Wkeno

Hvordan Sandboard

Hatt siden de tider av de gamle egypterne, og gjenopplivet i 1940, er sandboarding kombinasjon av snowboard, surfing og skating, bare det er på sanddynene i stedet for bølgen, snø eller gater. Likevel, selv om du aldri har Snowboarding, surfet, eller skateboarded, vil du plukke opp Sandbrett lett nok med litt kunnskap, besluttsomhet, og massevis av praksis.

En av de store tingene om sandboarding er hvordan den kan brukes når surfe fattige, snøen er borte, eller skateboarding områdene er overfylt, og enda bedre, det er en sport som kan ta deg rundt i verden for å finne egnede steder for sandboarding, så det er en god unnskyldning for å reise! I denne artikkelen vil du lære noen metoder for å komme i gang i sandboarding, men selvsagt, ingenting slår å komme ut der og prøve.

Trinn

Hvordan Sandboard. Velg sand eller sand hills som er åpne for rekreasjon.
Hvordan Sandboard. Velg sand eller sand hills som er åpne for rekreasjon.
 1. 1
  Få en sandboard. En sandboard ligner på en snowboard. Den har en spesielt vokset base og har bindinger knyttet til det som fester seg til føttene slik at du ikke kan miste det som du sand bord ned bakken. De sandboards kommer i en rekke utførelser (to tips, firkantede haler, og svelge haler) og voks for å øke hastigheten, så det er en god idé å diskutere alternativer med forhandleren. Du må også velge mellom en terreng brett (billigere, perfekt for kortere og mindre bratt utforkjøring) og en full-size brett (dyrere, for større sanddyner og større hastigheter). Uansett bord du velger, bør det komme opp til rundt munnen i høyden. Den slags steder som kan selge en sandboard inkluderer surfebrett og snowboard forhandlere, og friluftsområder outfitters, kanskje ringe dem før du besøker for å sjekke at de har på lager. Det er også mulig å lage din egen sandboard med instruksjoner funnet på nettet, bare søk etter "Sandboard instrukser".
  • Det er en god idé å få en for sikkerhet, og noen kne og albue pads for buffeting når du faller, selv om dette er personlige preferanser, hvis du faller, er sand ganske myk og tilgivende selv om hastigheten kan gjøre en forskjell for hvordan du lander og det er alltid mulig å ødelegge noe eller få en.
  • Få litt voks. Dette må gjøres på nytt i henhold til instruksjonene som følger med brettet ditt og / eller relevant voks produktet.
  • I form av klær, shorts og en er perfekt!
  • Du kan også bruke en vanlig snowboard hvis du har en, men vær oppmerksom på at spesialbygde sandboards kommer med ulike voks stiler tilpasset ulike sand typer og klima for best mulig ytelse. Du kan sikkert bytte stroppene og støvler mellom begge idretter.
  • Vurdere å ansette en sandboard før du kjøper en. På den måten, hvis du ikke liker det, har du ikke outlaid for mye penger.
 2. 2
  Velg sand eller sand hills som er åpne for rekreasjon. Det er nok av steder med sanddyner, sannsynligvis enda i en republikk fordi sand er rikelig. Se etter sanddynene nær strender, elver og i tørre soner som. Sjekk også at sporten er autorisert for sanddynene du bruker, som noen sanddyner er beskyttet av loven for å hindre erosjon eller skremme bort fuglearter hekker eller fôring i sanddynene. Finn ut om tilstanden beskyttelse før du bruker sanddynene, du kan spørre på lokale ranger stasjoner eller regjeringen land / miljø kontorer.
  • Ikke bruk sanddynene eller bakker med dune gress vokser på dem fordi boarding vil skade deres skjøre røtter. Velg bare åser eller sanddyner som har bare sand.
  • De fleste Sandbrett steder er for tiden gratis, bortsett fra noen få spesifikke parker satt opp for sandboarding. Dette er en del av tiltrekningen av sandboarding for mange - lave oppstartskostnader, og mange ledige plasser ofte ikke fylt med folk.
 3. 3
  Prøv nesten flatt terreng og skøyter øvelser hvis du er en nybegynner. Hvis du allerede har opplevd med snowboard eller skateboard, går du videre til neste trinn. For nybegynnere, kan du prøve følgende forslag for å hjelpe deg "få en følelse" for styret på sand og en følelse av balanse.
  • Bruk litt tid "skating". Bare stropp i bare den ene foten, og bruk den andre foten for å drive deg og styret rundt sanden. Prøv dette på flatt terreng og på svært små sand pukler.
  • Nå stropp begge føtter i. Har noen presse deg sakte langs nesten flatt terreng først av. Dette vil hjelpe deg å få en "føler" for sand.
  • Generelt, som en total nybegynner bør det ta ca en dag av å trene med en sandboard før du begynner å føle nok til å holde seg på føttene, ri, og gjøre noen svinger.
 4. 4
  Øv på en liten sandhaug med svært lite slipp. Hvis du allerede har snowboarded eller skateboarded, vil du sannsynligvis allerede finne balansering enkelt nok, og følelsen vil ikke være så rart for deg som det vil være for en nybegynner. (Likevel, selv om du er en nybegynner, ikke bekymre deg, så vil du snart plukke opp teknikken.) Finn en liten sanddyne eller sand hill og sørge for at det ikke er for, så vil du sannsynligvis nødt til å bruke litt tid å bli vant til manøvrering den sandboard før du kan takle brattere stigninger og fall.
  • Den beste typen dune er en dekket med tørr sand. Våt sand vil holde seg til styret, enten får den til å stoppe eller å bremse ned betraktelig, noe som fjerner poenget med å gå ned fort!
  • Hvis du på noe tidspunkt føler du deg selv å komme i trøbbel, prøv å sitte ned.
 5. 5
  På den lille bakken, kan du prøve følgende drill for å forbedre din evne til å gå ombord på hælene:
  • Strap begge føttene i.
  • Gå ned bakken på hælene. Du gjør dette ved å trekke opp på. Ikke dra opp til mye, eller du kommer til å falle på baken.
  • Nå la opp på hælene slik at du kan gå ned bakken. Hvis du plukker opp for mye eller vil slutte å trekke opp på tærne igjen.
  • På bunnen av bakken, unstrap en av dine stropper. Helst en som du fastspent opp på toppen av bakken. Nå gjør veien tilbake opp til toppen av bakken.
 6. 6
  Gjenta ovenstående øvelse, men denne gangen fungerer tærne, snarere enn hælene:
  • Etter at du har festet deg i, snu deg rundt og legge press på tærne, for å stabilisere deg selv på toppen av bakken. Husk ikke for mye, eller du vil falle. La trykket av tærne for å begynne å gå ned bakken. Hvis du begynner å gå for fort, legger press på tærne for å bremse eller stoppe.
 7. 7
  Fortsette å gå ned bakken, hver gang øke dine ferdigheter i ulike områder. For eksempel begynner å presse mot mer aggressive svinger og standpunkter:
  • Gå tilbake til toppen av bakken. Du kommer til å gå ned igjen på. Legge press på høyre fot, slik at du kan veve til høyre av bakken. Deretter satte press på venstre fot, slik at du kan veve til venstre for bakken. Fortsett å gjøre dette til du kommer til bunnen.
  • Prøv det over igjen, men på tærne i stedet for hælene.
  • Gjenta ovenstående øvelser, men legge mer press på høyre fot slik at styret er vendt rett ned bakken. Deretter begynne å legge press på tærne. Nå bør du være på tå hev kommer til den venstre delen av bakken.
  • Hvis du ønsker å komme tilbake til hælene, legge press på den fremre foten til brettet ditt er vendt rett ned bakken. Nå legger press på hælene.
 8. 8
  Øv trinnene ovenfor til du er komfortabel med dine ferdigheter. Deretter flytte opp til en stor eller brattere sandhaug. Mestre brattere bakker gradvis til du føler deg helt komfortabel med hva du gjør. Og ikke glem å ha det gøy!
 9. 9
  Lær Sandbrett triks. Som du forbedre med din balanse, gradient, og generell følelse av kontroll med sandboard, begynne å lære å gjøre Sandboard triks. Det finnes en rekke ulike mulig, og noen av disse kan ende opp med å få deg inn i konkurransen nivå på slike hendelser som den Rail Jam. Du kan gjøre mange av de triksene du ville gjøre på et snowboard med sand bord, for eksempel 360s, 720s, back flips, rodeos, og slå blinde 180s, når du er god nok med styret og få fart rett.
 10. 10
  Bli med i en klubb eller forening som fremmer sandboarding. Hvis det ikke finnes i ditt lokale område, vurderer å starte en opp for å tiltrekke likesinnede å dele morsomme tider med. Herfra kan du også vurdere å herunder Sandboarding World Championship, den Pan-European Sandboarding Challenge, og Sand Sports Super Show.
  • Årlig Sandbrett mesterskap avholdes i Oregon, California og Nevada, med de fleste blir holdt mellom juni og september, men noen konkurranser blir avholdt i løpet av vinteren i varmere stater som Nevada. Konkurranser inkluderer dra løp og slalom arrangementer.
  • Internasjonalt, land som Australia og Chile holder Sandbrett konkurranser hvert år.

Tips

 • Bruk klær som kan bli skitten, ødelagt eller våt. Vær forberedt på å bli våt fordi på bunnen av de fleste sand hills det er vann.
 • I begynnelsen kan kit være nyttig hvis du klippe deg selv. Også ta med vann, solkrem, en lue, og litt snacks.
 • Hvis du er en surfer eller en bodyboarder, kaste sandboards inn i bilen samtidig. Hvis surf viser seg å være mindre enn optimalt, ta ut sandboard og spille på sanddynene i stedet!
 • Steder der sandboarding er varmt inkluderer Europa, Peru (og andre sør-europeiske land), Frankrike, Australia, Tyskland og Japan. Det finnes mange unnskyldninger for å reise i nettopp dette området av land!
 • Hvis sandboarding ikke føler seg så stor, bør du vurdere sand toboganning, du kan ligge eller sitte på den og bare nyte en lett tur nedover sanddyne!
 • Sandbuggyer blir noen ganger brukt for store sanddyner å få deg tilbake opp lett. Hvis ikke, gjør deg klar til å klatre tilbake opp som sand dune!
 • Avanserte sandboarders noen ganger ikke bruker bindinger, noe som øker risikoen. Før du vet hva du gjør, ikke prøv dette som det kan være farlig.

Advarsler

 • Bruke hjelm. Du vil falle. Det vil gjøre vondt, så vær forberedt på noen kutt og skrubbsår i beste fall.
 • Det er sannsynlig at du vil være sår neste dag eller to.
 • Ikke Sandboard på sårbare sanddynene med barneverntiltak. Finn ut først!
 • Bruk kun anbefalte voks for voksing sandboard. Den sanddyne miljøet er skjør og etterlater rester som KFK og kjemikalier på sand er ikke bare mislikt av dem som opprettholder sanddynene, men det respekterer de miljømessige etikk vedlikeholdt av de fleste sandboarders.

Ting du trenger

 • Sandboard eller snowboard
 • Passende klær for sandboarding
 • Sanddynene eller sand hills