Wkeno

Hvordan ta en tomme av lårene

Lære å ta en tomme av lårene kan være en av de mest utfordrende av alle vekttap mål. Mange oppdager at dette området er et av de mest gjenstridige for vekttap, ranking enda vanskeligere enn å miste vekt rundt magen eller rumpeballe regionen. Men det er mange gode øvelser som er rettet mot lårene for å hjelpe deg å se positive resultater raskere. I tillegg kosmetiske prosedyrer er tilgjengelige i dag for å hjelpe deg å fjerne gjenstridige lommer av fett rundt lårene som ikke responderer effektivt å trene.

Trinn

Hvordan ta en tomme av lårene. Velg øvelser som spesifikt retter seg lårene og forplikte seg til dem flere ganger i uken for å se positive resultater.
Hvordan ta en tomme av lårene. Velg øvelser som spesifikt retter seg lårene og forplikte seg til dem flere ganger i uken for å se positive resultater.
 1. 1
  Velg øvelser som spesifikt retter seg lårene og forplikte seg til dem flere ganger i uken for å se positive resultater.
  • Noen av de beste lår øvelser inkluderer lung, knebøy og leg raises. For å fullføre et utfall, stå rett, med føttene skulder bredde hverandre og armene langs siden. Ta ett skritt frem og sakte senke kroppen din inntil forfoten er i en 90-graders vinkel. Hold i noen sekunder, og deretter stå opp igjen.
  • Knebøy også begynne i en stående posisjon, men med denne øvelsen, bøy begge knærne og vipp hofter tilbake som du sitter ned i en stol. Hold hendene strukket rett foran deg til hjelp i balanse. Hold stillingen i noen sekunder, og deretter heve tilbake opp i stående stilling igjen.
  • Leg heiser er en effektiv måte å trimme ned lårene og kan utføres i enhver rett stol. Sitt med ryggen rett og knærne bøyd i en 90-graders vinkel. Sakte heve en etappe før den er strukket rett ut foran deg. Hold stillingen i noen sekunder, og deretter lavere. Gjenta med det andre benet.
 2. 2
  Komplettere lår øvelser med kardiovaskulær trening for å forbrenne fett raskere og forbedre resultatene samlet. Den mest effektive cardio trening for å redusere fett lårene innebære intervalltrening, som kombinerer korte støt med høy intensitet trening med moderat aktivitet. Tar sikte på å fullføre 30 minutters intervall trening de fleste dagene i uken for å trimme lårene fort.
  • Ved å binde seg til en daglig treningsprogram, bør du begynne å se forbedring i størrelsen på lårene innen 2 uker. Imidlertid kan det ta flere måneder å oppnå målet ditt for å miste en hel tomme ut av lår omkrets. Du kan fremskynde prosessen ved å kutte mat med høyt fett, sukker og kalorier ut av ditt daglige kosthold, samtidig som vi holder opp med en daglig øvelse diett.
 3. 3
  Vurdere en kosmetisk prosedyre. Disse inkluderer fettsuging eller et lår heis, og er nyttig hvis du har lommer av fett rundt lårene som ikke reagerer på din trening diett.
  • Fettsuging er en prosedyre som kan fjerne uønskede lommer av fett fra nesten ethvert område av kroppen, inkludert lårene. Denne behandlingen bruker et meget smalt rør, som kalles en kanyle, som er satt direkte inn i låret. Kanylen er festet til en sugeinnretning, som fjerner fettceller, og etterlater en jevnere, slankere kontur til låret etterpå. Prosedyren er vanligvis utført på poliklinisk basis, og ubehag og utvinning tid etter behandling er vanligvis minimal.
  • En lår lift er en mer invasiv kirurgisk prosedyre som fornyer lår, fjerne overflødig hud og fett etter behov. Prosedyren utføres ofte i kombinasjon med fettsuging, å omforme og glatte låret etter at fettet er fjernet gjennom fettsuging økten. Lår heiser kan også gjøres på poliklinisk basis, men utvinningen kan ta en uke eller mer. De fleste pasienter er tilbake til alle normale aktiviteter i løpet av noen uker etter operasjonen.