Wkeno

Hvordan være mentalt forberedt før en kamp

Mental preparatet er en av de viktigste deler av et individs sport ytelse. Noen spillere har alle ferdighetene i verden, men hvis de ikke er mentalt forberedt på at de ikke ville være i stand til å gjennomføre sine ferdigheter gjennom varigheten av "spilletid". En av de beste måtene å være mentalt forberedt er å øve visualisering.

Trinn

Hvordan være mentalt forberedt før en kamp. Visualisere spillet og deretter spille det om igjen i hodet ditt.
Hvordan være mentalt forberedt før en kamp. Visualisere spillet og deretter spille det om igjen i hodet ditt.
 1. 1
  Starte tidlig. Forberedelse til et spill starter kvelden før.
 2. 2
  Visualisere spillet og deretter spille det om igjen i hodet ditt. Visualiser deg selv treffer som homerun, eller pitching at ingen hitter. Forestill deg selv skyter som volleyball eller gjør den perfekt flip turn. Se deg selv drible ballen og swishing en tre-pekeren, får først i kappløpet, og scoret det touchdown, eller gjør stor hit.
 3. 3
  Hold sinnet rolig, og prøv å ikke la noen opprørt deg.
 4. 4
  Hold rolig og fokusert hele tiden.
 5. 5
  Snakk med oppmuntrende, positive mennesker, ikke mennesker som har negative holdninger.
 6. 6
  Prøv å ikke fokusere på spillet for mye fordi du gjør feil og har en tendens til å bli opprørt og ditt nivå av lek forverres.
 7. 7
  Tenk på suksess, ikke fiasko. Tenk om de beste tidene i din karriere og de gode tingene du gjør. Konsentrere seg om det positive du bringe inn vesen, ikke negativer. Ditt sinn og kropp er en enhet. Hva tankene dine sender til din kropp som er hvordan det vil reagere.
 8. 8
  Slapp av og ha det gøy. Det er nesten umulig å gjøre ditt beste hvis du er ekstremt stresset om å gjøre perfekt. Og det er ikke morsomt hvis du har, "ødelegge det andre laget i det hele tatt kostnader" holdning heller. Husk hvor mye du har øvd og bilde alt som beløper seg til det du gjør bra. Men ikke bli så avslappet og trygg på at du har glemt å prøve hardt.

Tips

 • Lytt til musikk som holder deg rolig og beroliger deg, og deretter lytte til musikk som vil få deg pumpet for spillet.
 • Start en pre-game rutine.
 • Finn avslappende teknikker som fungerer for deg i stressede situasjoner.
 • Når du er i garderoben før kampen tar 30-40 minutter å bare forberede deg mentalt ved å tenke over spillet. Ikke snakk, bare være i et rom med fullstendig stillhet. Denne måten du gjør deg selv gå inn i spillet med den rette holdningen.
 • Identifisere hva som motiverer deg og holder deg fokusert.

Advarsler

 • Ikke gjør noe som du ikke vanligvis gjør for eksempel, noen mennesker gå og løpe før en kamp, ​​eller gjøre spurter. Men dette kan bare gjøre deg mer sliten. Du må holde all din energi for spillet.
 • Når du våkner opp om morgenen ikke gjøre noe som vil påvirke nivået på spillet.