Wkeno

Hvordan skimboard


Skimboarding på sand, og enda viktigere på bølgene, er en av de mest morsomme, raskest voksende, men fortsatt små idretter. Det kan være massevis av moro!

Trinn

Hvordan skimboard. Finn en god plassering.
Hvordan skimboard. Finn en god plassering.
 1. 1
  Finn en god plassering. Du trenger ikke å leve på en strand, men det ville være lettere slik at du kan få mer praksis. Finne en god strand, helst en med enten svært liten skråning (for sand skimming) eller svært kraftig shore pause og bratt skråning (for bølge skimming).
 2. 2
  Kjøp et brett og surf voks. Du bør kjøpe forskjellige typer styrene for sand skimming og bølge skimming. Mindre, flatere, treplater (som er billigere) er konstruert mer for sand skimming (sidelengs langs kysten, der det er flatt), mens de nyere høyteknologiske skum / carbon fiber styrene er formet for å nå bølger. Noen treplater bue i midten, slik at den bare har ca 1 cm av styret berører bakken på hver side av skimboard din. Dette er veldig bra for sand skimming, til gode steder, kan du gå minst 60 meter. Det finnes mange typer voks (tropisk for varmt vann, kaldt for kalde steder, etc.). Hvis du er i et kaldt sted, bruk tropisk eller varmt vann voks for grunning. Så kaldt vann voks for top coat.
 3. 3
  Finn en god skummet spot. Dette kan være vanskelig, men når du har et par steder funnet ut, vil du alltid ha et sted å skumme. San Diego, England, og Florida er noen populære steder.
 4. 4
  Kom i form! Du ønsker ikke å skade deg selv å gjøre dette. Sørg for at du kan løpe, ri på et bord, ta noen fall, og få litt sand i ansiktet ditt når du lærer å skumme. Hold ben og rygg muskler strekkes, varm og sterk.
 5. 5
  Hold bord (helst med en hånd på ryggen halen og en hånd på side rail halvveis opp brettet) ut foran deg. Hvis du bare går flatt langs sanden, vent til siste bølgen som kommer i suger ut igjen. Når det er et tynt lag av vann, mellom et par millimeter og ikke mer enn en halv tomme, begynne å løpe.
 6. 6
  Når du har litt fart, slippe styret flate ut foran deg på dette tynt lag med vann (nesten som å slippe den på sand seg selv). Den enkleste måten å gjøre dette på er å få lavt til bakken og skyv den ut foran deg (for å lede deg bare litt før du kommer på).
 7. 7
  Komme inn på brettet. Ikke hoppe eller hoppe på brettet. Du vil falle og det vil være kjedelig. Den eneste riktige måten å komme på styret er å "kjøre" på den, ved å plassere foran foten noen inches forbi midten først, deretter plassere ryggen foten bak den. Du kan si, vel jeg vil falle hvis jeg går en fot om gangen. Dette er ikke tilfelle. Riktig gjort, mister du ingen hastighet som du får på brettet (Mens hvis du hopper på det, er styret nødt til å bryte overflatespenningen i vannet på grunn av den plutselige vektøkningen, ta bort fra 'skummet'). Ved gradvis å sette vekten på brettet, vil du miste liten eller ingen hastighet. Det er veldig glatt, og faktisk enklere enn å hoppe på når du er vant til det.
 8. 8
  Skumme unna. For sand skimming, er det enkelt... du bare gå, gå, gå... før du stopper. Du kan bo rett, eller du kan prøve å gjøre en shoot, eller en stor spin hvis du er heldig. Sand skimming er gøy, men du kan sparke den opp et hakk ved skimming bølger.
 9. 9
  Plukk ut en god bølge. Du trenger en bølge som du kan A) Reach, og B) Slå av, eller gjøre en luft ut av. For å hjelpe med fart som du går over dypere vann, prøv side-slipping. Dette innebærer å snu brettet sidelengs mens du går over flate deler av vann (fysikk sier det gjør det mister fart langsommere). Når du nærmer bølgen, må du starte din tur ved å bruke vekten på ryggen inne / ute rail avhengig av hvilken vei du skal. Å tape mindre hastighet, prøv å bruke side rail mer mot midten av brettet (i stedet for ryggen). Dette er mye vanskeligere skjønt, krever mer praksis og dyktighet, og gir deg mindre direkte kontroll av bølgen. Som du går opp i ansiktet av bølgen, kan du slå av av det og komme tilbake ned den andre veien mot land. Til slutt kan du prøve antenner, grabber, og andre triks også. Sørg for å sparke din halen ut hardt på toppen av bølgen som det begynner å toppe over til endre retninger og få en god spray kommer. Dette er alt en svært kortfattet forklaring på noe veldig komplisert og variabel. Hver strand, bølge, sand tekstur, bord, person og tilstand annerledes. Erfaring er nøkkelen i å bli bedre.

Tips

 • Ikke skyv hardt med den første foten når du får på bordet. dette vil gjøre styret gå skew og fly bort fra deg. når du setter den andre foten på gjøre det så snart som din første foten er på.
 • Hvis du ikke er komfortabel med å ha det få myr land eller som en "slip og skyv" og praksis!
 • Hvis du er skimming bølger, kjøpe en fin bord fra Exile, Victoria, Slotstik, WaveZone, Zap, eller Sol. Dette er de seks viktigste merkevarer av toppen av linjen styrene laget av de beste glassfiber / karbonfiber. Hold deg unna billige alternativer som Meyer og andre merker. Disse kan være bra for nybegynnere om. De selskapets bruk enten billige materialer, ikke gir så gode, eller ikke gjør wave riding boards, og er en sløsing med penger. Kjøp noen trekkraft pads å feste til toppen av brettet ditt i tillegg til å holde føttene på plass når du begynner skimming mer kraftige bølger.
 • Husk å skumme med vinden ikke inn i det
 • VOKS: Ta varm voks og smelte den med kjølig voks i en mikrobølgeovn. Sett det inn i en container i ønsket form, eller du kan klippe det senere. Dette er veldig effektivt voks. Veldig klissete.
 • Ett unntak til # 7 er hvis du er vannet slippe når du går for en bølge. I dette tilfellet er du slippe styret på dypere vann, som også krever en nesten umiddelbar steg inn i styret. Hvis du ikke får på bordet asap, som i neste skritt du tar, vil noen dårlige ting skje. For det første, kan styret komme bort fra deg. Dette kan være på grunn av vind eller måten du droppet det. Sekund, vil styret begynner å miste fart. For det tredje, vil du ende opp med å løpe etter brettet ditt i stadig dypere vann, og dermed ødela de løpende innsats, og gjør det vanskeligere å hoppe på et bord på et høyere plan enn du kjører på. Etter å ha sagt alt dette, er det sikkert er fordeler med å vanndråper. Først, du får nærmere bølgen - du slippe og få på bordet nærmere bølge, bevare fart og energi. Hvis bølgen er 30 meter unna der du begynner å kjøre, og du gjør en sand fall 20 meter unna, må du skumme 15 meter eller så å komme til bølgen. Hvis du gjør en vann dråpe 15 meter unna, må du skumme så mye mindre, noe som resulterer i å nå bølgen med mer fart og raskere. Vanndråper er vanskeligere, selvfølgelig, men har ekstrem verdi når den utføres på riktig måte. (Dette bare virkelig gjelder bølge skimming).
 • For å utføre en 360 eller høyere på en skummet-brettet må du få mye fart. Når du kommer inn i styret, bøye seg og stikke hånden ned i sanden akkurat lenge nok for styret å begynne å spinne. Ikke holde hånden i, ellers vil du bare holde deg våken. Skifte vekten fra tærne til hælene for å unngå å falle som går frem og tilbake og slikt. Hvis du gjør det riktig, kan du gjøre en 360! Eller enda mer av et spinn hvis du kommer enda raskere. Hvis du synes å miste spinn, men ikke hvilken som helst hastighet, stikke hånden inn igjen, eller bare kausjon.
 • Hvis du ikke bor i nærheten av en strand du kan også skumme bord i grunne bekker eller elver.
 • Generelt vil en blank finish på et brett være litt tyngre enn en strukturert finish. Med en blank finish tanke, har du som "show room" utseende og trekkraft pads holder veldig enkelt. Men det kan være utsatt for riper, og kan være litt stivere enn strukturert. Teksturert styrene vil være litt lettere og tøffere, men de trenger sliping hvis du ønsker å bruke pads.
 • Husk også bord størrelse er veldig viktig, og de varierer per bord selskap. Følg vekt / størrelse anbefalingene holdent rettet mot vekten din. Bølgeforhold og du generelle atletiske evner også spille en rolle. Som du får bedre selv, kan det være lurt å gå til en mindre bord, men dette er rent ved personlig preferanse, og er ikke nødvendig. Tykkelsen av styret er også viktig. Generelt sett, 5/8 tommer tykk brukes til ganske god til kraftige forhold og er svært manøvrerbare mens 3/4 tommers tykkelse er for myke forhold og tilbyr mer fart og flyt. Merk at disse er alle av personlige preferanser.
 • Hvis du har en strukturert brett (vanligvis Exile) så må du sand omtrentlige områder der du vil at trekkraft pads (de vil ikke feste uten sliping). Sand de utvalgte områder med 90 korning eller så i ca 60 sekunder og bruke rubbing alkohol for å fjerne støv. Deretter forsiktig plassere pads hvor du skal slipes og trykk godt. La limet kur for en dag eller så, og da er du god til å gå.
 • Du kan bruke en liberal belegg av voks eller en trekkraft pad for å redusere sjansene for slipping av styret.
 • Hvis du først lære å skumme-board er det mye lettere hvis du har noen andre kaste styret og kjøre med deg, mens du ta sin arm (for sikkerhet) og start skimming. *

Advarsler

 • Praksis sand dråper og grunnleggende sand-skimming om og om igjen før du går i nærheten dypere vann.
 • Teppet kan brukes for praksis.
 • Uten surf voks, vil du falle ut av brettet ditt gjentatte ganger. De fleste skummet-styrene er ekstremt glatt når det er vått, er dette hvordan de glir over vannet så godt. Surf voks gjør at brettet klebrige, slik at du ikke faller av. Dekk overflaten med en god del av voks, og du kan kjøre gre gjennom voks for å gjøre det har mer grep. Du kan også bruke trekkraft pads i stedet for voks, men disse er ikke anbefalt for nybegynnere. En trekkraft pad er en permanent gummi pad at du holder deg til dekk, som gjør det mulig å holde fotfestet uten å falle.
 • Ikke skumme over hodet så å si. Bo i komfortsonen. Hvis bølgene ser altfor stor eller kraftig for deg, så ikke gå for dem. Dvs, ikke skumme kile din første dag.

Ting du trenger

 • Skimboard
 • Fastsettelse
 • Voks
 • Våtdrakt ~ i vinter og / eller kaldere klima bli våt vil sette deg av når du blir kald
 • Sted å skumme