Wkeno

Hvordan unngå vektøkning mens du arbeider et skrivebord jobb


Kontorarbeidere, spesielt de som bruker datamaskiner mye, tilbringer mesteparten av dagen sitter og stirrer på en skjerm. Det er veldig lett å få vekt i et slikt yrke. Her er noen trinn du kan bruke for å unngå å få vekt mens du arbeider et skrivebord jobb, og kanskje miste noen vekt du allerede har fått.

Trinn

Hvordan unngå vektøkning mens du arbeider et skrivebord jobb. Hold deg unna godteri.
Hvordan unngå vektøkning mens du arbeider et skrivebord jobb. Hold deg unna godteri.
 1. 1
  Drikke ansvarlig. Hold deg unna brus og sukkerholdige drikker. De er veldig fristende, og kan hjelpe deg å holde seg våken mens du arbeider borte, men de egentlig ikke gjøre noe for deg, og er fulle av tomme kalorier i form av sukker. Hvis du fortsatt trenger koffein, bør du vurdere kaffe eller te (ikke for mye av det og se på sukker). Prøv koffeinfri drikke, sporadisk fruktjuice og vann med sitron presset i den.
 2. 2
  Drikk mye vann. Drikkevann er bra for deg, og det vil holde tankene bort brus, kaffe eller alkohol. Du vil også begynne å gå på do oftere, og du vil brenne av noen kalorier walking der.
 3. 3
  Hold deg unna godteri. Ja, de er velsmakende, men de har ikke egentlig tilfredsstille sult og du vil bare spise mer og mer. I stedet for å gå til automaten, ta med snacks fra hjemmet, for eksempel baby gulrøtter, ost pinner, hele eller oppskåret frisk frukt, små mengder av tørket frukt, salte kjeks og selv tyggegummi.
 4. 4
  Gå rundt på kontoret og strekke nå og da. Hoppe litt. Danse. Prank vennene dine. Bare flytte rundt! Ta pauser hver time eller så, og bevege kroppen.
 5. 5
  Øvelse på stolen. Det er mange nettsteder på nettet som tilbyr ideer for å trene på stolen. Du kan selv vurdere et lite sett med vekter. Det finnes også treningsstudio programmer for datamaskiner som varsler deg når det er på tide å ta en pause og gi deg utøve opsjoner.
  • Urolig. Ja, fortalte moren din du ikke til, men beveger seg rundt, selv litt, kan bidra til å brenne kalorier og holde blodet flyter.
  • Sette musikken på, hvis det er hensiktsmessig å gjøre det (bruke hodetelefoner for å unngå å forstyrre kolleger). Deretter flytter til musikken. Du er på jobb, så du er ikke å ha en dansefest, men du kan trykke tærne eller bob hodet litt. Det hjelper alle.
 6. 6
  Bruk lasting tid til å holde seg i form. Hvis du vil, trene mens du venter på ting på datamaskinen for å laste. Få opp et arbeid over til den andre siden av kontoret og tilbake igjen, eller gjøre noen leg strekninger.
 7. 7
  Prøv å stå på når du programmerer. Dette er sunnere enn å sitte. Eller bytte stol for en øvelse ball. Dette vil jobbe dine magemuskler og balanse.
 8. 8
  Ta trappen i stedet for heisen for å komme på kontoret. Dette er en enkel, men effektiv øvelse. I bunnen av trappen, satte tærne på kanten av basen trinnet og senk hælene i bakken og deretter strekke opp på ballene dine føtter. Gjør dette fem ganger for å gi kalvene en grundig trening. Du kan også øve stepping opp på en tykk bok, for eksempel en telefonkatalog.
 9. 9
  Ta turer ved lunsjtid, eller før eller etter jobb. Kom deg ut og gå rundt bygningen, eller blokken. Få noen naturlig sollys hvis været tillater det. Hvis været er simpelt ut, kan du gå til nærmeste trapperom for en treningsøkt. Å ha en treningsøkt partner kan hjelpe.
 10. 10
  Tren utenfor kontoret. Sykkel eller gå til jobben eller til bussholdeplassen, hvis du kan. Hvis du ikke kan, finne tid til å få litt mosjon utenfor arbeidstiden. Selv en femten minutters spasertur hver dag er bedre enn ingenting.
 11. 11
  Ta med lunsj hjemmefra. Restaurant måltider inneholder ofte store porsjoner og høy-kalori valg. Du kan spise bedre og mindre kostnader hvis du tar med din egen.
  • Pakke nok mat til å vare hele dagen. Hvis sandwich slites av før avslutte tid, har du en sunn snack, eller vil du bli besøker automat?
  • Hvis du spiser på en restaurant eller kafeteria, se etter mindre porsjoner. Har de tilbyr en halv sandwich med en salat eller en kopp suppe? Er det en salatbar?
  • Dele store deler. Spis halvparten av en restaurant måltid den første dagen og lagre den andre halvparten for en annen dag.

Tips

 • Bære papirer med deg når du går så det ser ut som du arbeider.
 • Spis frukt som godteri erstatter, eller kanskje til og med sukkerfri tyggegummi. Det vil holde munnen opptatt.
 • Suge på isbiter i varmt vær, det hjelper å kjøle deg og stopper deg nå for godteri og brus.
 • Kjøp en morsom vannflaske med bilder eller utsagn, for å inspirere deg til å drikke vann. Ikke fylle den med noe annet enn vann, gjør den spesiell. Vannflasken også kutter ned på bruken av engangs kopper.
 • Gå rundt på kontoret når du får sjansen, og minst hver gang i timen.

Advarsler

 • Ikke forlate kontoret for ofte, kan det skyldes en dårlig side-effekt på arbeidet ditt. Bruk kontorlokaler som walking plass i stedet for å løpe ute eller nedover korridoren for ofte.
 • Ikke drikk for mye vann før møtene. Forlater i midten av et viktig møte kunne bli katastrofale.
 • Ta kontakt med din lege før du begynner på et treningsprogram.

Ting du trenger

 • vannflasken
 • vann
 • sunn snacks
 • Internett-tilkobling (for å søke etter trening ideer)