Wkeno

Hvordan roe ned frykt reaksjoner

Hvis du ikke gjør det din bedrift til å overvinne frykten, ville du bedre tror det vil prøve å overvinne deg. De fleste er underordnet dette uttrykket selv om de kanskje ikke vet det og kan selv aktivt nekte for det er et problem. Frykt i denne artikkelen er definert som følelsesmessig reaksjon på fare, uansett om det er oppfattet eller reell, og den påfølgende biologiske eller fysiske reaksjoner som skader ditt velvære og forsterke generell emosjonell ulykkelighet. Hva understreker frykt i alle sine variasjoner er følelsen av at du ikke vil være all right. Du kan redusere disse følelsene ved å utnytte dine biologiske reaksjoner og prøver å minimere dem, eller til og med omskolering dem.

Det er flere teknikker som er foreslått i denne artikkelen for å utnytte din biologi for å stille frykt, som en fruktbar måte for å oppnå emosjonell frihet.

Trinn

Hvordan roe ned frykt reaksjoner. Gjør noe fysisk og positive som har konkrete resultater.
Hvordan roe ned frykt reaksjoner. Gjør noe fysisk og positive som har konkrete resultater.
 1. 1
  Øv rolig biologi. Til kortslutning frykt og slå av fight-or-flight respons, må du trene hjernen din til å sende kjemikalier for å motvirke dem. Ellers vil frykt og sine hormoner holde deg følelsen gal. I kontrast, med en rolig biologi er det lettere å finne motet. Mange av disse teknikkene er rettet mot å gi en metode der du kan roe systemet ved å oppmuntre til å ta over fra kortisol og andre giftige frykt-indusert kjemikalier, slik som å roe dine vanlige reaksjoner på frykt.
 2. 2
  Gjør noe fysisk og positive som har konkrete resultater. Rydd rommet ditt. Kjør ned til butikken på et ærend. La kroppen gjøre noe som bruker "fight or flight" adrenalin energi vil redusere mengden av giftstoffer bygge opp i musklene og bidrar til å brenne ut den umiddelbare følelsesmessig reaksjon. En følelse av tilfredshet fra å oppnå noe fysisk som hakking brensel eller skrubbe badet kan øke endorfiner og din tillit generelt.
  • Sosiale frykt vanligvis ikke har en effektiv fysisk reaksjon veien naturkatastrofer og fysiske trusler gjøre. Det er hva kroppen din er forberedt på, though. Så bokstavelig talt løper rundt, plukke opp ting, flytte dem rundt og gjør noe konkret bruker adrenalin og gir kroppen den tilfredshet at du har jobbet med trusselen - du fortsatt puster. En trussel mot din status eller langsiktige relasjoner er noe håndteres best i en rolig sinnstilstand. Dette er bra for avkjøling fra emosjonelle kamper også.
  • Hvis du har en vanlig reaksjon på situasjoner som involverer frykt for deg, vil kroppen huske dette og gjenta det hver gang en lignende engstelig (for deg) situasjon oppstår. For eksempel, din vanlige respons på noen roping på deg eller informere deg uvennlig at du tar feil og ansvarlig for skade, kan være å krølle meg sammen under tepper og ønsker å gjemme deg bort på den emosjonelle siden, mens på den fysiske siden, kanskje hjernen din går tom, begynner pulsen å øke, du svetter, og føler at kroppen turn anspent, osv. Alle disse biologiske responser gripe ditt sinn og prøve å ta kontroll over situasjonen, noe som gjør det mye vanskeligere for deg å tenke rett. De er instinkt svar på fysiske trusler, ikke effektive måter å håndtere sosiale og emosjonelle trusler. Hvis dette blir en standard svar for deg når noe går galt, men mild eller større, vil du sannsynligvis finne deg selv i stand til å bryte frykten respons syklus uten å vite noen spesifikke teknikker for å omgå den.
 3. 3
  Se til kostholdet ditt. Kosttilskudd valg kan provosere og øke en følelse av angst og bekymring hvis du mangler i sunne næringsstoffer, har blodsukkeret svinger, og du fyre opp på usunn mat det meste av tiden. Koffein og sukker er skyldige i å fyre opp ditt fly eller kjempe respons. Avtagende angst gjennom mat kan oppnås ved å øke inntaket av komplekse karbohydrater, spise mindre, hyppigere måltider, drikke rikelig med vann, og begrenset inntak av koffein og alkohol. Vær forsiktig for å unngå mat følelser som disse kan øke din følelse av angst og frykt hvis du har en reaksjon på dem.
  • Øk inntaket av matvarer som inneholder mye tryptofan. Tryptofan bidrar til å øke hjernens rolig stemning og slapper deg. Prøv slike matvarer som bananer, soya, havre, melk, ost, fjærfe, nøtter, peanøttsmør og sesamfrø.
  • Det er "anti-angst" dietter som du kanskje ønsker å vurdere, gjøre en online søk og snakke med legen din om fordelene ved en slik diett.
  • Komfort spise, bør ikke bli (eller forbli) en vane og det langsiktige målet må være å spise et sunt kosthold, slik at dine næringsstoffer er balansert og flytte ditt ønske om å trøste spise i yoga, meditasjon, pust og andre mer konstruktiv utsalgssteder.
  • Blodsukkeret svinger vil mate frykt fordi du mangler styrke og energi som følge av dem, noe du føler deg fysisk svakere. Som blodsukkeret stiger, føler du overstrømmende, men som det krasjer, vil din følelse av frykt tilbake og la deg følelsen irritabel, uløste, og bekymret.
 4. 4
  Fokuser på din pust. Breathing roer riktig det sympatiske nervesystemet, eller "fight-flight" respons. Oppfattet truslene ikke kommer fra rabidly sultne dyr for folk flest lenger, de kommer i form av tidsfrister, sinte sjefer, uoppgjorte kollegaer og krigførende nettbrukere. Dette kan bety at vi ikke brenne av flight-kampen svar, istedenfor å la de giftige stress kjemikalier og hormoner som kortisol for å bli opphøyet og svømme rundt kroppen vår med uforminsket styrke. Og pusten blir stresset også, korte, skarpe, stabs av pusting over hvor du har lite fokus. Tegn på at du trenger å snu fokus til bedre pust inkludere en stram nakke, bunched-up skuldre, grunne puste, en stram brystet, og en spenning hodepine.
 5. 5
  Unngå frykt generatorer. Folk som presse knappene og sette deg inn i kampen og flight mode regelmessig bør unngås før du lærer sterkere mestringsstrategier. For noen mennesker, kan dette bety å unngå dem på lang sikt. Likevel kan det være urealistisk å unngå alle frykt generatorer, spesielt hvis de er sjefen din eller et familiemedlem, så øve veldig uforpliktende svar når disse menneskene begynne å skape frykt situasjoner og raskt og høflig fjerne deg fra sin sfære av innflytelse. Ikke forklare deg selv, bare rett og slett lage unnskyldninger for å komme i gang.
  • Balansere frykt generatorer med emosjonelle oppdragere. For hver frykt generator, finne en følelsesmessig regenererende og beroligende person du vet at du kan slå til og stresse rundt. Folk som er gode lyttere, healere, omsorgspersoner og gode humør er generelt gode motgift mot de uheldige, mørkere personligheter der ute. Dette er ikke en tid for å prøve å finne den gode siden til den personen som har generert frykten; avtale først med dempende ned og bygge deg opp igjen.
  • Bruk øynene og ikke hjertet. Se på folk til å bedømme sine egentlige intensjoner og atferd. Ved å lære å bedre oversette kroppsspråk, vil du lære at mye av det folk sier er motvirket av kroppen sin, og gir deg langt større innsikt i deres virkelige motiver og selv sin egen frykt.
 6. 6
  Rasjon kildene til frykt. Når forferdelige ting skjer, det er ikke en grunn til å tvinge deg selv til å delta. Ser endeløse gjentakelser av voldelige nyhetssendinger eller katastrofer vil øke frykten sterkt og for ingenting i retur enn forferdelige bilder og bekymringer. Innse at du gjør dette ikke hjelper ofrene for slike kriser, og det gjør at du føler deg mer hjelpeløs.
  • Hvis en katastrofe ikke sette deg av, får proaktiv og planlegge hvordan du vil være forberedt på en katastrofe hvis det skjedde, i stedet for å bekymre seg sokkene av.
  • Finn en måte å kjøre bil eller reise til og fra arbeid som minsker sjansene for å bli involvert i trafikkork. Dette kan øke frykten nivåer hvis du er bekymret for tid, ulykker og støy. Les for mer informasjon.
  • Lær å ved å administrere det. I stedet for å unngå det, finne konstruktive måter å takle og å hevde deg selv rundt andre. Alltid huske at du ikke trenger å gi forklaringer på unnskylde deg selv eller for å stå opp for deg selv. Du trenger ikke å tolerere fornærmende personer eller situasjoner.
 7. 7
  Ta beroligende mini-pauser. Hvis du er svært følsom og har en tendens til å bli overveldet av severdighetene, lyder og aktivitet rundt deg, før det bygger seg opp til en engstelig crescendo, gjøre en innsats for å ta regelmessige pauser for å gjenopprette en følelse av indre ro. Sitte ute for litt, gå en tur, gjør en kort meditasjon, osv. På denne måten forhåpentligvis vil du lindre oppbygging av frykt som kan utløses gjennom alle fall i løpet av dagen som uro deg.
 8. 8
  Bruk en progressiv avspenningsteknikk. Teknikken foreslås neste kan brukes i et rolig sted på kontoret, hjemme, i kantinen, i en park, eller hvor som helst som du kan flykte til når du føler frykt montering:
  • I en komfortabel posisjon, sittende eller liggende, ta noen dype åndedrag mens du lar kroppen din gå så slapp som mulig.
  • Når du er klar, begynner ved å stramme musklene i tærne... hold til en teller til ti... deretter slappe av.
  • Nyt lindring av spenning smelting.
  • Gjør det samme med foten muskler, og gå sakte gjennom hele kroppen: kalver, ben, mage, rygg, nakke, kjeve, ansikt, kontrahering og slippe hvert område.
 9. 9
  Ha en avslappende bad eller dusj. Fordype deg i varmt vann for å slappe av muskelspenninger så snart som mulig, selv om dette betyr å gjøre det øyeblikket du går tilbake gjennom døren til hjemmet ditt.

Tips

 • En annen ting som vil hjelpe er å slutte å ta deg selv så høytidelig. Tenk om folk du kjenner som alltid tar seg selv seriøst, gjør de virker fornøyd og reagerer de godt når den plasseres i en situasjon der frykt er en normal reaksjon? Vanligvis er svaret nei.
 • Disse praktiske endringer, som lar deg ta kontroll over kroppen din, kan være enormt effektivt for å gjenopprette ro. Du trenger ikke å være passive mens ramponert av frykt. Offeret mentalitet tar mange former. Det krever mot å ta kontroll, for å si: "Jeg kommer til å være ansvarlig for min biologiske egenomsorg." Utdanne kroppen din hvordan du skal reagere gjør deg følelsesmessig gratis.
 • Journal hva som skjedde. Det er mye lettere å identifisere de store påkjenninger i livet ditt ved hvilke hendelser er stadig gjentatt i dagboken din enn av noe som skjer bare en gang. Hvis du er stresset av en konstant kritisk familiemedlem og en venn utilsiktet sier noe som stresser deg, kan du bli å kutte av feil forhold til å slippe venn. Vent til du er rolig å bestemme hva du skal gjøre på lang sikt, som i, som å distansere deg fra.

Advarsler

 • Når noen er frekk mot deg, er det beste svaret å slappe av, for ikke å gå inn fight og flight mode. Husk, det er bare én person synes om deg, tenk så hva, og komme videre med livet ditt og vite at du gjør ditt beste og gjøre gode valg. Du er også mer sannsynlig å tenke på en vittig eller effektiv respons når du er rolig.
 • Hvis noen av disse teknikkene for avslapning gi negative resultater, for eksempel fortvilelse eller en oppblussing av kronisk smerte, ikke bruker dem. Kroniske smerter sykdommer kan gjøre noen avspenningsteknikker upraktisk.
 • Hvis du er i fysisk fare, løpe eller kjempe. Ikke stopp å trene overgriperens motiver eller bekymre seg for om det var din feil. Kom deg bort og få hjelp. Rådgivning kan hjelpe deg å overvinne ettervirkningene av overgrep, som inkluderer ekstreme reaksjoner på sosiale trusler som roping, kritikk, fornærmelser og vaner som fører deg til å engasjere seg med andre fornærmende mennesker.