Wkeno

Hvordan takle å ha tannregulering

På et tidspunkt må de fleste av oss står overfor det uunngåelige. Bukseseler er en del av livet for de fleste. Noen barn er takknemlig, noen gruer turer til kjeveortoped, og noen er likegyldig. Disse trinnene vil hjelpe deg å få mest mulig ut av sporene, enten de er i ti måneder eller fire år.

Trinn

Hvordan takle å ha tannregulering. Godta det faktum at du sannsynligvis ikke får ut av det.
Hvordan takle å ha tannregulering. Godta det faktum at du sannsynligvis ikke får ut av det.
 1. 1
  Godta det faktum at du sannsynligvis ikke får ut av det. Dine foreldre kan gjøre deg, eller de kan være nødvendig å kurere hodepine eller kjeve smerter. Hvis du er bekymret for at folk vil gjøre narr av deg, husk dette, mens du kan ha å forholde seg til metall på tennene, når de kommer ut, blir tennene dine kommer til å være perfekt. Deres er ikke. Smiler når de ringer deg "48 Tooth".
 2. 2
  Stille spørsmål. Det er viktig å være så utdannet som mulig om tannregulering. Se dem opp på internett, studere hvordan de jobber, og deres historie. Når du går til kjeveortoped for støpeformer eller røntgen, be dem om å forklare prosedyren for bukseseler. Normalt er det noen foreløpige avtaler for å gjøre formene av tennene dine (å bestemme hva de bukseseler trenger for å oppnå), ta røntgen av kjeve, og å gi deg to blokker eller en retainer. Under disse besøkene stille spørsmål om hva teknikerne gjør og hva det er å utføre.
 3. 3
  Slapp helt av. Når du får dem på, ikke få panikk. Det gjør ikke vondt, det er bare ubehagelig. For å lette eventuelle nerver du måtte ha, spør kjeveortoped for å forklare alt han / hun gjør. Dette vil gi deg en følelse av kontroll og for å hjelpe deg å slappe av.
 4. 4
  Velge farger. Hvis du klarer å velge farge til elastikken, plukke dine favoritter! Du kommer til å nyte dem så mye mer hvis du har din favoritt farger på tennene.
 5. 5
  Gjør alt orthodontist sier. Bukseseler koste tonnevis med penger, og du kan redusere tiden du har dem ved å følge orthodontist instruksjoner. De kan bare gjøre så mye. Du må jobbe litt også. Foreldrene dine kommer ikke til å være lykkelig hvis du må bære din tannregulering for to nye år enn forventet fordi du ikke ha på strikk i det hele tatt.
 6. 6
  Rengjøre dem. Noen ganger, når de kommer ut, kan de forlate gule flekker eller hvite firkanter på tennene. Dette kan skje uunngåelig, men du kan redusere det ved og børsting to ganger daglig.
 7. 7
  Smile! Du kan ikke unngå å le og smile til du får dem av. Du kommer til å ha vakre tenner på kort tid.

Tips

 • Tenk på hvordan tennene dine vil se etter bukseseler.
 • Ikke vær redd når orthodontist tar av tannregulering, og det føles som han er sprukket tennene. De er faktisk å bryte så vanskelig dental lim.
 • Smile! Vær stolt av tannregulering.
 • Ikke glem å få voks fra kjeveortoped. Ellers kan du utvikle et voldsomt kutt på innsiden av munnen.
 • Ignorer alle som ler av deg, og husk hvor fantastisk du vil se etterpå. Deres vil ikke være så stor!
 • Hvis du vil ha en glatt utseende til tannregulering, får de grå strikk. De fleste andre farger vil falme eller beis i tiden mellom å erstatte dem, grå er nesten alltid en sikker vinner.
 • Det kan være litt vanskelig å rengjøre tennene med tannregulering, men det vil være mye lettere hvis du spør din kjeveortoped for tips og spesielle tilbehør som vil forlate tennene lysere enn solen.
 • Drikker melk kan hjelpe med canker sår som kan komme i de første ukene for å få tannregulering.
 • Skriv ned spørsmål du ønsker å spørre. Du kan glemme dem når du går utnevnelsen.
 • Ta notater. Når du går til kjeveortoped, spør foreldrene dine eller en venn til å skrive ned viktige fakta.

Advarsler

 • Også være forsiktig hvis du er en av dem som liker å bite mens de spiller rundt. Bukseseler vil bryte huden.
 • Klare bukseseler kan slå en brutto gulaktig farge, selv om du pusser tennene godt. Ha dette i bakhodet når man beslutter å få klare bukseseler eller vanlige seg.
 • Være så forsiktig med å bite harde gjenstander, inkludert mat! Ting som en penn eller et pop-can vil lett smelle av en brakett. Spise nøtter, slikkepinner og andre harde eller klissete godteri vil ha samme effekt.

Ting du trenger

 • Floss
 • Notebook
 • Whitening tannkrem
 • En fin elektronisk tannbørste