Wkeno

Hvordan ta tiden på en cricket hjerneslag

Batting er et spørsmål om "timing" heller enn brute force. Timing en ball er ikke et mysterium, men en ferdighet alle kan forbedre - selv om navnet ditt er ikke David Gower.

Trinn

Hvordan ta tiden på en cricket hjerneslag. Peke albuen på bowler mens han løper inn i bollen.
Hvordan ta tiden på en cricket hjerneslag. Peke albuen på bowler mens han løper inn i bollen.
 1. 1
  Peke albuen på bowler mens han løper inn i bollen. Dette oppmuntrer deg til å spille rett. Du bør sikte på å "rocke baby" med albuene mens du kjører ballen, snarere enn slogging over linjen.
 2. 2
  Plukk balltre opp høyt som bowler forbereder seg på å bolle. En høy, rett tilbake lift kan du generere bat hastighet som du treffer ballen.
 3. 3
  Begynn downswing av flaggermus mye tregere enn du tror du burde. Dette stopper du å spille på ballen for tidlig, gjør du se ballen lenger og betyr at du er akselererende balltre gjennom ballen når du treffer den. Sloggers svinge hardt og tidlig, som betyr at de treffer ballen for tidlig og for sakte, spooning fangster i luften.
 4. 4
  Lene inn ballen som du treffer den, så hele vekten av kroppen din blir overført til ballen. Bøy fremre kneet som du spiller ball og peker tå i den retningen du ønsker å treffe den. Peker tå på bowler, som "gullalder" batsmen gjorde er fortsatt en god idé.
 5. 5
  Som ballen treffer balltreet, og ikke før, uncoil håndleddene for å legge kraft til ballen. Dette betyr ikke treffer alt til beinet, kan du kaste håndleddene til off side som om du spiller et hockey skudd.
 6. 6
  Når du kutter eller hooking ballen, sørg for at armene er helt utvidet. En trangt shot skaper en fangst.
 7. 7
  Treffe hver ball langs bakken, bortsett fra en forsøkt krok eller rett stasjon for seks.

Tips

 • Ved vurdering av feltet før du tar streik alltid se etter hull, aldri på fielders. Du vil ubevisst slå ballen inn i hullene som resultat.
 • Ikke prøv å treffe en seks på hver ball. De fleste batsmen prøve å gjøre dette, men det vil gjøre deg over-selvsikker og det vil være sjanser for at du vil være ute.
 • Har et ord som du sier til deg selv som bowler er i ferd med å levere for å slå din konsentrasjon på. 'Du kommer til å få meg ut "eller" nå "eller" være først ". Slå konsentrasjon av mellom baller og når ikke ut i streik. Ingen kan konsentrere seg i to timer non stop.
 • Bruk føttene mot spinnere i forsvar så vel som angrep. Du er mye mer sannsynlig å bli stabbet av inches enn ved verft.
 • Husk at uansett hvor sliten du er, blir de bowlere og fielders følelsen verre. Hvis du føler at konsentrasjonen glipper, ring for en drink, bemerkningen din vakt og overleve til slutten av den over.

Advarsler

 • Hvis du spiller mot en rask bowler så stå på bakken med mindre du er sikker på at du kan skru den for en seks eller fire. Dette er fordi du vil trenge presisjon timing og fokus for å treffe en ball som kommer fra en rask bowler.
 • Hvis du kommer til å blinke da, selvfølgelig, flash hardt!
 • Ikke premeditate et skudd, kan du premeditate angrep eller forsvar som et prinsipp, men aldri selve skuddet som skal spilles.
 • Ikke prøv å endre teknikk i midten av en inning. Arbeid alltid på noe annet eller konstruktivt i garnene - i stedet for å prøve å slog alt - men hold deg til det du vet i et spill. Hvis du aldri har omvendt feid før da en kopp kamp når laget ditt er 20 - 3 er ikke tiden for å først ha en gå.
 • Ikke bli irriterte av 'hund' - bowler alltid må returnere til sitt preg så stillhet på din del alltid vinner.