Wkeno

Hvordan unngå en h. pylori bakterieinfeksjon

Helicobacter pylori (H. pylori for korte eller prøv å si "helvete-ee-ko-back-ter pie-Lore-ee") er en bakterie som kan infisere den menneskelige magen, gjennom magen slim fôr. Tilstedeværelse av bakterier kan forårsake fordøyelsesproblemer sykdommer, magesår, magekatarr og til og med kreft (Organismen ble gitt klasse I kreftfremkallende status av WHO i 1995). Du kan ikke engang vet du er infisert, som symptomer ikke nødvendigvis vises og bakteriene er sterk nok til å overleve i magesyre. Det er flere måter du kan bli smittet av H. pylori bakterier, hovedsakelig gjennom kontakt (det er smittsomt) og mangel på hygiene. Her er noen forslag til hvordan du unngår å pådra H. pylori bakterielle infeksjoner. Du kan få en lavgradig feber i tillegg.

Trinn

Hvordan unngå en h. pylori bakterieinfeksjon. Prøv å jobbe i et ventilert område.
Hvordan unngå en h. pylori bakterieinfeksjon. Prøv å jobbe i et ventilert område.
 1. 1
  Prøv å jobbe i et ventilert område. Hvis du ikke gjør det, holde dørene åpne for å tillate en frisk luft.
 2. 2
  Vask hendene ofte og riktig:
  • Vask i den varmeste temperaturen som du kan tolerere (ikke skyve det eller du får forbrent). Bare bruke varmt vann for barn.
  • Bruk alltid såpe. Skumme opp såpen slik at du har bobler som dekker begge sider av hendene. Gni hendene sammen for en god 20 sekunder, inkludert håndleddene, under negler og mellom fingrene. Ignorer blikk fra andre mennesker - fortell dem at de skal kopiere deg også!
  • Skyll såpen av. Slå av vannet med en engangskode håndkle - bakterier er på kranen håndtakene.
  • Tørr under en lufttørker eller med engangs håndklær.
 3. 3
  Bruk et papirhåndkle eller toalettpapir å åpne bad døren etter vask hendene. Selv om dette kan virke som overkill, hvis noen bare før du ikke vasker hendene og åpnet den døren, er bakterier på hendene fortsatt sitter på dørhåndtak.
 4. 4
  Prøv å ikke berøre ansiktet, spesielt rundt munnen og nesen områder.
 5. 5
  Vask hendene etter dekker en hoste eller nyse, eller etter blåser nesen.
 6. 6
  Prøv å ikke spise mat som har blitt utarbeidet i en "uhygienisk" setting;. Observere hvordan matlaging blir gjort, hvor rent et område vises etc Hvis du er i tvil, ikke spis det.
 7. 7
  Ikke spis mat som har blitt sittende hele dagen. Dette inkluderer salater, pizza skiver, kaker, smørbrød, kjøtt osv.
 8. 8
  Bare drikke rent vann fra en pålitelig kilde. Bruk filtre eller andre former for dekontaminering av vann hvis du er ute og reiser eller camping.
 9. 9
  Vask hendene før matlaging eller lage mat. Vask dem når du er ferdig med forberedelsene også, som bakterier kan bli sittende på kjøtt eller smuss på grønnsaker osv.
 10. 10
  Hold skjærebrett ren. Pop plast skjærebrett gjennom oppvaskmaskinen. Tre som skal kjøres under varmt vann i minst 30 sekunder.
 11. 11
  Vask hendene når du besøker sykehus og når du forlater sykehuset. Hvis du er en tendens til en syk person, holde alt så rent som mulig, inkludert hendene.
 12. 12
  Vask hendene etter berøring kjæledyr og andre dyr. Dette inkluderer klining gårder, dine egne kjæledyr og besøke dyr. Du vet ikke hvor de har vært, og uten å tenke kan du pop fingrene inn i munnen din.

Tips

 • Gode ​​naturlige desinfeksjonsmidler inkluderer tea-tree olje, eucalyptus olje og lavendel olje. Du kan utvanne disse og sette dem med vann i en sprayflaske å holde luft og overflater ren og frisk.
 • Kontakt legen din hvis du har noen symptomer.
 • Anti-bakterielle såper er ikke nødvendig, og kan faktisk være skadelig ved å bygge opp motstand i bakterier. I stedet praktisere god hygiene som beskrevet ovenfor ved å vaske skikkelig med såpe og være forsiktig med mat forurensning etc.
 • Infeksjonen rate er ganske høy - omtrent halvparten av verdens befolkning har denne bakterien i deres system. Imidlertid fører det bare til problemer som sår i noen mennesker. 30% av mennesker i Europa er smittet.
 • Noen mennesker setter sin tallerken rengjøring svamp i mikrobølgeovnen på høy i 30 sekunder. Forskere er ikke overbevist om at dette fungerer, men hvis du gjør det, sette et glass vann inn med den for å hindre det forbrenning. Det er bedre å ha forskjellige kluter for ulike formål - en tallerken klut, en table-tørke klut, en benk-tørke klut, et gulv å tørke tøy osv. Aldri bland dem opp - har spesielle merket kroker for å hjelpe deg å vite hva som er hva hvis det er nødvendig.
 • Innse at H. pylori, som mange bakterier, er allestedsnærværende. Utrydde den fra omgivelsene er ikke praktisk.
 • Likevel, de fleste leger tror at de "tause" infeksjoner er vanligvis ufarlige som de produserer ingen symptomer.
 • Spise tranebær, røde druer og blåbær gjør H. pylori vokser mye saktere, og endrer formen av bakterien i en coccoid form, slik at det ikke lenger er en Helicobacter.
 • Brokkoli hemmer H. pylori.

Advarsler

 • Fullføre løpet av antibiotika hvis du er foreskrevet dem, denne bakterien blir resistent mot antibiotika på grunn, delvis, til resepter ikke blir fullført.
 • Ikke spis kjøtt som har stått ute i over to timer.
 • Ikke spis kål og frukt høy i syre f.eks grapefrukt
 • Barn kan oppleve kvalme, oppkast og magesmerter, spesielt på tom mage. Det er viktig å merke seg at infeksjon hos barn er sjeldnere.
 • Hvis du har konstant magesmerter eller gnagende og mistenker deg denne infeksjonen, se en lege umiddelbart. Du kan ha et sår.