helsemessige bekymringer, er den beste hjelpen som fra en profesjonell med hvem du kan få en nøyaktig diagnose og jobbe gjennom problemene sammen i en positiv og trodde endring måte. For noen mennesker, kan søndag kveld blues være en negativ topp i en allerede uidentifisert depressive tilstand og profesjonell hjelp er viktig.
 10. 10
  Skriv et brev til deg selv og åpne den på neste fredag. Gjør ha det to avsnittene. I første ledd, uttrykke dine følelser og ulemper ved søndag kveld. I annet ledd, motivere deg selv til å ha en fantastisk helg og å leve det ut som det er den siste helgen i livet ditt.

Tips

 • Fullfør helgearbeid før søndag kveld, vil dette hjelpe deg å føle deg mer avslappet vite at arbeidet er gjort.
 • Symptomer på søndag kveld blues kan være kvalme, innsnevring, økt pust, sløvhet, selvmedlidenhet, depressive tanker, irritabilitet, snapp på andre, gråt, sinne, frykt, oppkast eller diaré, for varmt eller kaldt, etc. - i utgangspunktet, symptomer ofte forbundet med angst, angst og bekymring.
 • Hvis arbeid, college, eller skolen tidsplaner er en kilde til dyp bekymring for deg, bruke søndag kveld til å utvikle ukes planlegging og mål. Det er ingen bedre måte å sortere ut dine bekymringer om tid tilgjengelighet og tidsfrister enn i begynnelsen av uken - søndag kveld. Action er alltid bedre enn treghet, så i stedet for å tenke på det, bare gjør det!
 • Søndag kveld blues er definitivt mer alvorlig i forhold til arbeid enn studier, av den grunn at studier slutten, mens arbeidet kan strekke det uendelige, spesielt hvis du har et hjørne deg inn i en karriere stream som bare går i én retning, og det er en retningen du føler kveler deg. Det er svært viktig å ta hensyn til søndag kveld blues hvis karriere apati er den viktigste årsaken.
 • Søndag kveld blues kan også oppleves av barn som blir utvekslet mellom foreldre og timingen kan variere avhengig av når endringen-over oppstår. Dette er en svært reell bekymring og bør bli snakket gjennom åpent med barna, søker faglige råd etter behov. Ikke overse sin følelsesmessige smerte, det er svært reell og foruroligende for dem.
 • Forsøk på å møte nye mennesker hjelper. Har du noe å se frem til hele helgen!