Wkeno

Hvordan unngå kvalme når du leser i bilen

Hvor mange av dere der ute elsker å lese, men hver gang du får i bilen, spark kvalme i? Du er ikke alene. Følg disse tipsene, og forhåpentligvis vil du få boken ferdig raskt.

Trinn

Hvordan unngå kvalme når du leser i bilen. Plukk en spennende bok.
Hvordan unngå kvalme når du leser i bilen. Plukk en spennende bok.
 1. 1
  Plukk en spennende bok. Hvis du ikke er helt oppslukt i det du leser, er sjansene, du vil bli syk. Hvis boken du valgte var en kjedelig bok, som en lærebok, lese litt om gangen og deretter stoppe. Bare sørg for å forstå hva du leser. Det er veldig lett å lese ordene, men ikke registrere dem. Det er best å plukke en god bok du liker.
 2. 2
  Begynn å lese et par avsnitt om gangen og så stoppe hvis du føler deg syk. Selv i den minste bit. Fortsett med dette, og hvert kommer opp mot et kapittel om gangen.
 3. 3
  Hvis du blir syk, prøv å se ut av vinduet eller flytte bena rundt. Ser på horisonten hjelper kroppen å takle bevegelse. Også prøve å få deg i bevegelse. Hvis det ikke fungerer, få litt kald luft for å blåse på ansiktet ditt. Normalt, som hjelper.
 4. 4
  Hvis det er en grov lapp i veien, slutte å lese og se opp. Se på horisonten igjen, før veien jevner ut.
 5. 5
  Lytt til lydbøker. Det finnes mange kilder for forkortet og unabridged bøker. Effekten av lesing kan gjøres mens du fremdeles kjører eller sitter som passasjer. Lydopplevelsen kan deles, spesielt under lange turer, eller personlig ved å bruke en lydenhet, for eksempel en iPod eller annen MP3-enhet.

Tips

 • Nå og da, legger ned boken og hvile øynene.
 • Salte matvarer bidra til å unngå kvalme. Du trenger ikke engang å spise dem - du kan bare lukte dem. Du kan ta med mat som letter kvalme med deg.
 • Når bilen er i ferd med å stoppe, legge ned boken og begynne å lese når du går igjen.
 • Det er greit å legge ned boken for godt, (eller i det minste fram til slutten av turen) er det alltid fin stol i stua.
 • Bare i tilfelle, holde en bag i nærheten. Det fungerer mye bedre enn føttene.
 • Hvis du trenger å spy lene seg over posen, men ikke for mye, eller det kan komme ut nesen. Fortell andre mennesker rundt deg for å dekke munnen, øyne og neser eller de kan bli syke også.

Advarsler

 • Aldri, aldri, aldri lese mens du kjører. Det er farlig, og du kan få veldig vondt. Så kunne andre mennesker som du kunne krasje inn.