Wkeno

Hvordan størrelse og ta vare på keeperhansker

Å være en keeper, bære deg mer ansvar enn noen andre på laget. Du er den siste linje av forsvar, og ønsker du å være den mest forberedt. Som forberedelse begynner å ta vare på hanskene dine på riktig måte, noe som gjør at de passer godt med ingen feil, og er det riktig hanske for kamp tid.

Trinn

Hvordan størrelse og ta vare på keeperhansker. Til en alvorlig keeper, hansker er like viktig som klossene.
Hvordan størrelse og ta vare på keeperhansker. Til en alvorlig keeper, hansker er like viktig som klossene.
 1. 1
  Til en alvorlig keeper, hansker er like viktig som klossene. Hansker hjelpe en keeper kontroll et skudd, gir beskyttelse og komfort. Delen av å lære om å være en keeper er å også forstå hvordan å ta vare på utstyret som beskytter deg mot elementene og stikkende angriperens skudd.

Hvordan ta vare på keeperhansker

 1. 1
  Vet at hanskene er forgjengelige. Realiteten er, jo dyrere hanske, jo bedre grep, men mindre hansken varer. Super myk og klissete latex håndflatene funnet i profesjonell karakter hansker gir eksepsjonell grep, men ikke mye i holdbarhet. Svært klebrig spillet hansker med mye grep vil begynne å vise tegn på slitasje eller begynner å flasse i løpet av første bruk. Det er ikke et problem med bildekvaliteten er det fordi lateksen er myk. Kjøpe en hanske med mer holdbarhet vil være på bekostning av noen grep. En hanske designet for spill vil vare i gjennomsnitt 12 -14 spill før de må konverteres til praksis rekker. Noen keepere får mer enn en sesong, men det avhenger av hvor godt målvakten bryr seg hanskene, deres dykking teknikk, mengden stress hanskene er under, og isflaten. Du må finne en balanse basert på budsjettet.
 2. 2
  Kjøp riktig størrelse. Hvis hanskene er for stor eller liten den ikke bare kan påvirke ytelsen, men også akselererer slitasje av hanskene. Fingre som er i hansker som er for stor eller liten kan sette stress på latex og sømmene forårsaker for tidlig sammenbrudd eller tårer. Når dimensjonering hanskene dine, bør fingrene være intet mindre enn en ¼ tomme til en ideell ½ tomme. En tomme eller mer er for mye.
 3. 3
  Kjenn din palm latex. Kjøp en hanske basert på isflaten, værforhold, og budsjett. Vite om din hanske og latex er best egnet for all slags vær, tørre forhold, våte forhold, hardt underlag, eller naturlige overflater. Myke klebrig profesjonell karakter latex håndflatene som brukes for "All Weather" eller "tørt vær" skal være fuktig mens du spiller. En våt vær hanske krever omsorg og soaking pre match og potensielt på halv tid. Kun vått vær hansker er gode i regnet. En hanske beregnet for futsal, torv, eller hard grunn er ikke porøst og bør ikke være fuktet med vann, da det vil gjøre hansken glatte. En Super Soft klebrig hanske vil sammenbrudd på tøffe innendørs overflater og harde bakken. Jo bedre latex, jo dyrere, jo bedre grep, men offeret er holdbarhet. Hansker med bedre holdbarhet ofre noen mengde grep.
 4. 4
  Ta vare på hanskene under kampen. Med mykere gummihansker må du fukte håndflaten igjen med vann som det tørker. Spit bare går så langt. Super Soft latex håndflatene kan bli glatt når det er vått. Regne ut den riktige balansen før kamp for å unngå iført svamper når du trenger den gripende makt mest.
 5. 5
  Bruk trening hansker. For å sikre dine spill hansker er i best form mulig ikke øve med dem. Kjøp en relativt billig trening hanske som tåler juling på trening. Når spillet ditt hansker begynner å vise betydelige tegn på slitasje henvise dem til praksisfeltet og kjøpe et nytt par. Det er viktig å ha en par strengt for kamper og en annen for trening.
 6. 6
  Rengjør hanskene dine. Skitt og svette sammenbrudd latex av hansken. Dirt fungerer som sandpapir og tørker den myke, klebrig, porøs latex til en hard sprø overflate. Giftstoffer i svette din også kan tørke ut hansken over tid. Skylling hanskene etter et spill vil hjelpe vaske spytte, svette og skitt unna.
  • Hvordan å rengjøre. Vask hanskene med lunkent vann. Forsiktig klem overflødig vann ut. Vred kan rive sømmen. En mildt vaskemiddel kan brukes til å hjelpe med lukten og virkelig skitne jobber, men det er ikke nødvendig. Reusch gjør et vaskemiddel som er beregnet for sensitiv latex. Henge tørt. Aldri akselerere tørkeprosessen med tørketromler, sol, eller avfuktere. Ikke oppbevar i en solrik bil å bake heller. Alle de ovenfor vil ta den naturlige fuktigheten ut av hanskene forårsaker dem til å være tørr og sprø.
 7. 7
  Oppbevare dem riktig. Etter en runde ikke kaste hanskene i en pose og glemme dem før neste kamp. Hvis din neste kamp er i morgen tørk av smuss av håndflaten med en fuktig hanske håndkle. Vaske dem for morgendagens kamp kan føre til at hansker for å være for våt. Hvis det er tilfelle, pakk hanskene i en fuktig hanske håndkle for å holde dem fuktig for morgendagens kamp. Du ønsker ikke hanskene tørking med skitt og svette i håndflaten. Over tid skitt og svette vil absorbere den naturlige fuktigheten i forårsaker hansken tørke, knekke, og skrell. Ikke oppbevar hanskene mer enn en dag våt siden vil stinke og begynner å vokse sopp. Når du oppbevarer hanskene ikke plasser dem med håndflatene sammen siden de kan holde sammen og rive når du prøver å skille. En hanske bag er den beste måten å lagre hansker. Den latex trenger å puste.
 8. 8
  Ta notat av baneforhold. Mange keeper områder på plasser er fulle av skitt på grunn av en keeper alltid å være i dette området, noe som betyr at selv i pre-match warm-up, kan skitt inn i hanskene sterkt redusere det grep for spillet ditt når du trenger det mest. Bekjempe dette ved å gjøre din varme opp i et område på banen der det er mindre skitt eller hvis det ikke er mulig, ved hjelp av trening hansker og deretter bytte til par gode når spillet starter.

Keeper hanske sizing hjelp

 1. 1
  Dette er ikke en eksakt vitenskap siden hver keeper hånd er annerledes. Det er små variasjoner i størrelse mellom produsenter, mellom rimelige praksis hansker og dyrere spill hansker og jr størrelse tall og voksen størrelse tall. Størrelse 7 er en tøff ettersom noen produsenter har en jr 7 og en senior 7.
  • Merk: Målvakt hansker bør brukes litt større enn hånden størrelse. En keeper finger bør ikke berøre tuppen av hansken eller bør det være overdreven rom som gjør hansken føler slurvete., Vanligvis 1/4 "til 1/2" over enden av fingertuppen din er optimal eller et miniatyrbilde lengden hvis du ikke har en linjal hendig.
  • Her er noen tips for å guesstimate mer effektivt. Hvis du ikke har en lokal fotball butikken for å gå prøve på et par så her er er to vanlige måter å avgjøre riktig størrelse.
   • Alternativ 1: Mål omkretsen av den bredeste del av håndflaten unntatt tommelen. Rund opp til det neste høyere tomme. Deretter legger en "til måling for å fastslå din hanske størrelse.
   • Alternativ 2: måle lengden av hånden fra spissen av langfingeren til bunnen av det store tommelen område hvor ballen tommel oppfyller håndleddet. Rund opp til det neste høyere tomme. Deretter legger en "til måling for å fastslå din hanske størrelse. Eksempel: 7,5" runder opp til 8 ", + 1" = 9 ", så en 7 ¾ rundt hånden er en størrelse 9 hanske.
 2. 2
  Sørg for å måle begge hender og bestille større størrelse. Når dimensjonering en målvakten hansker, skal fingrene være intet mindre enn en ¼ tomme til en ideell ½ tomme fra toppen av hansken. Begge målingene skulle gi forholdsvis det samme resultat.
 3. 3
  Vet følgende hanske størrelse målinger:
  • JR størrelse 4 eller 5 - Liten Keeper iført YS keeper gear. Alder er 7 til 9 år gammel. Høyde kanskje 4 fot 6 tommer til 4 fot 8 inches for en størrelse fem.
  • JR størrelse 6 eller 7 - Middels til større ungdom keeper. Alder 10-12. Høyde 4'10 "(størrelse 6) - 5'0" (size 7).
  • Størrelse 7 (voksen) - Liten voksen eller stor unge keeper. Høyde 5'2 "til 5'4",
  • Størrelse 8 - Små til middels voksen keeper. Høyde 5'4 "- 5'7"
  • Størrelse 9 - Medium voksen keeper. Høyde 5'8 "- 5'10"
  • Størrelse 10 - Middels til større voksen keeper. 5'10 "til 6'1"
  • Størrelse 11 - Large keeper. 6'2 "ish
  • Størrelse 12 - Large keeper. 6'4 "ish eller en keeper med kjøtt kroker for hender (store hender).