Wkeno

Hvordan springe inn våren

Endelig er våren her! Gjøre det meste av denne tiden av året som lover fornyelse og oppvåkning etter de korte dager og lange netter i vinter. Her er noen forslag til hvordan du spring rett inn i våren med en flott holdning.

Trinn

Hvordan springe inn våren. Start med en vårrengjøring.
Hvordan springe inn våren. Start med en vårrengjøring.
 1. 1
  Start med en vårrengjøring. Det er godt å ha en frisk, ren hjemme i den nye sesongen. Etter vinteren er ditt hjem sannsynligvis behov for en god lufting og rydding av ting som har samlet seg i løpet av vinteren. Det er også bra å åpne opp ting som har blitt winterized. Her er noen ideer for å komme i gang:
 2. 2
  Tenk å få et nytt utseende. Våren er en flott tid for å vurdere en makeover av din eksisterende utseende. Har du hatt samme frisyre for de siste årene? Er din garderobe grunn for en oppdatering?
 3. 3
  Finne nye måter å slappe av. Våren er en fantastisk tid for blomstre, duft og lettelse etter kaldere dager. Tenk på alle de sommerfuglene blomstringen, bier summende, og lukten av nystekte-klippet gress. Tillate deg selv å koble av fra de vanskelighetene av vinteren overbærenhet og gjenoppdage hvordan å slappe av. Her er noen ideer for å komme i gang:
 4. 4
  Plukke eller kjøpe noen nye sesongen blomster. Deretter sette dem i en vase i huset. Friske blomster fra egen hage eller fra en lokal blomst leverandør vil gjøre huset fargerik og pen.
  • Hjelp dine lokale blomst dyrkere ved å kjøpe lokale blomster.
  • i hagen din, blomsterkasse eller på balkongen din. Velg blomster som har en spesiell betydning for deg, eller som er i din favoritt farger.
 5. 5
  Gå utenfor. Sitte i hagen eller gå en tur med en venn. Så snart været begynner å varme opp, tilbringe mer tid utendørs. Hvis du har vært trener innendørs mye, bytte til noe mer utendørs trening for å dra nytte av frisk luft og solskinn.
  • .
 6. 6
  Tegne, male eller fotografi våren natur. Tegning er gøy og avslappende, og selv om du aldri har prøvd det før, du vet aldri - du kan være ganske bra. Maleri krever et øye for farge, og det er rikelig om våren som blomster, blomstre og lysere farger begynner å dukke opp. Og hvis du liker fotografering, er våren en fin tid til å eksperimentere med anlegget, natur og søte dyr fotografering. Her er noen ideer for å hjelpe:

Tips

 • Hvis du har høysnue, ta noe for at før du går ut. Ikke la sniffles, rennende øyne og en tett nese ødelegge dine dager.
  • Putting vaselin i neseborene og iført solbriller kan hjelpe lindre høysnue.
 • Bruk endringen av sesongen for å sjekke røykvarsleren batterier, deflea dine kjæledyr, sjekk filtre i air-condition og basseng systemer osv.

Advarsler

 • Ikke bruke for mye tid utenfor hvis du har høysnue.
 • Husk å bruke solkrem, du kan fortsatt bli solbrent i løpet av våren.