Wkeno

Hvordan spille forsvar i fotball

Er du blir scoret på for ofte? Her er tips for hvordan du kan spille forsvar en-mot-en mot en motstander.

Trinn

Hvordan spille forsvar i fotball. Når du forsøker å gjøre skyve taklinger, fortsette med forsiktighet, hvis du savner, vil du la ditt forsvar åpen.
Hvordan spille forsvar i fotball. Når du forsøker å gjøre skyve taklinger, fortsette med forsiktighet, hvis du savner, vil du la ditt forsvar åpen.
 1. 1
  Flytte. Del om å forsvare beveger seg med ballen. I denne artikkelen vil du se at det står se ballen. Ikke gjør at bortsett om forsvar er å se fremover på det andre laget. Du kan ikke ha noen få åpne slip på deg. Når ballene over hodet han er borte. Alltid holde øynene på disse fremover.
 2. 2
  Snakke. Du må som et team alltid vet hvem som har hvem og kommunisere om det er en ny fyr å ikke la det andre laget har en fordel over deg.
 3. 3
  Bo hos motstanderen. Ikke prøv å ta ballen fra transportøren.
 4. 4
  Flytte linjen. Hvis ballen er på deres side flytte opp til halvparten for å trekke dem offside. Men ikke gå forbi halvparten så er det ingen offside før halvparten.
 5. 5
  Når du forsøker å gjøre skyve taklinger, fortsette med forsiktighet, hvis du savner, vil du la ditt forsvar åpen. I tillegg er det svært vanlig for en sklitakling å få noen et gult kort.
 6. 6
  Når du kommer til motstanderen din sørge for at du er klar til å stoppe ballen fra alle retninger. For eksempel: Du er foran motstanderen din - han sender ballen til venstre, avskjære den.
 7. 7
  Vær forsiktig som motstandere kan prøve å sende ballen mellom beina dine hvis åpen eller over hodet så sørg for at du er klar fra alle retninger.
 8. 8
  Vær klar til å sende den andre foten. For eksempel: Du er foran en motstander, og tror du han kommer til å passere igjen, men da han flyttet du tok din fot til venstre, men han gikk rett, du må være klar til å bruke den andre foten.
 9. 9
  Når passert av en motspiller alltid fortsette å forsvare, for det er andre forsvarere og latskap kan føre til et mål blir scoret.
 10. 10
  Være rask. Hvis noen prøver å passere til motstanderen din, får ballen først, og se opp for pasninger som du kan snappe.
 11. 11
  Hindre mål tilgang:
  • Hvis motstanderen mottar ballen, ikke la ham vende kroppen hans mot målet.
  • Blokkere. Hvis motstanderen har ballen og vender mot målet, ikke gi ham eller henne plass til å skyte. Hold deg innenfor et par meter. Hvis han eller hun skyter, være i veien for å blokkere den.
  • Hvis motstanderen beveger seg, beveger seg med ham eller henne. Hold deg på tærne. Hvis du må gi motstanderen rom, gjør det mot sidelinjen, så han eller hun kan bevege seg bort fra målet.
  • Ikke la motstanderen komme forbi deg. Hold deg på tærne og være klar til sprint når som helst.
 12. 12
  Prøv aldri å komme inn og stikke eller sveip for ballen. Motstanderen din vil dribble rett forbi deg hvis du gjør. Bare holde tett og vente.
 13. 13
  Bruk laget ditt støtte. Hvis du har en lagkamerat bak deg (som støtter deg), kan du se til å prøve å ta ballen fra motstanderen din. Hvis ikke, må du ikke prøve.
 14. 14
  "Gjette" motspillerens neste trekk er bra, men hva er bedre er å "vite" de forskjellige trekk tilgjengelig for motstanderen, og være klar til å hindre ham / henne fra å bruke noen av de.
 15. 15
  Være aggressiv og skremmende innenfor de lovlige grenser. Gjøre motstanderen tenker om deg, ikke hva annet som skjer rundt feltet.
 16. 16
  Sjekk din motstander fra sidelinja og studere hans eller hennes 1-on-1 trekk og vaner.
 17. 17
  Inneholder som best du kan. Hvis det er ikke mange forsvarere i din halvdel av feltet, inneholder motstanderen din, bremse ham eller henne ned og gjøre tid for hjelp til å komme. Hvis det er nok av forsvarere i din halvdel av feltet, kan du være litt mer selvsikker.
 18. 18
  Vet hastigheten og funksjonene til motstanderlaget. Vet hvordan de kan sammenlignes med din, og ta risikoer deretter.
 19. 19
  Tidvis se deg rundt og være klar over andre spillere rundt feltet. Prøv å forutse hvor motstanderen kommer til å passere.
 20. 20
  Bruk bedrag. Deception er like kraftig som hastighet. Hvis motstanderen din tror du er passiv, kan du overraske ham eller henne.
 21. 21
  Aldri se motstanderens føtter. Se ballen.
 22. 22
  Hold deg goalside. Det betyr at bo i mellom spilleren og målet.
 23. 23
  Vent til spilleren gjør en feil, så å angripe.
 24. 24
  Hvis spilleren får av deg og er en mot en med keeper, bo i jaktstarten i tilfelle de gjør en feil, bare være der vil legge press på dem. Tenk før begroing dem. Forstå at hvis du tar ned motstanderen, mesteparten av tiden vil dette resultere i et gult kort. Med noen taklinger (hovedsakelig de som fornekter den andre spilleren en sjanse til å score) vil du bli kastet ut av spillet med det røde kortet. Røde kort har en tendens til å inkludere flere spill suspensjoner i mange ligaer, så før du skitner spilleren bakfra, husker hva konsekvensene er! I tillegg, ta ned og potensielt skade en spiller som har slått deg er ganske ikke god form.
 25. 25
  Alltid tenker man gå foran alle andre.

Tips

 • Du trenger ikke å ta ballen fra motstanderen din, bare holde seg foran motstanderen din, slik at han eller hun ikke kan skyte. Når han eller hun gjør en feil, er at når du tar ballen.
 • Når du ta ballen fra motstanderen din, ikke bare sparke ballen unna.
 • Prøv å gå til noen som er gratis, eller drible gjennom rommet. Fotball er en lagsport. Alltid huske det.
 • Være aggressiv. Når du går inn for en takling, gjør det liker du mener det. Ikke ned igjen.

Advarsler

 • Husk å forsinke den skyldige hvis du ikke har noen støtte.
 • Ikke ta lang tid på å bestemme hvor ballen skal gå.
 • Vær svært forsiktig hvis du får ballen, du ønsker ikke å tappe ballen for hardt eller utfører for mange innslag.
 • Skyve taklinger kan se kjempebra og vil arbeide i mange tilfeller, men de er mest farlig ting å gjøre. I mange ungdom ligaer, vil en grufull lysbilde taklinger resultere i en umiddelbar foul. En sklitakling med studs viser er ulovlig i de fleste ligaer. Det er derfor viktig å komme seg rundt fra side å angripe ballen med toppen av foten når du gjør en sklitakling.