Wkeno

Hvordan spare penger på kontaktlinser

Hvert år millioner av europeiske forbrukere fylle sine kontaktlinser resepter via nettbutikker som 1-800-kontakter og Lens.com. 1-800-kontakter fyller alene et gjennomsnitt på over 5000 resepter i døgnet. Forbrukerne rette tror at de får det samme produktet, for en lavere pris, og med mindre anstrengelse. Men hvordan vet du hvilket nummer de skal kjøpe fra når de alle hevder å ha den laveste pris og best service? Her er noen tips for å hjelpe deg å avgjøre.

Trinn

Hvordan spare penger på kontaktlinser. Beregn de totale kostnadene, ikke bare koste per boks.
Hvordan spare penger på kontaktlinser. Beregn de totale kostnadene, ikke bare koste per boks.
 1. 1
  Shoppe rundt!
  Forskjellen i pris mellom områder kan være enorm! Sammenligne prisene i tabellen nedenfor (priser inkluderer frakt, håndtering og dagens kuponger):
  Lens Laveste pris Høyeste pris
  Day Acuvue 325€ 0,33 545€ 0,75
  Acuvue 2 75€ 0,21 145€ 0,55
  Acuvue Advance 95€ 0,01 185€ 0,55
  Acuvue Advance for Astigmatism 180€ 0,46 300€ 0,95
  Acuvue Oasis 120€ 0,00 240€ 0,95
  Focus Dailies (90 stk) 185€ 0,41 360€ 0,95
  Fokus Night & Day 125€ 0,98 225€ 0,00
  Freshlook Colorblends 150€ 0,00 245€ 0,95
  O2 Optix 95€ 0,00 160€ 0,55
  Soflens 66 Toric 130€ 0,61 210€ 0,00

  Et godt sted å starte er prissammenlikning spesifikke til kontaktlinser, for eksempel,, http://www.healthpricer.com og.
 2. 2
  Beregn de totale kostnadene, ikke bare koste per boks Kostnaden per boks annonsert av kontaktlinser nettsteder og de ​​fleste shopping-områder kan være svært misvisende. Det tar ikke hensyn til fire andre faktorer som gjør en betydelig forskjell i det totale beløpet du betaler. Disse faktorene er:
  • Håndtering kostnad: kostnaden for å behandle din bestilling
  • Kuponger / salgsfremmende rabatter: sesongarbeid, frakt eller produktspesifikke rabatter
  For eksempel annonserer Lens.com Focus Monthly for 15€ 0,99 per boks, men hvis du bestiller ett års forbruk du faktisk vil betale 20€ 0,15 per boks.
 3. 3
  Du trenger ikke et navn-brand site... men gå med en hederlig en Noen kontaktlinser nettsteder har brukt millioner på reklame, slik at deres navn blir stemplet i tankene dine når du kjøper kontakter. Disse er ofte blant de dyreste områdene. Det er nok av andre anerkjente nettsteder for å kjøpe kontakter online, ofte for en mye bedre pris og sammenlignbare nivåer av tjenesten. Det er også nok av skyggefulle områder der ute - en god måte å sile ut disse nettstedene er å ringe deres kundeservice hotline og be om deres retur og retningslinjer samt deres produkt garantier. For eksempel har www.CoastalContacts.com en 110% prisgaranti. Hvis du finner linsene noe sted på nettet for mindre, vil de slå prisen med 10%. I tillegg til avkastningen politikk, spør om betalingsalternativer. I noen tilfeller kan du også bestille kontaktlinser på nettet uten et kredittkort. Du betaler bare én gang linsene er levert.
 4. 4
  Kjøp ett års forbruk eller mer De fleste er usannsynlig å besøke deres øyelege mer enn en gang i året, så det er fornuftig å kjøpe minst ett års forbruk. I de fleste stater, kontaktlinser resepter er gyldig i to år, så hvis synet ditt er relativt stabil, kan det være lurt å vurdere å kjøpe inntil to års forsyning. Kjøpe mer kan du spare på frakt og håndtering kostnader. Volumrabatter og kuponger kan ytterligere senke prisen per boks.
 5. 5
  Dobbeltsjekk din resept og utløpsdatoer Det er svært viktig å sjekke din resept og utløpsdatoer på dine kontaktlinser bokser så snart de ankommer. Sørg for at boksene passer din resept på art, makt og base, og at utløpsdatoen er hinsides når du sist forvente å bruke kontaktlinser. Dette er et viktig skritt som du bør ta med noen helsetjenester produktet.

Tips

 • Hvis du ikke liker å få gjenbrukbare kontaktene du har til å rense hver dag, får disponibel seg.
 • Ikke sove i kontaktene dine, med mindre de er den typen som kan brukes mens du sover. Ikke bare vil du forlenge levetiden til kontaktene dine, men du vil også gjøre sjansene for å ha øye problemer nesten ingenting.

Advarsler

 • Har ikke spart på pleieprodukter for dine kontaktlinser. Hvis du finner en butikk merkevare linsevæske som fungerer for deg, er at vanligvis greit, men aldri re-bruk løsningen, og ikke gjøre noe som kan gi varige øyeskader bare for å spare noen kroner.
 • Ikke ha kontakter for mye lenger enn de er ment å brukes. Ikke prøv å bære dagsaviser for mer enn en dag. De er ikke laget for det. En to-ukers linse kan trygt brukes i tre til fire uker hvis du ikke sove i dem, men ikke mer.